Modemagasinet Trenden

Nytårskjoler

Velkommen til – vores mission her på Trenden.dk er at gøre dit køb så gnidningsfrit som muligt. Derfor har vi samlet Nytårskjoler fra en lang række gode online forhandlere, og præsenterer dem til dig i et samlet overblik – så slipper du for at skulle finde hvert produkt på hver enkelt.

Hvis du søger en flot nytårskjole til at springe ind i det nye år, har vi fundet et par af nye og populære styles. Du finder enkle, korte eller de lange gallakjoler.

Udvalget indenfor festkjoler er stort. Og derfor kan du bruge inspiration nedenfor indenfor de dyre og billige nytårskjoler.

Dette inspirationsindlæg er lavet i samarbejde med stjernekaster.dk – find dine stjernekastere til nytårsfesten her.

Her finder du typisk nytårskjoler med kulør på, guldkjoler til nytårsaften, sorte etui- & cocktailkjoler, pailletkjoler til det fede look og de flotte lange galla- og maxi kjoler i 2021.  

Nly One nytårskjole

 • Find kjolen til 329,- kr. her Find en flot kjole på tilbud til billige penge? Hvis du søger en festkjole til nytår, kan denne kjole med skulderpuder fra NLY One måske være det helt rigtige. Du får en kort festkjoler med wrap i udskæring og blødt materiale fra Nelly’s egen brand.  

  Chiari Forthi glitrende kjole

 • Find kjolen til 465,- kr.

  her Chiara Forthi laver flotte styles til gode priser, og her finder du også den unikke langærmet kjole. Kjolen er fremstillet i scuba-materiale og har sølvfarvede nitter foran og bagpå. Kjolen har en tight pasform til at fremhæve din silhuet.

  Du får en feminin og stilfuld kjole, der passer sammen med et par pumps eller måske overknee støvler og selvfølgelig en varm vinterjakke som overtøj.  

  Maya festkjole

 • Find kjolen til 799,- kr. her Taupe farvet Maya kjole med wrap og 3/4 ærmer.ærmer. En midi-kjole med v-udskåret snit og dekorative pailletter.

  En smart og elegant festkjole der kan kombineres med de lyse eller hvide stiletter og en af de smarte vinterjakker med pels.

   

  Samsøe & Samsøe kjole

 • Find kjolen til 840,- kr. her Samsøe & Samsøe festkjole i glansfuldt materiale. Kjolen er rynket effekt øverst og tynde justerbare skulderstroppet.

  Pasformen er figurnær og kan give det elegant udtryk sammen med de flotte stiletter til nytårsfesten.  

  Sisters Point nytårskjole

 • Find kjolen til 399,- kr. her Søger du en flot og billig nytårskjole, kan denne leopardmønstret kjole fra Sisters Point måske være lige dig. En kjole med slå-om effekt der kan bruges både til fest som hverdag. Kvaliteten i er blød stretch og giver dig en fed nytårskjole, der kan bruges hele året rundt.

   

  Michael Michael kors

 • Find kjolen til 1.799,- kr. her Klassisk og stilren festkjole fra Michael Michael Kors i navy blå. Halterneck kjolen har nederdel i mesh med flæser, og overdelen er designet med pailletter.

  Der er lille åbning foran og bagpå i halsudskæringen.

   

  NLY Eve maxikjole

 • Find kjolen til 699,- kr. her Flot NLY Eve maxikjole i navy farve der også findes i rose model. En flot lang kjole til årets store fest der også kan bruges til festlige lejligheder hele året rundt.

  Kombinerer kjolen med et par smukke sko til at skabe det helt perfekt udtryk der oser af elegance og klasse.  

  Y.A.S. festkjole

 • Find kjolen til 799,- kr.

  her Y.A.S. Yassequella 2/4 slå-om kjole med bindebånd i taljen.

  En sød og festlig kjole der er overlappende foran og hægte på indersiden.

  Kjolen er foret, og kan kombineres med et par søde pumps og den varme jakke til når det nye år skal skydes ind.  

  Moments New York

 • Find kjolen til 799,- kr.

  her Lang vinrød kjole fra Moments New York til de festlige anledninger. En magisk kjole med vid nederdel, afskæring i taljen og slids foran.

  Bagtil er der v-udskæring med blondetalje. Brug kjolen sammen med en clutch taske og de flotte høje sko til festlig brug.  

  Sort Happy Holly festkjole

 • Find kjolen til 319,- kr. her Kort two-in-one kjole fra Happy Holly til en billig pris. Kjolen er med jerseynederdel og velour overdel med sølvfarvede, glitrende striber. En unik og flot kjole der med makeup, sorte pumps, håndtaske og flotte accessories som smykker og dameur, skabe det smukke og unikke look til festen.

