Mikk-Line regntøj i flot stil og kvalitet

Mikk-line regntøj i flot stil og kvalitet

Som du kan se nedenfor er der mange Mikk-line regntøj at vælge imellem, og at finde det helt rigtige kan godt være lidt af en udfordring. Derfor har vi åbnet Trenden.dk, for at hjælpe dig med at lave det rigtige køb. God fornøjelse, og tak fordi du benytter vores side.

Udvalgte Mikk-line regntøj Tilbud

Her kan du se alle de Mikk-line regntøj vores robot i nat helt selv har fundet på adskillige billige danske online forhandlere. Den er stadig ved at blive trænet så fejl kan forekomme, men vi håber meget der er et billig Mikk-line regntøj du kan bruge - ellers kig forbi Trenden.dk igen i morgen og se hvad der er kommet af nye tilbud.


Ikke flere tilbud

Hvis du læser dette har du nu set alle de Mikk-Line regntøj vores prisrobot har fundet. Klik på dem du synes virker interessante for at gå til den enkelte online forhandler. Vi sender vores prisrobot ud efter gode tilbud igen i nat, så gem Trenden.dk som bogmærke og besøg os snart igen for endnu flere gode tilbud.


Mikk-Line regntøj kan måske være svaret på regntøj der er godt til børnene og samtidig kommer til en fornuftig billig pris. Vejret i Danmark byder på rigtig meget regn.

Og her er regntøj til børn det nødvendige udstyr til vuggestue, børnehave, skole og fritid. Nødvendig tøj til de små, hvor det i sammenhæng med f.eks. Mikk-Line termotøj og flyverdragt gør barnet klar til både efterår, vinter og foråret. Vi har fundet nogle lækre modeller som inspiration til 2021.

Her finder du forskellige typer af regntøj der selvfølgelig også passer til forskellige aldersgrupper

Mikk-Line regntøj

 • Find regntøjet til 299,95 kr. her Mikk-Line pu-coated regntøj med jakke og bukser i mørk olivengrøn. Du får et sæt med vandsøjletryk på 8.000 mm med svejsende sømme og er selvfølgelig vindtæt.

  Regnjakken har aftagelig hætte med elastikkant øverst i åbningen og foret i halskraven med blødt fleece. Nederst er elastikstropper så regnbukserne ikke ryger op over barnets vinterstøvler, som vil ske uden elastik når barnet bevæger støvlerne. Modellen findes i forskellige farve muligheder og i modeller til 1 år som til den store pige eller dreng på 10 år.  

  Navyblå regntøj

 • Find regntøjet til 299,95 kr. her Regnsæt med bukser og jakke i navy blå der også findes i army, rosa og mørke farver. Regnjakken har aftagelig hætte med trykknapper.

  Regntøjet har elastikkant ved ærmer, i bunden og ved fødder. Jakken kommer med fleeceforing i halsen og er vandtæt med et vandsøjletryk på 8.000 mm.

  Bukserne kommer med elastikkant i taljen og indvendig snøre til at stramme ind med. Bukserne har også justerbare elastikstropper til at sætte under gummistøvlerne.  

  Regntøj med seler

 • Find regnsættet til 799,95 kr. her Mikk-Line regnsæt hvor bukserne har seler. Regntøjet har et vandsøjletryk på 8.000 mm. og findes i forskellige farve mulighder.

  Ben og ærmer har smalle elastikkanter til at stoppe vandet, og den udvendige lynlås er med vindstolpe med knapper. Regnjakken er foret med en fleecejakker der kan lynes af og bruges alene stående.

   

  Hvem og hvad er Mikk-Line?

  Hvis du ikke kender Mikk-Line brandet, så skal du ikke snydes før du beslutter dig.

  Mikk-Line er et dansk brand der har fokus på at skabe godt udendørs tøj til børn, der også giver plads til at lege i.

  Det kræver komfortabelt tøj, der samtidig også gerne må se godt ud. Det komfortable og god kvalitet får du med det populære danske brand.

  Du finder et bredt udvalg i kollektionerne der dækker lige fra de gode Mikk-Line flyverdragter til det lette, smarte, komfortable og faktisk også billige tøj. Du får nemlig god kvalitets tøj der holder børnene varme og tørre. Men det skal også være til at købe, så Mikk-Line kommer i god prisklasse på de fleste af deres styles.

  Du kan endda være så heldig at finde tøjet på udsalg eller tilbud stort set hele året rundt

  Mikk-Line regntøj er behagelig og åndbart

  Børn elsker at lege og det er selvfølgelig også udendørs som de er vant til i vuggestue, børnehave og skole. Og det gælder selvfølgelig også i regnvejr. Derfor er det vigtigt med den gode kvalitet der giver barnet noget behageligt og åndbart regntøj.

  Det meste regntøj i en anstændig kvalitet er heldigvis ikke stift og irriterende som for 20-30 år siden, og derfor kan du selvfølgelig også få god kvalitet i f.eks. Molo eller Ticket to Heaven regntøj, men Mikk-Line giver dog ofte den bedre pris


 • Se også: