Modemagasinet Trenden

Police solbriller til kvinder

Er du også træt af at skulle besøge forhandlere én efter én og sammenligne tilbud? Så er det godt du er havnet på Trenden.dk. Her giver vi dig nemlig et samlet overblik, sådan at du kan købe din Police solbrille til kvinder, nemt og simpelt.

Police solbriller til kvinder hører til blandt designer solbriller på højde med mærker som Ray Ban, Tom Ford, Dolce & Gabbana med mere. Police sendte deres første solbriller på markedet i 1983.

Og lige siden har de rangeret blandt de anerkendte top mærkerne. Police blev trendsætter indenfor markedsføring da Police gik all-in på at bruge kendisser til deres reklamer, hvor kendte som Bruce Willis, George Clooney, Beckham, Antonio Banderas m.m.

har brugt deres solbrille modeller. Vi har fundet parforskellige modeller som inspiration i det brede udvalg af solbriller til enhver smag.  

Police SPL721 solbrille

 • Find solbriller til 987,- kr.

  her Hvis du leder efter et par fede blå solbriller til den rå stil, så er disse Police pilot briller absolut et godt valg.

  Et par fede solbriller der kommer i den rå stil du også finder i mange modeller af de eksklusive Bvlgari solbriller til kvinder.      

  Police SPL579 briller

 • Find solbrillen til 1.114,- kr. her En elegant og feminin rektangulær solbrille i brun.

  En Police solbrille i prisleje med andre kendte designer brands.

  En fed mørk solbrille du kan bruge til stort set alt, og samtidig kan købes til omkring 1100 kr.

  Måske et brand som det gode alternativ til populære modeller som Gucci solbriller til kvinder.    

  Oval Police solbrille

 • En feminin og rund solbrille er, hvad du får med denne ovale solbrille model. Modellen fra 2019 kommer i grå linsefarve og guld farve i det helt indfattet stel. Materiale er Nylon og metal til det rå og praktiske brug. De runde solbriller passer de fleste kvinder der ønsker det feminine look, hvor denne brune model jo kommer i den gode farve, du kan kombinerer med alt.

     

  Den rå model

 • Find solbrillen til 923,- kr.

  her Denne rå model er især populære blandt de unge piger og kvinder, netop fordi den giver det fandens-i-voldsk udtryk, som man jo netop ønsker at vise som ung rebel. Solbrillen i aviator form koster omkring 900 kr.

  og er en noget anderledes stil end f.eks. Tom Ford dame solbriller og lignede designer brands.    

  Police S1713M Soho

 • Police Soho by Yoshi Gohara unisex solbrille fra 2012 er en ældre model. En smart solbrille til mænd som kvinder i helt indfattet skildpaddefarve stel og brun linsefarve. Glas kommer i Polycarbonat og brillemateriale i acetate.

   

  Hvad er Police solbriller?

  Police var stort i Danmark fra 1983 og frem.

  Men i dag er mærket knap så populær som Ray-Ban, Gucci, Le-Specs og mange andre lignede brand.

  Police er dog et kæmpe brand især indenfor solbriller i den ganske verden.

  Det er nemlig et af de førende mærker indenfor solbriller, og blev hurtig populær efter den spæde italienske tegnebræts start i 1981-82.

  Police fra Italien blev hurtigt kendt og populært fra første start i 1983, hvor efterspørgslen gav en eksplosiv i nye kollektioner. Og siden hen gav det afsæt til udviklingen af tøj og parfumer med det ikoniske navn.

  I 2000 sparkede Police gang i deres markedsføringen med berømtheder i reklamerne.

  En af de første var Bruce Willis, hvor også folk som David Beckham, George Cloney med mere, har lagt ansigt og navn til produkterne. Udvalget dækker over den klassiske italienske stil med lækker design der giver både det rå, feminine og elegante islæt.

  Her finder du forskellige kombinationer til forskellige udtryk. Fælles er dog, at samtlige produkter bliver brandet med det kendte P logo, der varsler kvalitet i design og materiale

 • Del på facebook
  Facebook
  Del på twitter
  Twitter
  Del på pinterest
  Pinterest
  Del på reddit
  Reddit
  Del på email
  Email

  Fik du læst...?

  Tjek også disse spændende indlæg ud:

  den perfekte kop kaffe

  3 tips til at lave den perfekte kop kaffe

  Kaffe er efterhånden en gammel drik, men samtidig har den aldrig været mere populær end lige nu. Det skyldes måske, at der i dag er et væld af forskellige måder at lave sin kaffe. Hvordan man gør afhænger derfor rigtig meget af smag, men der findes helt klart også rigtige og forkerte måder at gribe

  Kiropraktoren er til for at hjælpe: 6 gode grunde til at besøge kiropraktoren

  Sponsoreret indhold: Danskerne er heldigvis vilde med at tage til kiropraktoren, men der findes stadig en del, som har en vis skepsis overfor kiropraktorens arbejde. Dette er der dog ingen grund til, for en kiropraktor kan hjælpe med et væld af forskellige problematikker, der kan volde frustrationer i hverdagen. Kiropraktorers uddannelse kvalificerer dem nemlig til

  Hvilke beautyprodukter trender lige nu?

  Sponsoreret indhold: https://www.pexels.com/photo/selective-focus-portrait-photo-of-woman-with-a-towel-on-head-looking-in-the-mirror-3764013/ Hvis man går op i sin hudpleje, holder man sig højst sandsynligt også opdateret hvad angår de nyeste skønhedsprodukter og trends inden for hudpleje. At pleje sin hud på den mest optimale måde for netop den hudtype man har, hvordan vejret er og hvor man er i sit liv kan være noget

  Gode råd og tips til at indrette stuen optimalt

  Sponsoreret indhold: Stuen er selvfølgelig et af de rum, som danskerne opholder sig mest i, og derfor er det utrolig vigtigt, at stuen fremstår som et rum, hvor man har lyst til at være. Det kan dog være svært at ramme plet med indretningen, hvis man ikke har gjort sig de store tanker på forhånd.

  Nu er danskerne begyndt at rejse igen

  Sponsoreret indhold: Det har været nogle lange og seje år med coronanedlukninger af flere omgange og strenge restriktioner. Men endelig ser det ud til, at Covid-19 pandemien er på retræten, og det nyder danskerne godt af. Det kan man blandt andet se på rejsebranchen, som i øjeblikket oplever en markant stigning i efterspørgslen på ferier

  Webshop med udsalg og billige kjoler.

  Sponsoreret indhold: Hvis du er en plus size-kvinde, så ved du, at det kan være en udfordring at finde stilfuldt tøj. De fleste butikker fører ikke tøj i din størrelse, og de butikker, der gør, har ofte meget begrænsede muligheder. Det kan gøre det svært at finde tøj, der får dig til at se godt