   

  Hvad skaber en flot nytårskjole?

  Hvad er en nytårskjole og hvorfor skal den være så speciel? Grunden til at mange går op i at finde den helt rigtige festkjole til nytårsaften, skyldes at det er årets sidste dag. Og så skal der selvfølgelig gøres noget ekstra ud af det. Her er glimmer, pailletter eller pastelfarver en af de virkemidler, der kan være med at skabe den unikke og festlige stil der kendetegner en nytårskjole.

  Der finde mange smukke kjoler hvor du både kan bruge de lange eller korte festkjoler, hvilket dybest set er et temperaments spørgsmål og selvfølgelig afhængig af om det er en gallafest.

  En nytårskjole er i bund og grund bare en festkjole.

  Hvis du vil gøre noget ekstra ud af det, så gå efter en af de unikke aftenkjoler med glimmer på

  Køb din drømme nytårskjole i god tid

  Som du kan se på de ovenstående styles, så er udvalget af kjoler ret stort.

  Og netop derfor er det også en rigtig god grund til at overveje om du ikke skal købe kjolen i god tid.

  Hvem har ikke prøvet at lede efter den rigtige kjole efter de mange helligdage i julen, og udover at alle butikker er tomme for varer, så er økonomien ovenpå julen måske heller ikke den bedste.

  Derfor bør du overveje at lede efter drømmekjolen og købe den nu, så du er sikker på at have kjolen klar til nytår uden de store hovedbrud.

  Der er en tredje stor fordel ved at købe den nu, og det er at du kan nå at bytte kjolen, især når du sikkert tænker på at købe den online, hvilket jo er ret praktisk.

  Ulempen er dog, at måske passer kjolen dig ikke helt. Og derfor kan du i ro og mag sende den retur uden at være bange for ikke at nå at få den rigtige størrelse retur igen til nytårsaften

  Billige nytårskjoler?

  Du kan finde lækre korte og lange party kjoler til nytåret i alle prisklasser, og hvis du vil gøre det gode køb, så køb kjolen i god tid. Det er nemlig set, at butikkerne skruer på priserne lige inden nytår, og derfor gør du det gode tilbud ved at finde kjolen på udsalg i november, hvor du kan finde en gallakjole billig på de forskellige online netbutikker

 • Del på facebook
  Facebook
  Del på twitter
  Twitter
  Del på pinterest
  Pinterest
  Del på reddit
  Reddit
  Del på email
  Email

  Fik du læst...?

  Tjek også disse spændende indlæg ud:

  den perfekte kop kaffe

  3 tips til at lave den perfekte kop kaffe

  Kaffe er efterhånden en gammel drik, men samtidig har den aldrig været mere populær end lige nu. Det skyldes måske, at der i dag er et væld af forskellige måder at lave sin kaffe. Hvordan man gør afhænger derfor rigtig meget af smag, men der findes helt klart også rigtige og forkerte måder at gribe

  Kiropraktoren er til for at hjælpe: 6 gode grunde til at besøge kiropraktoren

  Sponsoreret indhold: Danskerne er heldigvis vilde med at tage til kiropraktoren, men der findes stadig en del, som har en vis skepsis overfor kiropraktorens arbejde. Dette er der dog ingen grund til, for en kiropraktor kan hjælpe med et væld af forskellige problematikker, der kan volde frustrationer i hverdagen. Kiropraktorers uddannelse kvalificerer dem nemlig til

  Hvilke beautyprodukter trender lige nu?

  Sponsoreret indhold: https://www.pexels.com/photo/selective-focus-portrait-photo-of-woman-with-a-towel-on-head-looking-in-the-mirror-3764013/ Hvis man går op i sin hudpleje, holder man sig højst sandsynligt også opdateret hvad angår de nyeste skønhedsprodukter og trends inden for hudpleje. At pleje sin hud på den mest optimale måde for netop den hudtype man har, hvordan vejret er og hvor man er i sit liv kan være noget

  Gode råd og tips til at indrette stuen optimalt

  Sponsoreret indhold: Stuen er selvfølgelig et af de rum, som danskerne opholder sig mest i, og derfor er det utrolig vigtigt, at stuen fremstår som et rum, hvor man har lyst til at være. Det kan dog være svært at ramme plet med indretningen, hvis man ikke har gjort sig de store tanker på forhånd.

  Nu er danskerne begyndt at rejse igen

  Sponsoreret indhold: Det har været nogle lange og seje år med coronanedlukninger af flere omgange og strenge restriktioner. Men endelig ser det ud til, at Covid-19 pandemien er på retræten, og det nyder danskerne godt af. Det kan man blandt andet se på rejsebranchen, som i øjeblikket oplever en markant stigning i efterspørgslen på ferier