De perfekte tøj gaver? Find lidt inspiration til den bløde pakke

De perfekte tøj gaver? find lidt inspiration til den bløde pakke

Står du og skal købe en gave til én, der har skrevet ”tøj” på sin ønskeliste? Så ved du unægtelig, hvor svært det kan være. For ”tøj” er en bred betegnelse; der er så mange ting at vælge imellem, og chancen for, at du rammer plet, er lille.

Derfor får du her en lille samlet guide til, hvilket tøj du kan købe – og hvor du kan købe det.

Du får tips til populært børnetøj, herre- og dametøj – så du er bedre klædt på til at købe de perfekte tøj gaver til dem, du holder af

Tøj gaver til barnet

Står der ”tøj” på barnets ønskeliste, kan det umiddelbart virke meget uoverskueligt. Du skal dog tænke på, at det højst sandsynlig ikke er barnet selv, der har skrevet sin ønskeliste. Barnets ønskeliste er måske mere et udtryk for, hvad forældrene ønsker sig til barnet. Med dette i baghovedet bliver processen lettet en smule. Tænk på, hvad du ville mangle til dit barn samt den givne årstid.

En hue om vinteren eller et par shorts til sommeren? Hvis du mangler inspiration, er der masser at hente på her.

Du kan se mere her, hvis du mangler nogle konkrete ideer til tøj gaver til børn

Tøj til kvinden

Hvis der står ”tøj” på en kvindes ønskeliste, bliver det en smule mere komplekst. Det kan være svært at købe det helt rigtige til en kvinde, hvis du ikke ved præcist, hvad hun mangler.

Det gælder dog om at tænke på, hvordan kvindens stil er – er den klassisk, kan det eksempelvis være risikabelt at give hende en bikerjakke i gave.

Hvis du skal købe en gave til en stilfuld kvinde, kan du gå efter mærker, der er stilfulde i deres udtryk. Hvis du køber en gave ud fra hendes stil, er der større chance for, at du rammer plet.

Du kan også købe din gave ud fra, hvad du synes ville klæde kvinden.

Hvis du køber tøjet, ud fra hvad du selv synes er pænt, er det sjældent helt galt – medmindre jeres smag er langt fra hinandens.

Hvis du er helt på bar bund, kan du gå ind i en tøjforretning og bede om hjælp. En ekspedient vil med glæde fortælle dig, hvilket tøj, der passer til kvindens stil

Tøj til manden i gave

At købe tøj til en mand, der ikke har givet udtryk for, hvilket tøj han ønsker sig, kan være svært. Når du køber gaver til manden, er det nogenlunde de samme regler der er gældende, som når du køber gaver til kvinden. Du skal tænke på, hvilken tøjstil manden normalvis har – er det en klassisk stil, er en kasket måske ikke den bedste gave.

Du skal også tænke på mandens alder – da den ofte fortæller noget om, hvilket tøj han kan lide. Hvis du kender mandens alder og tøjstil, er det nemt for dig at gå ind i en tøjforretning, hvor du kan få hjælp af fagfolk, der med garanti ved, hvad den perfekte tøjgave til manden er

Relaterede indlæg: