Modemagasinet Trenden

Lauren Ralph Lauren damestøvler

Velkommen til – vores mission her på Trenden.dk er at gøre dit køb så gnidningsfrit som muligt. Derfor har vi samlet Lauren ralph lauren støvler fra mange internetbutikker, og præsenterer dem til dig i et samlet overblik – så slipper du for at skulle surfe rundt på hver enkelt webshop.

Hvorfor ikke købe de elegante Lauren Ralph Lauren støvler til damer i 2021? Brandet skaber populært tøj til unge kvinder, helt ligesom de ældre generator er faldet for den klassiske tidløse stil.

Ralph Lauren startede ud med at lave slips for over 40 år siden. Her startede Ralph Lauren designer brandet der siden hen er blevet synonym med flot tidløs design og kvalitet i topklasse. Ralph Lauren kollektionerne til damer dækker over mange lækre ting i helt samme tråd som det elegante stil i kollektionerne til mænd. Helt ligesom deres chinos, pumps, sko med mere, finder du en flot moderne stil i udvalget af støvler.

Vi har fundet et udvalg af forskellige støvler og støvletter, som måske er lige præcist hvad du søger efter. Brug siden her som inspiration til at finde den helt rigtige støvle, og måske det verdensberømte amerikanske brand kan lede dig på sporet.

 

Sort Ralph Lauren ankelstøvle

 • Find støvlen til 1.389,- kr.

  her Et par flotte tidløse støvletter i 100% ko-læder. Støvlen er klassisk og kommer med blokhæl og guldspænde på skaftet til at understrege designet. En velegnet støvle til hverdag og aftenbrug sammen med både de afslappet bukser sammen men en flot Ralph Lauren skjorte, eller kombinerer den sorte støvle med en afslappet slå-om kjole eller anden.

     

  Suede Gilda ruskindsstøvle

 • Find støvlen til 839,- kr. her En anden ankelstøvle fra Lauren Ralph Lauren er denne Suede Gilda ruskindsstøvle.

  Helt i tråd med stilen i brandet, kommer støvlen i det moderne tidløse design, hvor også denne støvle kommer med blokhæl.    

  Madison støvle

 • Find støvlen til 1.469,- kr. her Madison modellen er en lang støvle til vinteren.

  Støvlen er i sort koskind med læder som for. Ydersålen er i gummi og kommer med stilren pyntespænde ved ankel. En charmerende støvle til den danske vintersæson.

     

  Brune ankelstøvler

 • Find støvlen til 989,- kr. her En klassisk brun ankelstøvle i koskind. Ankel- eller støvletten i brun kommer i det tidløse udtryk der dog kommer med en høj hæl og pyntespænde ved ankel.

  Perfekt til hverdag eller festlige anledninger gennem vinter eller sommer sæson.    

  Bryna støvle

 • Find støvlen til 1.239,- kr. her En flot ankelstøvle i et unikt udtryk.

  Støvlen i grå er fremstillet med overdel i læder og en slidstærk ydersål i gummi. En høj støvle på 8 cm der kan give det rå udtryk kombineret med den flotte læderjakke til kvinder så udtrykket bliver helt klart

 • Del på facebook
  Facebook
  Del på twitter
  Twitter
  Del på pinterest
  Pinterest
  Del på reddit
  Reddit
  Del på email
  Email

  Fik du læst...?

  Tjek også disse spændende indlæg ud:

  Tips til mode på budget

  Tøj og mode er ikke bare trendy – det er for mange en måde at udtrykke sig på. Selvom det kan være dyrt at følge

  Smukke billeder af smykker

  Smukke billeder af smykker Har du smykker som du gerne vil sælge online, så kan det have en afgørende betydning for dit salg, hvilke billeder

  Tøj til teenagepiger

  Tøj til teenagepiger

  Som du kan se nedenfor er der mange Tøj til teenagepiger at vælge imellem, og at finde den helt rigtige kan godt være lidt af

  Pieces trusser

  Pieces trusser

  Velkommen til – vores mission her på Trenden.dk er at gøre dit køb så gnidningsfrit som muligt. Derfor har vi samlet Pieces trusser fra mange