Rains regnfrakker til kvinder

Rains regnfrakker til kvinder

Velkommen til Trenden.dk. Her elsker vi Rains regnfrakker til kvinder, og derfor vil vi gerne hjælpe dig til at finde den helt rigtige Rains regnfrakke til kvinder. Som du kan se nedenfor er der nok at vælge imellem, men vi håber at vores oversigt gør valget lidt mere overskueligt.

Dagens Rains regnfrakke til kvinder Tilbud

Her kan du se alle de Rains regnfrakker til kvinder vores robot i nat selv har fundet på mange gode butikker. Den er stadig ved at blive trænet så fejl kan forekomme, men vi håber meget der er en billigt Rains regnfrakke til kvinder du kan bruge - ellers kig forbi Trenden.dk igen i morgen og se hvad der er kommet af nye tilbud.


Vores prisrobot har søgt hele natten, og ovenstående var alle de produkter den fandt for nu. Vi håber du har fundet en billigt Rains regnfrakke til kvinder der har pirret din interesse - hvis det er tilfældet så klik ind på onlinebutikken og læs mere om leveringstid og leveringspris. Hvis ikke, så gem Trenden.dk og kom snart tilbage - vi sender prisrobotten afsted efter gode tilbud igen i nat.


Rains regnfrakker til kvinder og mænd kan være det smarte overtøj frem for efterår-, sommer- eller dame forårsjakken, hvor vejret er fint, men dog vådt. Vores danske vejr er desværre ret ofte regnfuld. Her gælder det om at have det rette overtøj i garderoben, der kan holde dig tør.

Regnjakker til kvinder kommer i mange afskygninger, mærker og priser. Her har vi samlet et udvalg af regnfrakker i det populære Rains mærke med kollektionerne i 2021.

Firmaet blev startet tilbage i 2011 med fokus på produktet. De lækre styles i brandet skal komme både i god funktionel brug, kvalitet og en feminin tidløs stil.

 

Standard Rains regnjakke

 • Find jakken til 723,- kr.

  her En klassisk gul regnfrakke fra Rains som også findes i rust, sort, blå og andre nuancer, hvis den traditionelle gule farve ikke er i din smag.

  Modellen kommer i vid fit, og er en let jakke til foråret og sommer da den er uden foring.

     

  Lang Rains jakke

 • Find jakken til 643,- kr. her Den klassiske halvlange regnfrakke finder du i 6 forskellige nuancer, hvis du ikke kan lide den rosa farve. Jakken kommer i 50% polyurethan og 50% polyester som også gør sig gældende for de matchende regnbukser.

     

  Blå regnfrakke

 • Find jakken til 723,- kr. her Er du på udkig efter en casual regnjakke i normal længde, kan denne model måske være det rigtige. Jakken i loose fit kommer i både blå, sort og grøn farve.

  En dejlig afslappet og vandtæt jakke til dig der elsker at være udenfor hvor vejret måske ikke er passende til de flotte dame skindjakker.    

  Rains Curve jakke

 • Find jakken til 917,- kr. her Curve modellen er en sød feminin jakke der også kommer i lys, pacific blå og mørk farve, hvis du ikke er fan af den lyserøde nuance.

  Hætten kommer med løbegang, lommerne med klap og det søde bælte detalje.    

  Rains Alpine jakke

 • Find jakken til 862,- kr. her En knælang regnjakke med foring er, hvad du får med denne Alpine model.

  En praktisk og elegant jakke der vil stå sig godt med et par flotte dame gummistøvler, eller måske de flotte og varme bumper støvler, nu jakken kommer med en let foring til de kolde tidspunkter.

     

  Rains poncho

 • Find jakken til 952,- kr.

  her Hvis du ønsker det lette og ganske praktiske overtøj til det varme men ofte også våde forår, kan denne poncho til kvinder fra Rains måske være det helt rigtige. En klassisk og stilren poncho der kan afvise de lette regnbyger som vi får mange af. Ponchoen der er 100% vandtæt kommer selvfølgelig med hat, og længden er nogenlunde til at holde dig tør omkring numse og lår.  

  Hvorfor vælge regnfrakker fra Rains?

  En regnfrakke skal være praktisk, for den skal selvfølgelig være vandafvisende og kunne modstå vandet, samtidig med, det er en dejlig åndbar jakke. Man måler vandtæthed i vandsøjletryk, hvilket  regnfrakken kan klare, desto bedre i forhold til at være vandtæt. Mindstekravet for at regntøj må bruge prædikatet regntøj, er et vandsøjletryk på 2000 mm. Med en Rains regnjakke får du et vandsøjletryk på 3000 mm., hvilket er fint til hverdags brug, hvilket netop er, hvad Rains overtøj er for.

  Til fritids aktiviteter som sport eller udeliv, skal du vælge et vandsøjletryk på mindst 5000 mm. Rains jakkerne er samtidig også dejlige at have på, da de som helhed er dejlig åndbare, så du ikke bliver klam af varmen under brug, hvilket så også hænger sammen med et vandsøjletryk på 3000 mm. da varmen skal udledes fra jakken. Så du får en praktisk jakke der holder dig tør i hverdagen, samtidig med, at jakken kommer i et lækkert tidløst design


 • Se også: