Ray Ban solbriller til mænd

Ray ban solbriller til mænd

Er du også træt af at skulle besøge forhandlere én efter én og sammenligne tilbud? Så er det godt du er havnet på Trenden.dk. Her giver vi dig nemlig et samlet overblik, sådan at du kan købe din Ray ban solbrille til mænd, nemt og simpelt.

Dagens Ray ban solbriller til mænd

Vores robot har natten igennem automatisk kravlet mange troværdige onlinebutikker fra Danmark igennem for opdaterede priser og tilbud på Ray ban solbriller til mænd, og har fundet nedenstående produkter til os her på Trenden.dk. Vi håber du kan bruge det vi har fundet (selv om fejl kan forekomme, da det jo sker automatisk).


Ikke flere produkter

Hvis du læser dette har du nu set alle de Ray Ban solbriller til mænd vores robot har fundet.

Klik på dem du synes virker interessante for at gå til den enkelte internetbutik.

Vi sender vores robot på jagt efter gode tilbud igen i nat, så gem Trenden.dk som bogmærke og besøg os igen for endnu flere gode tilbud.


Ray Ban solbriller til mænd kan være den perfekte accessories der skaber mandens identitet. Og her er det amerikanske brand blandt de populære designer mærker indenfor accessories, som er populære både til mænd som kvinder. Solbriller er nemlig hvad der følger dig i tykt og tyndt, og helt ligesom mobilen ikke bare er blevet et redskab, så er solbrillen udover den gode beskyttelse, også en del af din personlighed.

Alle kan huske Tom Cruise i Topgun som sparkede Ray-Ban helt op på tronen blandt solbriller. Derfor har vi fundet fem fede modeller til 2020 som måske er lige dig, eller måske kan være med til at hjælpe med til at finde den perfekte solbrille der passer mænd.  

Ray Ban polarised solbriller

 • En rå brille i aviator form med sort stel og polarised glas i blå der matcher farven godt. En af de fede solbriller til en mand der ønsker et badass look og samtidig i den høje kvalitet, som det velkendte Ray Ban logo på siden af stellet vidner om. Helt indfattet stel i metal og plastik materiale til glas.

     

  Ray Ban Aviator solbriller

 • Find brillen til 1.114,- kr. her Den klassiske Ray Ban solbrille der blev 'opfundet' i 30'erne af amerikanske piloter, og som de fleste nok husker fra TopGun filmen med Tom Cruise, er den populære solbrille der passer til de fleste ansigtstyper. En rå og stilfuld solbrille koster ca. 1.100,- kr.

  og nok er en af de mest solgte solbriller til mænd. Den RB3025 model kommer i guld stelfarve og grøn linsefarve, hvor materiale er metal og glas.

     

  Ray Ban Erika solbrille

 • Find brillen til 765,- kr. her Erika modellen fra 2012 er populær og samtidig en billig Ray-Ban solbrille til kvinder og mænd i unisex form. Den viste model kommer i grå linsefarve og sort stelfarve, men du finder hele 15 forskellige farvenuancer, så der er mulighed for at købe en solbrille i en farve til dig.

  Materiale er i acetate til brillen og brilleglas kommer i polycarbonat.    

  Ray-Ban RB3385 til mænd

 • Rb3385 aviator brillen er unisex og kommer i flot guld/brun look. Brillen til lige under 1000 kr. kommer også i grøn, grå og sølv farve.

  En elegant og moderne brille til både mænd og kvinder, som er velegnet både den afslappet læderjakke som noget varmere forårsjakke. Du får 2 års garanti og rensesæt med til denne model som alle de andre.    

  Ray-Ban RB4105 solbrille

 • Find brillen til 825,- kr.

  her Ray-Ban Rb4105 i wayfarer brilleform er fra 2008 men er still going strong.

  En afslappet og elegant brille i brun linse og skildpaddefarvet stel. Materialet er acetate i stel og brilleglasset kommer i glas materiale.

  Brillen giver dig det casual eller rå look alt afhængig af sammensætning og selvfølgelig perfekt til at beskytte dine øjne mod solens stråler


 • Se også: