Mikk-Line termotøj til børn

Mikk-line termotøj til børn

Som du kan se nedenfor er der mange Mikk-line termotøj at vælge imellem, og at finde det helt rigtige er ikke altid helt nemt. Derfor har vi startet Trenden.dk, for at hjælpe dig med at lave det rigtige køb. God fornøjelse.

Udvalgte Tilbud på Mikk-line termotøj

Vi vil gerne vise de mest opdaterede tilbud på Mikk-line termotøj i 2021, og derfor har vores robot i nat helt selv kravlet mange af de billigste danske forhandlere igennem for gode priser. Dem kan du se lige her på Trenden.dk. Vi håber der er et godt tilbud du kan bruge, og beklager hvis robotten har lavet fejl (den er ikke helt trænet endnu).


Alt for i dag

Vi håber at der blandt ovenstående produkter var et godt Mikk-Line termotøj tilbud du kunne bruge.

Hivs ikke så husk at vi stadig træner vores prisrobot.

Robotten finder derfor ikke alle produkter.

Du kan derfor med fordel alligevel klikke dig ind på den enkelte shop. Du kan også komme tilbage om et par dage og se hvad vi har fundet af gode Mikk-Line termotøj der.

Fortæl også meget gerne andre om Trenden.dk - det vil være en stor hjælp.


Mikk-Line termotøj er det danske tøjmærke fra Melton, der laver god kvalitet, funktionalitet og design indenfor det praktiske børnetøj. Du har måske hørt om Mikk-Line flyverdragter, gummistøvler, vinterjakker og alt det andet lækre vintertøj til børn. Flyverdragten Oxford er kåret til bedste dragt i flere år.

Helt ligesom meget andet i det lækre brand indenfor efterår og vintertøj, bliver testet af Teknologisk institut, netop for at skabe det helt perfekte tøj til de små. Hvis du leder efter et lækker sæt termotøj uden eller med fleece, og samtidig gerne vil have den gode pris selv uden tilbud eller udsalg, så se på udvalget af det perfekte overgangstøj for børn til efterår og forår. Du kan endda få svar på hvordan Mikk Line termotøj er i størrelsen til børn.

 

Termotøj u/fleece i petroleum

 • Find sættet til 209,95 kr. her Et lækkert sæt termotøj til drenge som kommer fra størrelse 74 til 140.

  Farven er i petroleum og kommer med et kvadratisk mønster i stoffet. Du får åndbare og vandafvisende termobukser og termojakke. Dejlig isolerende effekt under f.eks. barnets regntøj giver ekstra varme, men sættet kommer dog uden fleece.

  Bukserne kommer med en elastikkant i livet, ligesom der er forstærket på numse og knæ for den gode leg.  

  termosæt m. fleece

 • Find sættet til 399,95 kr. her Termotøj med fleece i et flot quiltet mønster og rødbrun farve. Mikk-Line termosættet kan også købes navy, sort, mustard og brun farve. Termojakken kommer med indvendigt fleece hvor åbning kommer fortil.

  De gængse ribkanter kommer ved talje, hals og håndled til at holde tæt. Jakken kommer med to små lommer, så pigen eller drengen kan samle sten, kastanjer og hvad der ellers bliver samlet i den mindre alder. Termobukserne kommer med quiltet struktur og brede ribkanter ved anklerne til at lukke omkring barnets vinterstøvler. Der kommer forstærkninger på knæ og bagdel.

   

  Mikk-Line termotøj uden fleece

 • Find sættet til 250,- kr. her Smarte termobukser og termojakke uden fleece i lys rosa nuance. Sættet findes i størrelser fra 1 - 8 år, så der er mulighed for de fleste børn.

  Sættet er nemlig helt perfekt fordi det er vandafvisende, slidstærk og selvfølgelig åndbart. Jakken kommer med den gennemgående lynlås på fronten, og har et diskret Mikk-Line logo på venstre brystkasse samt praktiske refleksdetaljer ved lænd og ærme.  

  Let termotøj m fleece

  Termotøjet med fleece kan være det gode valg, for varmegraderne kan være ret høje både i marts, april samt september og oktober hvor termotøjet jo bruges ofte. Fleece er rart at have på. Og så er det også ganske godt til at barnet kan holde varmen under leg, hvilket jo netop er formålet med termotøj.

  Termotøj er nødvendigt i overgangen fra varme til kulde eller omvendt, men mange børn er jo ret varmblodige og her dette gode åndbare, vandafvisende og vindtætte sæt med fleece det gode valg frem for et med foer

  Mikk-Line termotøj med foer

  Termotøj skal selvfølgelig også passe til de kolde tider, og her er tøjet med foer absolut det gode valg at tage, inden du gør dit køb ved en forhandler. Kollektion fra det danske mærke byder selvfølgelig også på det super gode termotøj i den varmere udgave og stort set eneste forskel, er om det foret ekstra eller ej. Du får nemlig også smarte reflekser for sikkerheden, ekstra sikring af knæ og numse med slidstærk materiale, og den gode passform så barnet både kan ånde og røre sig frit i tøjet, for leg skal jo være sjovt og ikke hæmmes at tøjet. Når du køber tøj med foer frem for fleece, kan foer være alt for varmt for børnene i september eller oktober  der faktisk er rigtig varm, helt ligesom april kan vise sig at blive varmt.

  Tag det med i dine overvejelser ved at vælge med foer eller fleece

  Hvilket & hvordan er Mikk-Line termotøj i størrelse?

  De mest populære modeller indenfor termotøj, er de forskellige modeller der kommer med fleece. Det meste kommer jo med fleece, men som du kunne se, så findes der også modeller uden og med foer.

  Fleece er dog det foretrukne for de fleste, og man kan sige meget om fleece, men det er ganske behageligt at have på, og så holder man også varmen - Det opvejer at fleece altid er lidt dyrere. Du kan se en størrelsesguide på Mikk-Line tøjet her, hvis du er i tvivl om størrelsen. Umiddelbart vil det altid være smartest at købe et nummer større, hvis du er i tvivl, for børn vokser altid.


 • Se også: