Maxi kjoler

Som du kan se nedenfor er der mange Maxi kjoler at vælge imellem, og at finde den helt rigtige er ikke altid helt nemt. Derfor har vi åbnet Trenden.dk, for at hjælpe dig med at lave det rigtige køb. God fornøjelse.

Når det er varmt, og aftenerne bruges ved bålet eller på stranden, føles det rigtigt som sommer.

Men det betyder jo ikke, at vi ikke tænker over, hvad vi har på. Tværtimod så er sommerens varme vejr en rigtig god undskyldning for at iklæde sig en lækker maxi kjole. En maxi kjole går til anklerne og har gerne et flowy skørt.

Maxi kjoler er sommerdage langs vandet, de er formiddagsture gennem gågaden og hede sommernætter i byen.

Men de kan også være en fortryllende gallakjole eller perfekt til dig, der skal være bryllupsgæst. Man kan altid finde en grund til at tage en maxi kjole på, og har du også fundet en, så læs med her og find ud af, hvad du skal vide inden du køber.  

Grøn Goddiva kjole

 • Find kjolen til 659,- kr.

  her Lang mørkegrøn kjole fra Goddiva der kan bruges til den store fest. Den lange kjole er fremstillet i stum, vævet kvalitet og kommer med markeret detalje der giver et flot fald. Du får en kjole med slå-om foroven og bindebånd i taljen.  

  Printet Vero Moda

 • Find kjolen til 349,95 kr. her Sød printet skjortekjole fra Vero Moda i regular fit.

  Du får en dejlig sommerkjole i blød materiale med bælte i taljen og knaplukning. Kjolen i 100% genanvendt polyester kan maskinvaskes men må ikke bleges og tørretumbles.

   

  NLY Eve maxikjole

 • Find kjolen til 699,- kr. her Flot festkjole fra NLY Eve der er Nellys egen mærke. Kjolen kan købes i navy, sort og rosa farver.

  Du får et elegant gallakjole med overdel af blonder, korte ærmer, åben ryg og slids foran.  

  Moments New York

 • Find kjolen til 2.799,- kr.

  her Moments New York maxikjole med 3D-blomster motiv. En flot lang kjole i stretchy kvalitet med vatterede skåle og skulderstropper der kan bindes.

   

  NLY Eve halterneck

 • Find kjolen til 699,- kr. her Let flot maxikjole fra NLY Eve i lysegul farve.

  Du får en halterneck kjole med dekorative folder i taljen, slids i siden og håndbroderede perler og sten på skulderstropper.  

  JDY flæse maxikjole

 • Find kjolen til 199,95 kr. her Casual flæse kjole fra Jacqueline de Yong som findes i sort, orange, gul og grønne farver. En løstsiddende kjole med flæsedetaljer og rund udskæring der kan være velegnet til både hverdag som fest.  

  Grøn Bubbleroom kjole

 • Find kjolen til 449,- kr. her Lang grøne kjole med dyb ryg fra Bubbleroom.

  Du får en flot og billig maxikjole til den store fest. Kjolen har slids foran og har en lidt tykkere kvalitet til flot facon i det stretchy materiale.

   

  Selected Petite kjole

 • Find kjolen 899,95 kr. her Elegant hverdagskjole fra Selected i et moderne udtryk til arbejde eller skole. Kjolen er fremstillet i genanvendt polyester og har en let kvalitet med bælte i taljen til det feminine udtryk.

   

  Hvilken maxi kjole passer til min figur?

  Som det jo er med tøj, er der nogle kjoler, der klæder os bedre end andre.

  Når du skal finde den perfekte kjole, er det derfor også godt at vide, hvilken slags kjole, der klæder dig bedst

  Timeglas

  Har du mange kurver og en markeret talje, så gælder det om netop at fremhæve din talje. Især gælder det for disse kjoler, som godt kan have ret meget stof, der fylder. Så gå efter en slå-om maxi kjole eller en kjole, hvor der er et slags bånd at binde om taljen.

  Pærefacon

  Hvis dine hofter er brede og dine skuldre er smalle, så er en maxi kjole perfekt til dig. Det gælder om at skabe balance i din fremtoning, og det gør du altså netop ved at have en kjole på, som har et flot, langt skørt, og som sidder tæt ind til overkroppen.

  Æblefacon

  Har du brede hofter og lidt mave, så er en maxi kjole virkelig også et godt valg. På grund af det lette stof egner denne type af kjoler sig nemlig rigtig fint til plus size, og så er et godt tip at finde en kjole, hvor kjolens talje ikke sidder for højt. På den måde kan du nemlig få din mave til at se lidt mindre ud.

  V-form

  Er din krop v-formet, dvs. med smalle hofter og brede skuldre, så gælder det om at finde en maxi kjole, der sidder tæt til kroppen og bringer fokus væk fra dine skuldre, fx ved hjælp af en dyb udskæring eller lange ærmer.

  H-form

  Hvis du både har smalle skuldre, smalle hofter og en talje, der ikke står så tydeligt frem, er den flotteste maxi kjole til dig en kropsnær kjole, der fremhæver taljen og giver dig lidt vidde. Det kan du gøre med et langt, flot skørt og derfor er denne type af kjole også virkelig et oplagt valg til dig.

  Kan jeg have en maxi kjole på til bryllup?

