Mikk-Line flyverdragt i god kvalitet og pris

Mikk-line flyverdragt i god kvalitet og pris

Velkommen til - vores mission her på Trenden.dk er at gøre dit køb så nemt som muligt. Derfor har vi samlet Mikk-line flyverdragter fra mange billige shops, og præsenterer dem til dig i et samlet overblik - så slipper du for selv at skulle finde hvert produkt på hver enkelt webshop.

Tilbud på Mikk-line flyverdragter

Man kan ikke lave Trenden.dk uden at vise de bedste tilbud på Mikk-line flyverdragter i 2021. Så det gør vi selvfølglig. Vi har derfor hyret en lille robot der hver nat automatisk kravler mange billige danske forhandlere igennem for gode tilbud og priser. Du kan se hvad den lille fyr har fundet nedenfor, og vi håber der er et billigt tilbud du kan bruge.


Hvis du læser dette har du nu set alle de Mikk-Line flyverdragter vores prisrobot har fundet.

Klik på dem du synes virker interessante for at gå til den enkelte shop. Vi sender vores robot afsted efter gode tilbud igen i nat, så gem Trenden.dk som bogmærke og giv os snart et besøg igen for endnu flere gode tilbud.


En Mikk-Line flyverdragt giver dig en god kvalitet og samtidig får du en billig flyverdragt til den lille. Flyverdragten skal kunne holde barnet varm, tør og gøre det muligt at lege uden at blive drivvåd af sved. Og dette får du med flyverdragter i en god kvalitet, som netop Mikk-Line kollektioner kommer i.

Hvis du leder efter en bedst i test flyverdragt, der samtidig kommer til en god pris, har vi fundet nogle gode flyverdragter i brandet fra Melton Group. Det giver dig det hurtige og nemme overblik over muligheder til vinteren 2021.

Se også: Find den rigtige flyverdragt

Mikk-Line Comfort flyverdragt

 • Find dragten til 799,95 kr. her Ny Mikk-Line Comfort flyverdragt i modellen fra 4 - 10 år (str. 104 - 140).

  Flyverdragten i brun har hætte der kan tages af og på via tryknapper i halskraven. Åbninger ved ben og arme og elastikkanter til at holde tæt, helt ligesom modellen kommer med aftagelige, støvlestroppen ved benåbninger der kan holde buksebenet godt ned over barnets vinterstøvler. Comfort flyverdragten i brun er vindtæt, vandtæt med vandsøjletryk på 8.000 mm. og åndbarhed på 3.000 g/m2/24h. Indvendig er den vatteret flyverdragt foret med fleece i halskrave, hætte, ryg, bryst og armåbninger.

  Modellen kan købes i flere forskellige farve muligheder.  

  Comfort fra 1-3 år

 • Find dragten til 699,95 kr. her Mikk-Line Comfort flyverdragten til drengen eller pigen fra 1 - 3 år (str. 80 - 98). Modellen er vist i meleret grøn, men kan også købes i de klassiske mørke, blå eller rødlige nuancer. Flyverdragten har aftagelig hætte, som kan tages af via trykknapper i den høje halskrave.

  Der er elastikkanter til sikring af arme og ben, helt ligesom der er justerbare støvlestropper i gummi. Mikk-Line flyverdragten er med refleksdetaljer, tapede sømme, vindtæt og med miljøvenlig vand- og smudsafvisende coating. Vandsøjletrykket er på 8.000 mm. og åndbarhed på 3.000 g/m2/24h.

   

  Mikk-Line flyverdragt nylon

 • Find dragten til 899,95 kr. her Mikk-Line flyverdragt med yderdel i nylon findes i denne natteblå farve men kan også købes i brun.

  En sød flyverdragt med alloverprints af løvkviste i guld.

  Det er en god åndbar flyverdragt med åndbarhed på 5.000 g/m2/24h og godt vandtæt med vandsøjletryk på 8.000 mm. Du finder de gode funktioner til at holde barnet varm. Her er elastikkanter i arme og ben en god standard, helt ligesom dragten har elastikstrop i hælen og justerbare støvlestropper i gummi. Modellen med indre i polyester og ydre i nylon, kan købes i str. 110 - 140 som går fra ca.

  5 - 10 års alderen.

  Noget billigere model end en Molo eller Ver de Terre flyverdragt men i samme kvalitet


 • Se også: