Lange cardigans til kvinder

Lange cardigans til kvinder

Velkommen til - vores mission her på Trenden.dk er at gøre dit køb så gnidningsfrit som muligt. Derfor har vi samlet Lange cardigans til kvinder fra mange gode forhandlere fra Danmark, og præsenterer dem til dig i et samlet overblik - så slipper du for selv at skulle surfe rundt på hver enkelt shop.

Dagens Billige Lange cardigans til kvinder

Vores robot har natten igennem helt selv kravlet adskillige troværdige danske online forhandlere igennem for opdaterede priser og tilbud på Lange cardigans til kvinder, og har fundet nedenstående produkter til os her på Trenden.dk. Vi håber du kan bruge det vi har fundet (selv om fejl kan forekomme, da det jo sker automatisk).


Hvis du læser dette har du nu set alle de lange cardigans til kvinder vores robot har fundet. Klik på dem du synes virker interessante for at gå til den enkelte onlineshop. Vi sender vores robot ud efter gode tilbud igen i nat, så gem Trenden.dk som bogmærke og besøg os snart igen for endnu flere gode tilbud.


En lang cardigan til kvinder er virkelig populært om efteråret og vinteren. Faktisk er der rigtig mange piger og kvinder, der glæder sig meget til sæsonens nye kollektioner med modetøj til kvinder. De kolde måneder byder nemlig på en række af nyt, og lækkert tøj i spændende designs.

Udover at det skal være nyt og trendy, så vil man naturligvis også gerne holde på varmen.

Ind under den lange cardigan kan du også bruge en rigtig fin rød striktrøje eller en blå striktrøje på tilbud, som vil matche rigtig godt til den flotte cardigan.

Ikke nok med at mange kvinder elsker lange cardigans, så er det endnu mere fantastisk kunne købe dem på tilbud. Vi har været på online jagt efter lange billige cardigans på tilbud i 2021, hvor vi har fundet et udvalg af billige og mere eksklusive styles.  

Lang cardigan til kvinder fra ONLY

 • Find cardigan til 229,95 kr. her En lang cardigan i grå farve er en af de populæreste modeller på markedet.

  Vi elsker de grå, og sorte farver som kan kombineres på uendelige mange måder. Denne ONLY cardigan er virkelig smuk, som gør det muligt at sammensætte den alt dit andet smarte modetøj.

  Om efteråret og vinteren er en grå cardigan noget af det mest populære modetøj til kvinder.

     

  Lang Vero Moda cardigan

 • Find cardigan til 259,95 kr. her Vero Moda er er super populært brand i Danmark, som har fokus på, at skabe billigt og moderigtig tøj til kvinder. Denne model er måske en af de længste, og har et par gode praktiske lommer til opbevaring af dine nøgle og smartphone. Den er skøn og kan købes i en mørkegrå og lysegrå farve til en fantastisk god pris.

     

  Lang OBJECT cardigan

 • Find cardigan til 159,- kr.

  her Denne smukke cardigan skiller sig væsentligt mere ud end de andre. Designet er en helt anden type, der giver et unikt look til den modebevidste kvinde. Den har ingen praktiske lommer, men til gengæld en rigtig smart, og trendy åbning.

  Denne lange cardigan til kvinder er inspireret af mennesker fra storbyerne, som er resultatet af denne smukke model.    

  Vila strik cardigan i flot design

 • Find cardigan til 174,- kr. her Det gode ved Vila er, at deres modetøj kan købes til rigtig billige priser. Det synes vi rigtig godt om, og hvem har ikke lyst til fylde sit klædeskab op med billigt, og pænt modetøj? Vila cardigan kan nemlig også bruges som en strikjakke, hvis du ikke ønsker at, tage en stor og tung dame vinterjakke med dig.

  Vila er meget in for tiden, og som primært skyldes deres konkurrencedygtige priser, og det meget store udvalg. Den lange sorte cardigan er velegnet til jeans som en nederdel som vist på modellen.    

  Hvid Samsøe & Samsøe cardigan

 • Find cardigan til 900,- kr. her Samsøe & Samsøe favoritter til efterår og vinter inkluderer også de smarte cardigans.

  Samsøe & Samsøe modetøj er i den moderne skandinaviske kvalitet med design og materiale. Denne hvide cardigan er fremstillet i uld, polyester, akryl, mohair og elastan.

  Pasform er afslappet og i stretchy kvalitet der er oplagt at bruge til skole, arbejde eller andet i hverdagen.    

  Y.A.S.  åben front cardigan

 • Find cardigan 399,95 kr. her Y.A.S. longline åben front cardigan kan købes i grå eller grøn nuance. Du får en aflang cardigan i loose fit der er velegnet til de kolde tidspunkter af året.

  Modellen er i strikket, bølget stribedesign med ballonærmer og ribkant. Y.A.S. lang cardigan er fremstillet i polyakryl, nylon og uld.    

  Selected strikket cardigan

 • Find cardigan til 599,95 kr.

  her Åben front strikket cardigan i rød/cabernet farve. Du finder modellen i brun, pink, sort og ginger bread farve. Strikket cardigan der er fremstillet af genanvendt polyesterblanding. Designet er afslappet med den lange model, stræk for komfort og to forlommer til trendy look.

     

  Second Female cardigan

 • Find cardigan til 1199,- kr. her Second Female brook knit new pocke cardigan i mørkegrøn.

  Second Female laver moderne modetøj til mænd og kvinder i det klassiske nordiske design kombineret med sydeuropæisk design.

  Hvilket også går igen i denne klassisk åbne cardigan i langærmet model med sidelommer. En dejlig blød og eksklusiv cardigan der er fremstillet i mohair, uld, elastan og polyester.

     

  By Malene Birger Belinta

 • Find cardigan til 1995,- kr.

  her Blød og flot cardigan fra Malene Birger der er kendt for høj kvalitet i design og materialer indenfor modetøj til kvinder og mænd. Åben cardigan i blød, strikket stof og de klassiske (praktiske) lommer foran. Modellen er fremstillet i uld, alpaca, polyamid og elastan i en dejlig pasform og afslappet udtryk.

   


 • Se også: