Læderjakke

Læderjakke

Vi har grundlagt Trenden.dk for at hjælpe dig med at finde den helt rigtige Læderjakke. Frem for at skulle finde produkterne på forskellige internetbutikker kan du nu få overblikket samlet ét sted - nemt og overskueligt. God fornøjelse, og tak fordi du benytter vores side

Læderjakke Tilbud

Vores robot har natten igennem helt automatisk kravlet adskillige internetbutikker fra Danmark igennem for opdaterede priser og tilbud på Læderjakker, og har fundet nedenstående produkter til os her på Trenden.dk. Vi håber du kan bruge det vi har fundet (selv om fejl kan forekomme, da det jo sker automatisk).


Fortæl meget gerne dine venner om Trenden.dk - det vil være en kæmpestor hjælp.

Vi håber du kunne bruge dagens tilbud til noget. Husk vi opdaterer produkter og priser hver nat, så hvis du ikke køber i dag så gem Trenden.dk som bogmærke og giv os et besøg igen til flere gode tilbud på læderjakker.


Når man taler om trends, kan de være flyvske, kortlivede og udskiftet på ingen tid.

Ikke desto mindre kan man vide sig sikker på, at en trend er helt solid, når den består tidens test og bliver et fænomen. Er der nogen modetrend nogensinde, der har gjort dette, så er det læderjakken.

Læderjakken har været meget igennem, men dens popularitet overlever - og med god grund. Har du endnu ikke fået anskaffet dig en læderjakke eller har du brug for inspiration til at finde endnu en? Så læs med her for alt, hvad du skal vide.

 • Se udvalget af læderjakker til mænd

 • Se udvalget af læderjakker til kvinder

  Hvilke typer af læderjakker findes der?

  Som du nok kan høre på læderjakkens mange personligheder, findes der mange forskellige typer af en læderjakke, både mht.

  farve, materiale og type. Der findes selvfølgelig jakker af ganske almindeligt læder i brun og sort, hvor læderet kommer fra dyrets ydre hud. Herunder findes mange forskellige slags læder afhængigt af hvordan man behandler huden - deriblandt nubuck, anilin og kernelæder og ruskind, som laves af de inderste hudlag og har en ru overflade. Derudover er jakker af imiteret læder også rigtig populære - både for dem, der af årsager ikke ønsker at gå klædt i dyr og dem, som gerne vil spare lidt penge.

  Læder kan selvsagt være lidt af en investering og syntetiske fibre er oftest et billigere alternativ. Jakketypen er også helt afgørende for looket.

  Til mænd ses oftest netop bomber jakken, hvor kraven er i fokus og snittet helt lige. Til kvinder er især ruskindsjakken i biker stil populær.

  Denne er kort, har mange detaljer og en skæv lynlås.

  Dog findes begge jakketyper til begge køn, da læderjakken generelt er en unisex trend

  Hvilken farve læderjakke skal jeg vælge?

  De mest naturtro og altså de jakker, som går mindst igennem fra dyrets hud til den færdige jakke, det er de jakker, som er brune og sorte.

  Disse fremstår ikke syntetiske, selvom der stadig skal en del bearbejdning til for at det kan tåle vind og vejr og ikke er så stift.

  Men læder kan altså yderligere indfarves, så du kan også få læderjakker i andre farver. Blandt de mest populære, finder du helt klart den røde læderjakke. Denne giver virkelig edge til dit outfit.

  Også farver som lyserød og blå ses meget i modebilledet, så vil du virkelig være bold er det bare med at afprøve nogle af disse farver

  Hvad passer godt til læderjakker?

  Fordi en læderjakke er forbundet med så mange lettere intimiderende grupper, giver det et særpræget cool look at have en læderjakke på. Vil du gerne se og føle dig lidt badass, så er læderjakken helt klart vejen frem. Ikke desto mindre kan læderjakken også sagtens udtrykke andet afhængig af hvordan du styler den. Også Hollywood er stadig helt med på, hvor fede læderjakker er.

  Til mænd er det et casual look, hvis du ganske simpelthen tager læderjakken udover en t-shirt og matcher med et par rå jeans.

  Til kvinder kan der virkelig skabes noget feminint med en farvet ruskindsjakke til en blomstret kjole. Eller du kan gøre noget helt andet og finde din egen stil med denne fantastisk alsidige jakke

  Hvad er læderjakkens historie?

  Læderjakkens popularitet går helt tilbage til begyndelsen af 1900, hvor den blev brugt af mænd i flyvevåbnet. Disse blev lavet af brunt læder og gik under navnet ‘flight jackets’. Under 2. verdenskrig blev selvsamme type jakke kaldt for bomberjakker.

  Det var især jakkerne evne til at holde piloternes kroppe varme, der var vigtige. Efter 2. verdenskrig blev læderjakken populær blandt folket, fordi den så mange gange blev set brugt i Hollywood film, at den simpelthen blev et ikon.

  Film som Night Passage, Indiana Jones og Grease er alle eksempler, hvor hovedkaraktererne er badass med en læderjakke på. Også flight jacket-typen, som set i Top Gun, er stadig fashionable, netop på grund af filmen, for Tom Cruise er for kvinder ikke til at stå for i den jakke. Foruden at være cool i Hollywood, har jakken været associeret med en række grupper, som både har givet jakken et positivt og negativt rep. Fx er grupper som rednecks, motorcyklister, mobsters, goths og metalheads alle forbundet med at have læderjakke på delvist for at se intimiderende ud

  Guide & Inspiration

  How To Style - Læderjakken

  https://youtu.be/5z3LLVBGLWk

  Zizzi Læderjakke

  https://youtu.be/xP7_nnWB0qU


 • Se også: