Varme & smarte Moon Boot vinterstøvler til kvinder

Varme & smarte moon boot vinterstøvler til kvinder

Velkommen til - vores mission her på Trenden.dk er at gøre dit køb så gnidningsfrit som muligt. Derfor har vi samlet Moon boots fra mange webshops, og præsenterer dem til dig i et samlet overblik - så slipper du for at skulle finde produkterne på hver enkelt shop.

Seneste Billige Moon boots

Her kan du se alle de Moon boots vores robot i nat helt selv har fundet på en lang række sikre webshops. Den er stadig ved at blive trænet så fejl kan forekomme, men vi håber meget der er en billigt Moon boot du kan bruge - ellers kig forbi Trenden.dk igen i morgen og se hvad der er kommet af nye tilbud.


Hvis du læser dette har du nu set alle de moon boots vores robot har fundet. Klik på dem du synes virker interessante for at gå til den enkelte forhandler. Vi sender vores robot på jagt efter gode tilbud igen i nat, så gem Trenden.dk som bogmærke og besøg os snart igen for endnu flere gode tilbud.


Hvis du er på udkig efter den smarte og varme vinterstøvle, kan Moon Boot til kvinder være det rigtige til dig. Moon Boots blev skabt i starten af 70'erne af Giancarlo Zanatt i Italien, hvor han var blevet inspireret af månelandingen med de særpræget astronaut støvler. via Tecnica Group blev støvlen trademarket som de stadig ejer trademark på i dag.

De anderledes støvler slog for alvor igennem i firserne. Det blev en populær støvle til først børn og voksne, hvor det tykke gummi, nylon og skum, giver støvlen det karakteristiske look.

Støvlerne holder dine fødder tørre og varme gennem vinteren.

Og typen kommet på mode igen efter de var helt ude af billedet i mange år. Bliv inspireret af de nedenstående modeller i 2021, som måske giver dig inspiration til at finde et par nye smarte dame vinterstøvler.

 

Pink Moon Boot Nylon

 • Find støvlen til 699,- kr. her Hvis du er på udkig efter den anderledes og søde dame vinterstøvle, er denne Pink måske det rette valg. Modellen der også kommer i blå, sort, brun, hvid, rød samt den pink farve, vil være i stand til at holde dine fødder tørre og dejlig varme. Standard model der med de karakteristiske snore som binding midt på fod og i skaft, er velegnet til december, januar og februar hvor vejret som regel er koldest.  

  Moon Boot Monaco

 • Find støvlen til 799,- kr.

  her En anderledes model er Monaco støvlen til damer. Modellen minder lidt om et par modeller indenfor UGG Australia vinterstøvler. Du finder Monica med det korte skaft eller den lange støvle med pels foroven. En dejlig varm støvle, der giver et anderledes udtryk med sit outdoor look og pelsen til at sætte det feminine udtryk på støvlen.

   

  Moon Boot Nylon W

 • Find støvlen til 699,- kr. her En lang og moderne Moon Boot støvle til efterår og vinter brug kombineret med en af de flotte dame vinterjakker. Støvlen i bordeaux kan også købes i hvid og rød, er i det ungdommelig udtryk med tekstil foring der holder fødderne dejlige varme på de kolde årstider.

   

  Moon Boot Glance

 • Find støvlen til 1.099,- kr. her Moon Boot Glance i sølv er en stilren og ungdommelig støvle.

  Overdelen er syntetisk med limet sålkonstruktion i gummi materiale. Pasform har en standard bredde, og god plads til at bevæge tæerne.  

  Blå Moon Boot

 • Find støvlen til 699,- kr.

  her En anden model i det klassiske puffy gummilook, er denne blå model der også findes i andre farver. En unik støvle med skinnede detalje og logo på hælen af støvlen. Et lækkert og billigere alternativ til de store og varme Bumper støvler til kvinder


 • Se også: