Modemagasinet Trenden

Nederdele

Hvis du leder efter Nederdele behøver du ikke lede længere. Trenden.dk er nemlig grundlagt for at hjælpe dig til at gøre det helt rigtige køb. Nu behøver du ikke længere surfe rundt på forskellige forhandlere, men kan få alle tilbud samlet i ét nemt overblik.

Flotte nederdele er absolut på sin plads. Foråret og sommeren står for døren, så skal der selvfølgelig også kigges på kjole beholdningen i garderoben. Og hvad er bedre på de varme aftener end en lækker nederdel? Det kan også tænkes du søger nederdel til generel brug på arbejde, skole m.m.

De mange lækre nederdele der findes passer ikke til alles temperament. Men hvis du søger inspiration til en eventuel ny nederdel, finder du her et udvalg af forskellige, billige, stilfulde eller casual nederdele.  

Joelle nederdel

 • Find nederdelen til 349,- kr. her En sød blå/hvid prikket a-formet nederdel med høj talje.

  Forget Me Not modellen fra Joelle er skabt i samarbejde med Caroline Winberg. Modellen kommer i regular pasform og 100% viskose. Foran og bagtil får du afrundet bærestykke og en snipskåret kant forneden. Flot sommerkjole sammen med en let top eller lignede.    

  Happy Holly Farah skirt

 • Find nederdelen til 279,- kr. her Hvis du søger en traditionel lang nederdel i sort til sommeren, kan du købe denne Happy Holly til 279 kr.

  Materialet er 100% viskose og kommer som en slå-om kjole med flæsedetaljer og elastik i taljen. Kombinerer den sorte nederdel med en sort top i samme serie.    

  Ellos Collection Essa

 • Find nederdelen til 299,- kr. her Essa jeresey nederdelen fra Ellos Collection er en sød bloksyet nederdel i leopard udtryk.

  Den kommer i almindelig pasform med rynkning langs sømmene til flæseeffekt.

  Perfekt nederdel til sommerbrug hvad end du bruger et par høje hæle, sandaletter i sølv eller dame sneakers.    

  Tiger of Sweden

 • Køb nederdelen til 930,- kr. her Tiger of Sweden laver det lækre kvalitets tøj der emmer af stil. Denne mørke pencil nederdel af stretchy jersey er ingen undtagelse, for i alt sin enkelthed kan man se det er kvalitet. Flot nederdel til hverdag eller aften brug der det stilfulde og feminine look, som bedst kombineres med den søde bluse og et par sandaler med kilehæl på.

     

  Samsøe & Samsøe nederdel

 • Find nederdelen til 669,- kr.

  her Køb den flotte mallard grønne nederdel fra Samsøe & Samsøe til det søde feminine look.

  Nederdelen er i stum, vævet kvalitet og kommer med elastikbånd i taljen. Perfekt til sommerens varme dage på arbejde, skole eller til mere festlige anledninger.    

  Blomstret Happy Holly Agnes

 • Find nederdelen til 279,- kr. her Agnes modellen fra Happy Holly er en sød midi nederdel i afslappet pasform.

  Det blomstret motiv sammen med et par sandaler med hæle giver et dejlig, feminint sommer look.

  Kjolen der er uforet kommer i en vævet stum kvalitet med elastik i taljen.

  Nederdelen findes både i kort og lang model.    

  Asos Design midi skirt

 • Find nederdelen til 340,- kr. her Asos egen brand giver dig denne sommerlige nederdel med blomster print.

  En sød kjole til hverdag og festlig brug, hvor du kan kombinerer med casual sneakers som høje hæle til det finere brug.  

  Hvorfor en flot nederdel?

  Det at bære en nederdel som kvinde, signaler en feminin stil og at du gerne vil fremvise at du er kvinde. Det kan du gøre med det kæmpe udvalg af forskellige slags nederdel der findes, som f.eks.

  de viste ovenfor. Du kan finde nederdele der er ultra korte helt ligesom du kan finde nederdele der stort set rører jorden.

  Udover at vise en sexet eller feminin stil der fremhæver dine ben, så får du også både luft og farve på benene, og det praktiske ved en nederdel er, at du både kan bruge den i hverdagen og til det finere brug, netop fordi udvalget af lækre og flotte nederdele til kvinder er så kæmpestort

 • Del på facebook
  Facebook
  Del på twitter
  Twitter
  Del på pinterest
  Pinterest
  Del på reddit
  Reddit
  Del på email
  Email

  Fik du læst...?

  Tjek også disse spændende indlæg ud:

  Tips til mode på budget

  Tøj og mode er ikke bare trendy – det er for mange en måde at udtrykke sig på. Selvom det kan være dyrt at følge

  Smukke billeder af smykker

  Smukke billeder af smykker Har du smykker som du gerne vil sælge online, så kan det have en afgørende betydning for dit salg, hvilke billeder

  Tøj til teenagepiger

  Tøj til teenagepiger

  Som du kan se nedenfor er der mange Tøj til teenagepiger at vælge imellem, og at finde den helt rigtige kan godt være lidt af

  Pieces trusser

  Pieces trusser

  Velkommen til – vores mission her på Trenden.dk er at gøre dit køb så gnidningsfrit som muligt. Derfor har vi samlet Pieces trusser fra mange