Modemagasinet Trenden

Maxi kjoler

Som du kan se nedenfor er der mange Maxi kjoler at vælge imellem, og at finde den helt rigtige er ikke altid helt nemt. Derfor har vi åbnet Trenden.dk, for at hjælpe dig med at lave det rigtige køb. God fornøjelse.

Når det er varmt, og aftenerne bruges ved bålet eller på stranden, føles det rigtigt som sommer.

Men det betyder jo ikke, at vi ikke tænker over, hvad vi har på. Tværtimod så er sommerens varme vejr en rigtig god undskyldning for at iklæde sig en lækker maxi kjole. En maxi kjole går til anklerne og har gerne et flowy skørt.

Maxi kjoler er sommerdage langs vandet, de er formiddagsture gennem gågaden og hede sommernætter i byen.

Men de kan også være en fortryllende gallakjole eller perfekt til dig, der skal være bryllupsgæst. Man kan altid finde en grund til at tage en maxi kjole på, og har du også fundet en, så læs med her og find ud af, hvad du skal vide inden du køber.  

Grøn Goddiva kjole

 • Find kjolen til 659,- kr.

  her Lang mørkegrøn kjole fra Goddiva der kan bruges til den store fest. Den lange kjole er fremstillet i stum, vævet kvalitet og kommer med markeret detalje der giver et flot fald. Du får en kjole med slå-om foroven og bindebånd i taljen.  

  Printet Vero Moda

 • Find kjolen til 349,95 kr. her Sød printet skjortekjole fra Vero Moda i regular fit.

  Du får en dejlig sommerkjole i blød materiale med bælte i taljen og knaplukning. Kjolen i 100% genanvendt polyester kan maskinvaskes men må ikke bleges og tørretumbles.

   

  NLY Eve maxikjole

 • Find kjolen til 699,- kr. her Flot festkjole fra NLY Eve der er Nellys egen mærke. Kjolen kan købes i navy, sort og rosa farver.

  Du får et elegant gallakjole med overdel af blonder, korte ærmer, åben ryg og slids foran.  

  Moments New York

 • Find kjolen til 2.799,- kr.

  her Moments New York maxikjole med 3D-blomster motiv. En flot lang kjole i stretchy kvalitet med vatterede skåle og skulderstropper der kan bindes.

   

  NLY Eve halterneck

 • Find kjolen til 699,- kr. her Let flot maxikjole fra NLY Eve i lysegul farve.

  Du får en halterneck kjole med dekorative folder i taljen, slids i siden og håndbroderede perler og sten på skulderstropper.  

  JDY flæse maxikjole

 • Find kjolen til 199,95 kr. her Casual flæse kjole fra Jacqueline de Yong som findes i sort, orange, gul og grønne farver. En løstsiddende kjole med flæsedetaljer og rund udskæring der kan være velegnet til både hverdag som fest.  

  Grøn Bubbleroom kjole

 • Find kjolen til 449,- kr. her Lang grøne kjole med dyb ryg fra Bubbleroom.

  Du får en flot og billig maxikjole til den store fest. Kjolen har slids foran og har en lidt tykkere kvalitet til flot facon i det stretchy materiale.

   

  Selected Petite kjole

 • Find kjolen 899,95 kr. her Elegant hverdagskjole fra Selected i et moderne udtryk til arbejde eller skole. Kjolen er fremstillet i genanvendt polyester og har en let kvalitet med bælte i taljen til det feminine udtryk.

   

  Hvilken maxi kjole passer til min figur?

  Som det jo er med tøj, er der nogle kjoler, der klæder os bedre end andre.

  Når du skal finde den perfekte kjole, er det derfor også godt at vide, hvilken slags kjole, der klæder dig bedst

  Timeglas

  Har du mange kurver og en markeret talje, så gælder det om netop at fremhæve din talje. Især gælder det for disse kjoler, som godt kan have ret meget stof, der fylder. Så gå efter en slå-om maxi kjole eller en kjole, hvor der er et slags bånd at binde om taljen.

  Pærefacon

  Hvis dine hofter er brede og dine skuldre er smalle, så er en maxi kjole perfekt til dig. Det gælder om at skabe balance i din fremtoning, og det gør du altså netop ved at have en kjole på, som har et flot, langt skørt, og som sidder tæt ind til overkroppen.

  Æblefacon

  Har du brede hofter og lidt mave, så er en maxi kjole virkelig også et godt valg. På grund af det lette stof egner denne type af kjoler sig nemlig rigtig fint til plus size, og så er et godt tip at finde en kjole, hvor kjolens talje ikke sidder for højt. På den måde kan du nemlig få din mave til at se lidt mindre ud.

  V-form

  Er din krop v-formet, dvs. med smalle hofter og brede skuldre, så gælder det om at finde en maxi kjole, der sidder tæt til kroppen og bringer fokus væk fra dine skuldre, fx ved hjælp af en dyb udskæring eller lange ærmer.

