Modemagasinet Trenden

Ny trend: Danskerne elsker tæpper med en god historie

Rigtig mange danskere har prøvet at lave et køb online, hvor de bare helt igennem har været utilfredse med kvaliteten på den vare, som de har købt.

Undersøgelser viser nemlig, at danskerne i højere grad går op i kvaliteten frem for prisen, og hvis der samtidig er en god bagvedliggende historie, så gør det det endnu mere attraktivt at købe.

Den danske webshop Nepaldo sælger filtprodukter, som er håndlavet i Nepal. Primært sælger de runde og firkantede kugletæpper, hundekurve, bordskåner, stolehynder og forskellige former for kurve. Produkterne er lavet i 100% uld, og det er de tungeste tæpper på markedet.

Hvorfor betyder det noget, at de er tunge? Jo tungere tæpperne er, des mere uld bliver der brugt til filtkuglerne.

Det gør dem både mere holdbare, mere stabile og langt flottere at se på. Alt det her afspejler sig i en samlet fremstillingstid på cirka 75 timer, når alting stadig skal og bliver lavet i hånden

Bygger på en god historie

Meget karakteristisk for Nepaldo så bygger forretningsidéen også på en rigtig god historie. Eventyret startede helt tilbage i 2008 med en Backpacker tur til Nepal.

Her faldt de over de smukke håndlavede tæpper, som gennem årtier er blevet produceret i området, og som var højeste mode. I dag beskæftiger Nepaldo over 60 mennesker til både produktion, logistik og koordinering. Netop udviklingen og beskæftigelsen i Nepal er i højsædet hos Nepaldo.

For nyligt valgte virksomheden nemlig at forhøje deres egen indkøbspris, så leverandøren kunne bygge ud og give bedre arbejdsbetingelser til de ansatte i Nepal. I samme ombæring fik de ansatte også 10% mere i løn, som virkelig højner livskvaliteten i Nepal.

2 gange årligt besøges Nepal som minimum for at gennemgå varernes kvalitet, produktionsmetoder og de stadig forbedrede arbejdsforhold.

For hele tiden at kunne følge op, så har Nepaldo endda ansat deres egen lokale kvalitetsansvarlig, som skal sørge for at disse ting overholdes hele året rundt. Kvaliteten og de gode arbejdsforhold er noget, som Nepaldo ikke vil gå på kompromis med.

Disse ting skal bare være i orden

Fair pris

For at danskerne stadig kan købe disse produkter i den høje kvalitet, så har Nepaldo valgt kun at sælge produkterne online.

På den måde kan omkostningerne til fysiske butikker holdes nede og i stedet bruges pengene på den positive udvikling i Nepal.

Rent prismæssigt formår Nepaldo stadig at ligge i den rigtig gode ende. Man får uden tvivl den bedste tæppekvalitet til prisen

Danskerne er begejstrede

Den store fokus på god kvalitet og gode arbejdsvilkår er noget, som der for alvor afspejles i virksomhedens Trustpilotscore. Med en score på over 9,6 fra lige under 300 anmeldelser vidner det om, at danskerne er blevet mere kvalitetsbevidste men samtidig også vil støtte udviklingen af nye områder. Nepaldo har taget konceptet med videre til Norge, Sverige, Tyskland og snart i UK, hvor produkterne også sælges online.

Indtil videre har det virket til, at de nogenlunde har den samme købsadfærd som i Danmark

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på reddit
Reddit
Del på email
Email

Fik du læst...?

Tjek også disse spændende indlæg ud:

den perfekte kop kaffe

3 tips til at lave den perfekte kop kaffe

Kaffe er efterhånden en gammel drik, men samtidig har den aldrig været mere populær end lige nu. Det skyldes måske, at der i dag er et væld af forskellige måder at lave sin kaffe. Hvordan man gør afhænger derfor rigtig meget af smag, men der findes helt klart også rigtige og forkerte måder at gribe

Kiropraktoren er til for at hjælpe: 6 gode grunde til at besøge kiropraktoren

Sponsoreret indhold: Danskerne er heldigvis vilde med at tage til kiropraktoren, men der findes stadig en del, som har en vis skepsis overfor kiropraktorens arbejde. Dette er der dog ingen grund til, for en kiropraktor kan hjælpe med et væld af forskellige problematikker, der kan volde frustrationer i hverdagen. Kiropraktorers uddannelse kvalificerer dem nemlig til

Hvilke beautyprodukter trender lige nu?

Sponsoreret indhold: https://www.pexels.com/photo/selective-focus-portrait-photo-of-woman-with-a-towel-on-head-looking-in-the-mirror-3764013/ Hvis man går op i sin hudpleje, holder man sig højst sandsynligt også opdateret hvad angår de nyeste skønhedsprodukter og trends inden for hudpleje. At pleje sin hud på den mest optimale måde for netop den hudtype man har, hvordan vejret er og hvor man er i sit liv kan være noget

Gode råd og tips til at indrette stuen optimalt

Sponsoreret indhold: Stuen er selvfølgelig et af de rum, som danskerne opholder sig mest i, og derfor er det utrolig vigtigt, at stuen fremstår som et rum, hvor man har lyst til at være. Det kan dog være svært at ramme plet med indretningen, hvis man ikke har gjort sig de store tanker på forhånd.

Nu er danskerne begyndt at rejse igen

Sponsoreret indhold: Det har været nogle lange og seje år med coronanedlukninger af flere omgange og strenge restriktioner. Men endelig ser det ud til, at Covid-19 pandemien er på retræten, og det nyder danskerne godt af. Det kan man blandt andet se på rejsebranchen, som i øjeblikket oplever en markant stigning i efterspørgslen på ferier

Webshop med udsalg og billige kjoler.

Sponsoreret indhold: Hvis du er en plus size-kvinde, så ved du, at det kan være en udfordring at finde stilfuldt tøj. De fleste butikker fører ikke tøj i din størrelse, og de butikker, der gør, har ofte meget begrænsede muligheder. Det kan gøre det svært at finde tøj, der får dig til at se godt