  Ja det kan du i den grad.

  Denne slags kjole er den perfekte balancegang mellem afslappet og fornem. Er bryllupsfesten mere fancy end casual, så gå efter en kjole, der sidder stramt til kroppen.

  Er festen måske udendørs, er det godt at vide, at en maxi kjole er mere nede på jorden, når der er lidt vidde i skørtet. Derudover skal du sådan set bare styre uden om farven hvid, og du er godt på vej til at være en af de bedst klædte bryllupsgæster

  Hvornår er en maxi kjole god til sommerbrug?

  Altid! Det kan ikke understreges nok gange, at disse kjoler nærmest er skabt af sommeren. Stoffet er oftest let og legende og det betyder tit at kjolerne virkelig kan bære at være andre farver end bare sort. Især når du leder efter en sommerkjole i maxilængde er det en helt perfekt anledning til at udfordre sit klædeskab. Prøv derfor en hvid maxi kjole eller leg med forårets pastelfarver

  Hvorfor er sorte maxi kjoler et must have?

  Vi kender alle sammen den lille sorte, men en sort udgave af denne kjole er bestemt også et must have. Den lille sorte egner sig perfekt til en bytur, mens den lange sorte er det lille step up, der kan sikre at du også ser brandgodt ud til for eksempel en familiemiddag.

  Generelt er det faktisk lige præcis, hvad maxi kjoler kan. Den ekstra længde får dig lige til at se dét bedre ud

  Mere inspiration til Maxi Kjoler:

  I videoerne her kan du få endnu mere inspiration til dine maxi kjoler: https://youtu.be/UcytUn_o77o https://youtu.be/GloXEUmnE40 https://youtu.be/NCffqqfgoJQ

 • Facebook
  Twitter
  Pinterest
  Reddit
  Email

  Fik du læst...?

  Tjek også disse spændende indlæg ud:

  Har du prøvet lydbøger? Sådan kommer du i gang i 4 nemme trin

  Har du prøvet lydbøger? Sådan kommer du i gang i 4 nemme trin

  En trend der virkelig har overtaget Danmark, er lydbøger. Der er utroligt mange folk, der er begyndt at lytte til bøger. Enten i stedet for at læse dem eller som supplement hertil. For mange mennesker er det nemmere at lytte til en lydbog. Det kan du for eksempel gøre, mens du kører bil til og

  Valg af bedste gamer stol hvad er vigtigt

  Tips til dig – Vælg en god gamer stol

  Før i tiden var gaming noget, der blev set ned på. Det var grelle tilfælde af teenagefyre der aldrig blev voksne, og som låste sig inde på værelset og spillede hele natten. I dag er der flere og flere, som slapper af med gaming, uden det behøver være et tabu. Og der er endda mange

  Vil du gerne starte din egen modeblog

  Vil du gerne starte din egen modeblog? Sådan kommer du i gang

  Er du en modeentusiast, der ønsker at dele dine stiltips og råd med verden? At oprette en modeblog er den perfekte måde at gøre netop det på! Selvom det kan virke som en skræmmende opgave, kan du med de rigtige trin hurtigt få din egen modeblog i gang. I denne artikel vil vi lede dig

  Styling af de yderste lag tøj og komfort inde på huden

  Dette indhold er sponsoreret Hvem siger, at det er umuligt være blødt og lækkert klædt på og samtidig ligne en, der er med til Copenhagen Fashion Week! Det er i hvert fald ikke dig. Specielt ikke, når du går i tøj fra Copenhagen Bamboo, som laver tøj, der får dig til at tænke på angorakaniner og

  Hvilket tøj skal man have i den perfekte basisgarderobe?

  Moden skifter hver sæson og følger man slavisk de seneste trends og anmeldelser, kan man hurtigt dræne både bankkontoen og skabspladsen. Men hvad er alternativet? En klassisk stil og en basisgarderobe med alsidige tøjstykker, der kan anvendes i mange sammenhænge, og i mange år! Selvom der bogstaveligt talt er en verden af muligheder at vælge

  Hav klimaet med i tankerne, når du renoverer dit køkken

  Sponsoreret indhold: Hvis du står overfor en større eller mindre renovering af dit køkken, er der flere ting du kan overveje. Hvordan skal det se ud, hvilke materialer skal vælges, og hvad skal vægtes højest? Ofte behøver man ikke at udskifte alle dele i køkkenet, men man kan nøjes med at udskifte nogle få, essentielle

  Spar penge på årets julegaveindkøb under Black Week

  Spar penge på årets julegaveindkøb under Black Week

  Når julegaveræset rigtig går i gang, så er der mange, der nok godt kan opleve lidt sved på panden. Der er nemlig mange, som har en masse gaver, der skal købes ind, inden juleaften nærmer sig, og det vil man jo helst gerne gøre så nemt, hurtigt og billigt som muligt. Nemt fordi det godt

  kvinder køber tøj

  Hvad har danske kvinder i fokus, når de køber nyt tøj?

  Det er ikke alle kvinder, der har det samme i fokus, når de køber nyt tøj. Der skal dog ikke være nogen tvivl om, at der er mange ting, der går igen. En stor del af danske kvinder har nemlig fokus på de samme ting. Er du i tvivl om, hvad der egentlig er i