  H-form

  Hvis du både har smalle skuldre, smalle hofter og en talje, der ikke står så tydeligt frem, er den flotteste maxi kjole til dig en kropsnær kjole, der fremhæver taljen og giver dig lidt vidde. Det kan du gøre med et langt, flot skørt og derfor er denne type af kjole også virkelig et oplagt valg til dig.

  Kan jeg have en maxi kjole på til bryllup?

  Ja det kan du i den grad.

  Denne slags kjole er den perfekte balancegang mellem afslappet og fornem. Er bryllupsfesten mere fancy end casual, så gå efter en kjole, der sidder stramt til kroppen.

  Er festen måske udendørs, er det godt at vide, at en maxi kjole er mere nede på jorden, når der er lidt vidde i skørtet. Derudover skal du sådan set bare styre uden om farven hvid, og du er godt på vej til at være en af de bedst klædte bryllupsgæster

  Hvornår er en maxi kjole god til sommerbrug?

  Altid! Det kan ikke understreges nok gange, at disse kjoler nærmest er skabt af sommeren. Stoffet er oftest let og legende og det betyder tit at kjolerne virkelig kan bære at være andre farver end bare sort. Især når du leder efter en sommerkjole i maxilængde er det en helt perfekt anledning til at udfordre sit klædeskab. Prøv derfor en hvid maxi kjole eller leg med forårets pastelfarver

  Hvorfor er sorte maxi kjoler et must have?

  Vi kender alle sammen den lille sorte, men en sort udgave af denne kjole er bestemt også et must have. Den lille sorte egner sig perfekt til en bytur, mens den lange sorte er det lille step up, der kan sikre at du også ser brandgodt ud til for eksempel en familiemiddag.

  Generelt er det faktisk lige præcis, hvad maxi kjoler kan. Den ekstra længde får dig lige til at se dét bedre ud

  Mere inspiration til Maxi Kjoler:

  I videoerne her kan du få endnu mere inspiration til dine maxi kjoler: https://youtu.be/UcytUn_o77o https://youtu.be/GloXEUmnE40 https://youtu.be/NCffqqfgoJQ

 • Del på facebook
  Facebook
  Del på twitter
  Twitter
  Del på pinterest
  Pinterest
  Del på reddit
  Reddit
  Del på email
  Email

  Fik du læst...?

  Tjek også disse spændende indlæg ud:

  den perfekte kop kaffe

  3 tips til at lave den perfekte kop kaffe

  Kaffe er efterhånden en gammel drik, men samtidig har den aldrig været mere populær end lige nu. Det skyldes måske, at der i dag er et væld af forskellige måder at lave sin kaffe. Hvordan man gør afhænger derfor rigtig meget af smag, men der findes helt klart også rigtige og forkerte måder at gribe

  Kiropraktoren er til for at hjælpe: 6 gode grunde til at besøge kiropraktoren

  Sponsoreret indhold: Danskerne er heldigvis vilde med at tage til kiropraktoren, men der findes stadig en del, som har en vis skepsis overfor kiropraktorens arbejde. Dette er der dog ingen grund til, for en kiropraktor kan hjælpe med et væld af forskellige problematikker, der kan volde frustrationer i hverdagen. Kiropraktorers uddannelse kvalificerer dem nemlig til

  Hvilke beautyprodukter trender lige nu?

  Sponsoreret indhold: https://www.pexels.com/photo/selective-focus-portrait-photo-of-woman-with-a-towel-on-head-looking-in-the-mirror-3764013/ Hvis man går op i sin hudpleje, holder man sig højst sandsynligt også opdateret hvad angår de nyeste skønhedsprodukter og trends inden for hudpleje. At pleje sin hud på den mest optimale måde for netop den hudtype man har, hvordan vejret er og hvor man er i sit liv kan være noget

  Gode råd og tips til at indrette stuen optimalt

  Sponsoreret indhold: Stuen er selvfølgelig et af de rum, som danskerne opholder sig mest i, og derfor er det utrolig vigtigt, at stuen fremstår som et rum, hvor man har lyst til at være. Det kan dog være svært at ramme plet med indretningen, hvis man ikke har gjort sig de store tanker på forhånd.

  Nu er danskerne begyndt at rejse igen

  Sponsoreret indhold: Det har været nogle lange og seje år med coronanedlukninger af flere omgange og strenge restriktioner. Men endelig ser det ud til, at Covid-19 pandemien er på retræten, og det nyder danskerne godt af. Det kan man blandt andet se på rejsebranchen, som i øjeblikket oplever en markant stigning i efterspørgslen på ferier

  Webshop med udsalg og billige kjoler.

  Sponsoreret indhold: Hvis du er en plus size-kvinde, så ved du, at det kan være en udfordring at finde stilfuldt tøj. De fleste butikker fører ikke tøj i din størrelse, og de butikker, der gør, har ofte meget begrænsede muligheder. Det kan gøre det svært at finde tøj, der får dig til at se godt