Ponchoer / Kapper

Velkommen til Trenden.dk. Her på siden er vi vilde med Ponchoer, og derfor vil vi gerne hjælpe dig til at finde den helt rigtige Ponchoer. Som du kan se nedenfor er der nok at vælge imellem, men vi håber at vores oversigt gør valget lidt nemmere.

Udvalgte Ponchoer Tilbud

Vores robot har i nat selv kravlet mange af de bedste danske forhandlere igennem for opdaterede priser og tilbud på Ponchoer, og har fundet nedenstående produkter til os her på Trenden.dk. Vi håber du kan bruge det vi har fundet (selv om fejl kan forekomme, da det jo sker automatisk).

Vivi´s Poncho One size, Vivi´s Butik har fået lavet sin egen Poncho model i One size der er strikket i vores lækre Merino Cotton garn fra Hjertegarn, som indeholder 50% bomuld og 50% uld. Modellen...
544.00 KR. 476.00
Meget flot og elegant Poncho, købes som kit, med gratis opskrift, skal strikkes i Vital 100% uld Superwash. kan fås fra kun kr.- 276 Købes i to str: S/M passer konfektionsstr. 36-40.   ...
338.00 KR. 299.00
Meget flot og elegant Poncho, købes som kit, med gratis opskrift, skal strikkes i Vital 100% uld Superwash. kan fås fra kun kr.- 276 Købes i to str: S/M passer konfektionsstr. 36-40.   ...
312.00 KR. 276.00
Poncho one size.Købes som kit, du får gratis opskrift med, skal strikkes i lækre Lima garn, 100% Peru uld, på pind 4 og 4,5.  Ponchoens vingefang: ca 125 cm.Hel længde, midt bag: ca 77 cm.Pinde:...
648.00 KR. 576.00
Poncho med Tørklæde. Købes som kit, du får garn + opskrift med, er i to str, strikkes i Vital 100% uld ( Superwash ) på pind 3,5 og 4.Hvis anden farve ønskes gå ind her og vælg anden farve og...
513.00 KR. 480.00
Poncho med Tørklæde. Købes som kit, du får garn + opskrift med, er i to str, strikkes i Vital 100% uld ( Superwash ) på pind 3,5 og 4.Hvis anden farve ønskes gå ind her og vælg anden farve og...
486.00 KR. 456.00
Kontakt os hvis du har spørgsmål til dette strikkekit
KR. 223.00
Kontakt os hvis du har spørgsmål til dette kit. bemærk: opskrift er på norsk. opskrift medfølger gratis ved køb af anvendt garn. opskriften sælges ...
KR. 429.75
Obs der kan eventuelt hækles en halskant med en 5 mm hæklenål. den hæklede halskant er ikke vist på billedet.
KR. 457.00
"Bag smil og strikponchoer" er Francette Marie Kadiris fortælling om smerten, sorgen og skammen ved ufrivillig abort - og hvorfor du skal tale om det. Maries største drøm er at blive mor til...
KR. 249.00
Regnovertræk i plastic. Her har vi den helt billige version af regnovertræk. Produceret i plastic. Kan fås i klar plast og i sølvgråt plast. Du kan få dem uden tryk, men vi kan også levere dem...
KR. 0.00
Store røde ponchoer til voksne både til når du cykler og går Vandtæt og miljøvenlige ponchoer Regnponchoen er vandtæt, da disse ponchoer er belagt med PU på bagsiden. PU står for polyurethan...
KR. 209.00
Poncho med logo. BEMÆRK at logoet påtrykkes "bolden" og ikke selve ponchoen. De fleste har vel stået til en festival hvor regnen bare har væltet ned. VIBLA kan nu levere en smart poncho leveret i...
KR. 3164.00
Regnovertræk med logo. Når man bor i de nordiske lande er man forberedt på lidt regn. Lidt meget regn. Derfor har vi selvfølgelig også regnslag / overtræk i vores store sortiment. Overtrækket fås...
KR. 4837.00

Fortæl meget gerne dine venner og bekendte om Trenden.dk – det bliver vi meget taknemmelige for. Vi håber du kunne bruge dagens tilbud til noget.

Husk vi opdaterer produkter og priser hver nat, så hvis du ikke køber i dag så gem Trenden.dk som bogmærke og vend snart retur igen til flere gode tilbud på ponchoer.

Kapper & ponchoer til kvinder er fra gamle dage, men de senere år har moden gjort dem moderne igen. Hvis du aldrig har haft kappe/poncho, så var det måske på tide at gå nye veje og skabe en anderledes stil? Du finder både poncho med hætter eller uden, helt ligesom stilen og definitionen mellem en kappe og en poncho i sin traditionelle form, er blevet udvasket.

En poncho i gamle dage som især var populær blandt indianerne, var et overtræk du trak ned over hovedet. Kappen derimod, var til at spænde over skulderen med strop fortil.

Det er fra dengang hvor det praktisk formål var det primære.

I dag er formålet en flot stil, og derfor er en kappe og poncho blevet stort set ens. Vi har her fundet 10 forskellige modeller til inspiration. Du kan bruge en poncho som en jakke til foråret og sommeren, men også til indendørs brug er de fantastiske, og så giver de et rigtig flot touch til dit outfit med klasse og stil.

   

Grå Vila poncho

 • Find modellen til 230,- kr. her Hvis du leder efter en åben poncho med frynser og stilrene mønster, så kan du købe denne Vila model til kun 149 kr. på tilbud.

  En dejlig kappe/poncho som du kan bruge sammen med et par afslappet dame jeans og sandaler gennem sommeren, for vejret kan være lidt køligt, hvor en dame poncho absolut kommer til sin berettigelse.      

  Lauren Ralph Lauren poncho

 • Find modellen til 1.449,- kr.

  her Lauren Ralph Lauren Meagan poncho i stilren flot.

  Du får en finstrikket åben model i 54% hør og 45% bomuld.

  Perfekt at tage om skuldrene på de kølige aftener til forår og sommer brug. Dens stil, er lige det der hitter nu, så du er sikker på at være med på moden med denne lækre poncho.

  Sammensæt den med et par lange sorte støvler eller en par fede sneakers og søde accessories som smykker og et flot dame ur som Wellington, Skagen m.m.

       

  Elegant lys Poncho

 • Find modellen til 400,- kr.

  her Lækker poncho med frynser nederst til indendørs brug eller til at tage om dig på de kølige sommeraftener.

  Her får du en lidt tyndere poncho i polyakryl, som du kan have uden på udvalget af striktrøjer til kvinder. Modellen kommer med høj hals og korte ærmer i en blød kvalitet.

  Hvis du ønsker at bruge den udenfor, vil den også være god til en forårs eller sommerdag.      

  Grå Ichi poncho

 • Find modellen til 174,- kr. her Når du tænker på en poncho, tænker du sikkert på sådan en her. Dette er en klassisk poncho der er lækker at have på i det kolde vejr, og absolut en god tilføjelse til dit sommertøj.

  Denne poncho er stilren i et eksklusivt look med frynser og perfekt både til nederdelen, den korte festkjole eller de mere varme bukser.      

  Brun Polo Ralph Lauren

 • Find modellen til 1.749,- kr.

  her Polo Ralph Lauren er populært for sit høje kvalitet i materialer og design. Og i kollektionerne finder du denne strikket poncho/kappe i brun.

  Ponchoen kommer med rund halsudskæring, slids i hver side, ribstrikket kant og er kabelstrikket. Kan sammensættes både med med de mere vovet dame læderbukser, slim fit jeans som løse jeans alt efter temperament og stil. Du får en uld poncho i 90% uld og 10% cashmere.

       

  Pieces poncho

 • Find modellen til 100,- kr. her Søger du en klassisk billig poncho som kvinde? Denne Pieces poncho er perfekt til en kølig dag, da den bla. har en lækker rullekrave. Du finder modellen i flere forskellige nuancer som sort, grå, gul m.m.  Sort er den lækre farve som vi alle kan bruge. Den kan både få dig til at se mindre ud, eller få dig til at se mere feminin, sofistikeret, mytisk eller måske bare ganske moderne. Denne Pieces kappe der findes på udsalg pr.

  dags dato, kan du købe til kun 99.95 kr. og er perfekt sammen med både en kjole eller afslappet jeans.      

  Vila Olivena poncho

 • Find modellen til 325,- kr.

  her Vila Olivena kappe eller poncho i 80% polyester og 20% polyamid. En luksuriøs udseende poncho i blød strechy kvalitet der kan være perfekt til de høje hæle, festkjole eller skjortekjole, som den kan sammensættes med det casual hverdagstøj til skole eller arbejde.

     

  Hvad er kendetegneden ved en poncho?

  En poncho er en beklædningsdel til overkroppen. Det er et stort stykke stof, som ligger på skuldrene og falder flot ned over arme og overkrop.

  Der er ingen ærmer i ponchoen, hvilket er det som adskiller denne fra en almindelig bluse, striktrøje eller andre overdele. Nogle gange er ponchoen lukket sammen i stoffet under armene, hvor der så er huller til at stikke armene ud af og andre gange hænger stoffet blot løst over armene, og dette samles ikke under. Ofte er modellen udformet således, at den er længere forpå og bagpå, som kan skabe en trekantslignende form.

  Dette er med henblik på, at underarmene kan være frie, nu hvor der ingen ærmer er. Helt generelt har ponchoer et lækkert, loose fit

  Hvilke poncho modeller findes der?

  Der findes rigtig mange forskellige typer af ponchoer.

  Specielt de hæklede og strikkede typer er meget udbredte og højtelskede.

  De bringer og en god varme til overkroppen, som et tæppe ville gøre det, bare på en mere moderigtig måde. Det er jo smart! Her kan man enten gå efter dem i det hjemmestrikkede look for den autentiske charme eller de minimalistiske og klassiske i stilen. Begge typer findes hos mange forhandlere. Der findes selvfølgelig også modeller, der ikke er strikkede eller hæklede i andet stof både til indendørs og udendørs brug.

  Der er stor forskel på længderne.

  Hvis du ikke er så høj, kan det være en fordel at vælge de kortere modeller, så du ikke forsvinder i stoffet. Hvis du derimod er høj, kan de lange modeller klæde dig rigtig flot.

  Samtidig kan en poncho være et godt valg af tøj til store kvinder da det ikke er så kropsnært

  Hvordan fungerer ponchoer som regnjakke?

  Det korte svar er – rigtig, rigtig godt.

  Ponchoen er en slags regnslag, som kan dække mere af kroppen end en almindelig regnjakke kan. Den vide form gør, at man nemt kan have sit almindelige tøj indenunder og stadig undgå at blive gennemblødt af regnen. De modeller der tilmed har en hætte på, er guld værd.

  Således er det meste af din krop i sikkerhed for regnen, og man kan med de lange modeller ofte undvære regnbukser! Du tænker måske, at et regnslag ikke er det smarteste i verden, og med rette, men det fede er her, at en lang række brands og designere har skabt nogle vildt fede, og moderne modeller i diverse farver og lækre prints!

  Hvad koster en poncho?

  Du kan finde en variant i alle prisklasser. Dette kommer simpelthen an på kvalitet og mærke. Mange forhandlere har oftest lidt til enhver smag og pris.

  Hvis du shopper på nettet er det lettere for dig at holde overblikket og finde en model, du kan lide, til en pris du gerne vil give. Fordelene er mange ved den lækre poncho, og udvalget af disse er stort. Du vil med sikkerhed kommer til at elske denne hyggelige og smarte stykke tøj. Undersøg udbuddet og find den model du kan lide!

  Guide & Inspiration

  Simpel Guide: Sådan Laver Du Din Egen Poncho https://youtu.be/k4-Ba7WDDcI Anmeldelse: Snugpak Enhanced Patrol Poncho https://youtu.be/cdK-tFASKD8

 • Del på facebook
  Facebook
  Del på twitter
  Twitter
  Del på pinterest
  Pinterest
  Del på reddit
  Reddit
  Del på email
  Email

  Fik du læst...?

  Tjek også disse spændende indlæg ud:

  Smukke billeder af smykker

  Smukke billeder af smykker Har du smykker som du gerne vil sælge online, så kan det have en afgørende betydning for dit salg, hvilke billeder

  Tøj til teenagepiger

  Tøj til teenagepiger

  Som du kan se nedenfor er der mange Tøj til teenagepiger at vælge imellem, og at finde den helt rigtige kan godt være lidt af

  Pieces trusser

  Pieces trusser

  Velkommen til – vores mission her på Trenden.dk er at gøre dit køb så gnidningsfrit som muligt. Derfor har vi samlet Pieces trusser fra mange