Modemagasinet Trenden

10 flotte overgangsjakker til junior

Som du kan se nedenfor er der mange Overgangsjakker til junior at vælge imellem, og at finde den helt rigtige kan godt være lidt af en udfordring. Derfor har vi startet Trenden.dk, for at hjælpe dig med at lave det rigtige køb. God fornøjelse, og vi håber du bliver glad for siden.

Lækre overgangsjakker til junior er nødvendig både til forår/sommer som efterår.

Her kan du vælge blandt det store udvalg af lette forårsjakker eller eller satse på den decideret overgangsjakke der ligger tættere på en vinterjakke end sommerjakken til børn. Den lette jakke til drengen eller pigen skal ikke være for varm. Samtidig skal jakken også holde til lave varmegrader, blæst, regn og vind.

Det danske vejr kan være ganske omskiftelig gennem marts, april, maj, august, september og oktober.

Vi har fundet nogle lækre modeller indenfor softshell, vindjakker, efterårsjakker eller forårsjakker til børn i 2021. Jakkerne kan praktiske og samtidig være i den helt rigtige stil som drengen eller pigen ønsker alt afhængig af aldersgruppen.

 

Hummel jakke

 • Find jakken til 489,- kr. her En let jakke til de varme dage i foråret, hvor en jakke stadig er nødvendigt men som det lette overtøj. Hummel HMLMark jakken er fremstillet i 100% polyester. Den holder ikke barnet varm på de kolde dage i f.eks. april eller oktober, men er ganske dejlig at tage over på de dejlige dage i maj, juni og september.

  Den kan også sagtens bruges som en af de fede Hummel sommerjakker til børn.  

  Didriksons Kids

 • Find jakken til 699,95 kr. her Didriksons sommerjakke i støvet rosa kan være den lette vandtætte vindjakke til junior.

  Jakken med hætte kommer i pudderrosa eller blå nuancer og er fri for PFC, åndbar, vindtæt og 100% vandtæt. Du får en aftagelig hætte med trykknapper og elastik i siderne som er foret i åndbart mesh.  

  Lego Wear overgangsjakke

 • Find jakken til 300,- kr. her Lego Wear er blevet super populært over de seneste mange år, hvor mærket er gået hen og blevet til design indenfor modetøj.

  Og her finder du denne lette jakke i koksgrå med røde detaljer.

  Jakken er fremstillet i 100% polyester og med hætte. Lego Tec overgangsjakken er vindtæt og vandtæt med vandsøjletryk på 5.000 mm.  

  Creamie jakke

 • Find jakken til 459,- kr. her Denne Creamie er en sød jakke i ensfarvet navy med knapper i sølv.

  Jakken er fremstillet med ydre i nylon og bomuld hvor indre er af 100% polyester. Flot parka jakke i størrelse fra 5 – 14 år.

  Creamie overgangsjakken har aftagelig hætte med trykknapper.

   

  Reima Branten jakke

 • Find jakken til 384,- kr. her Reima laver praktisk og flot børnetøj og denne Branten jakke er ingen undtagelse. En god åndbar, vindtæt og vandtæt vindjakke i en sød farve og stil(findes også i andre farve muligheder). Jakken kommer med en åndbarhed på 3000-5000 g og er vandtæt med et vandsøjletryk på 10.000 mm.

  Perfekt både til drenge og piger som skal have den praktiske jakke, der samtidig også gerne må komme i den moderne stil.  

  Polo Ralph Lauren

 • Find jakken til 839,- kr. her Hvis du ønsker en jakke til drengen eller pige i et moderne mærke, så er denne Ralph Lauren absolut en mulighed. Jakken kommer i let foring både i jakke og krav.

  Derudover, så er jakken i normal fit så de fleste børn kan passe den trendy jakke. Modellen findes i rosa, army grøn og den viste navy blå model.  

  Mikk-Line jakke

 • Find jakken til 500,- kr. her Ligesom med Mikk-Line termotøj og flyverdragt, så får du også den gode stil og kvalitets materiale med denne søde jakke. Mikk-Line er nemlig kendt for at lave smart og praktisk børnetøj der holder, og samtidig kommer til en god billig pris de fleste kan være på.

  Og her finder du denne model i ensfarvet lavendel, der også kan købes i navy blå farve. Jakken er vindtæt, åndbar og vandtæt med tapede sømme.

   

  Hummel Fashion bomberjakke

 • Find jakken til 349,- kr.

  her En super fed jakke i det danske mærke Hummel, er denne HMLMelody model til børn fra Hummel Fashion.

  Jakken er i 97% polyester og 3% elastan der findes i størrelse fra 8 år og op til ca. 14 år.

  En let og tynd jakke til de varme måneder der nemt kan kombineres med sommertøjet i form af f.eks.

  sommerdragt til børn og andet.

   

  Didriksons Debbie

 • Find jakken til 350,- kr. her En lækker og let vindjakke til piger i orange.

  Du kan købe jakken fra 5 år og opefter, hvor Didrikson jakken også kan købes i andre i farver der er mere til drenge eller piger. En lækker og let vindjakke til under 400,- kr.

  på tilbud som også giver plads til at rumme de fede børnetrøjer til både drenge og piger.

   

  Mini a Ture jakke

 • Find jakken til 670,- kr.

  her Mini A Ture laver de klassiske og søde jakker til børn.

  Blandt de søde og praktiske til årstiderne mellem sommer og vinter, finder du denne Vigga jakke fra Mini A Ture. Jakken kommer i mange søde farver der virker til både drenge og piger, og med garanti også en farve der passer dit barn. Jakken er dejlig varm men ikke for varm. Materiale kommer med for der består af 65% bomuld og 35% polyester og yder materiale i nylon

 • Del på facebook
  Facebook
  Del på twitter
  Twitter
  Del på pinterest
  Pinterest
  Del på reddit
  Reddit
  Del på email
  Email

  Fik du læst...?

  Tjek også disse spændende indlæg ud:

  Tips til mode på budget

  Tøj og mode er ikke bare trendy – det er for mange en måde at udtrykke sig på. Selvom det kan være dyrt at følge

  Smukke billeder af smykker

  Smukke billeder af smykker Har du smykker som du gerne vil sælge online, så kan det have en afgørende betydning for dit salg, hvilke billeder

  Tøj til teenagepiger

  Tøj til teenagepiger

  Som du kan se nedenfor er der mange Tøj til teenagepiger at vælge imellem, og at finde den helt rigtige kan godt være lidt af

  Pieces trusser

  Pieces trusser

  Velkommen til – vores mission her på Trenden.dk er at gøre dit køb så gnidningsfrit som muligt. Derfor har vi samlet Pieces trusser fra mange