Modemagasinet Trenden

Find den smarte og varme læderhandske til mænd

Som du kan se nedenfor er der mange Læderhandsker til mænd at vælge imellem, og at finde den helt rigtige er ikke altid helt nemt. Derfor har vi åbnet Trenden.dk, for at hjælpe dig med at lave det rigtige køb. God fornøjelse, og vi håber du bliver glad for siden.

Fede læderhandsker til mænd er nødvendig både til efterår, vinter og forår, for vores omskiftelige danske vejr kan være forbandet koldt fra tid til anden. Du finder mange forskellige former for handsker. Du kan både købe kørehandsker, læderhandsker med for, læderhandsker med huller, skihandsker og selvfølgelig de særdeles varme eller tynde modeller, alt afhængig af dit behov – Det kræver den nemme tilgang til inspiration.

Her finder du forskellige brune og sorte læderhandsker i den varme version. Store luffer og skihandsker går ofte ikke i spænd med skole og arbejde, hvis stilen også skal passe. Her skal du mere bruge et par herre skindhandsker til en frakke, skindjakke, vinterjakke, forårsjakke til mænd eller andet smart herretøj.  

Hugo Boss handsker

 • Find handsken til 950,- kr.

  her Sorte skindhandsker fremstillet i 100% lammeskind. Handsken har strop med trykknaplukning og elastik ved håndled.

  Du får en handske i en blød og dejlig kvalitet, hvor du også får en smart detalje. Herrehandsken er med touch screen kompatibel pegefinger og tommeltot. Det kan være ganske dejligt på en kold dag, hvor du venter på bus, tog eller andet, og gerne vil læse dagens online aviser m.m.

   

  Hansen & Jacob handske

 • Find handsken til 1.000,- kr. her Blå skindhandske fra Hansen & Jacob i klassisk udtryk med synlige syninger og logo på oversiden.

  Du får et par flotte ruskindshandsker i 100% lammeskind som kan holde fingrene varme og samtidig tage sig godt ud med herre vinterjakken eller andet.  

  Selected læderhandske

 • Find handsken til 499,95 kr. her Varm og smart herrehandske fra Selected der er fremstillet i 100% fåreskind.

  Handsken er dejlig varm til den kolde vinter med et blødt og lækker materiale der holder formen. Handsken har en god pasform og naturlig strækbarhed.  

  Jack & Jones handsker

 • Find handsken til 299,95 kr. her Du får et par klassiske sorte læderhandsker med denne Jack & Jones model til kun 300 kr.

  Smarte og billige sorte læderhandsker til mænd i 100% læder og let foring. Handsken står sig godt til til både de smarte og tykke striktrøjer som til vinterjakken til de kolde dage.  

  Tiger of Sweden handsker

 • Find handsken til 800,- kr. her Tiger of Sweden er særdeles populært i Danmark og resten af Norden, for du får både den lækre stil og gode kvalitet i deres kollektioner. Denne ruskindshandske er ikke anderledes, for helt ligesom du finder både fede vinterstøvler, jakkesæt, bukser eller kortholder til mænd i brandet, får du også gennemført stil i denne handske. Handsken med slids har ruskindsoverdel og glat skind i håndfladen, hvor den samtidig er touch screen kompatibel.

   

   Paul Smith handsker

 • Find handsken til 1.700,- kr. her Et andet fedt brand der er populær for sin fede stil og kvalitet, er Paul Smith. Her finder du selvfølgelig også fede handsker, som denne sorte læderhandske i 60% lammeskind og 40% lammeuld. Made in Italy handske med spænde og knap detalje på ryggen.

   

  Brun J.Lindeberg handske

 • Find handsken til 500,- kr. her Klassisk brun læderhandske med for fra J.Lindeberg der også kan købes i cognac og sort farve.

  Handsken i lammeskind har for i blød uld- og kashmirblanding.

  Et par handsker til at holde varmen i den gennemsnitlige danske vinter, samtidig med at de holder den fede stil.  

  J.Lindbergh Milo handsker

 • Find handsken til 250 kr.

  her J.Lindeberg Milo handsken findes også i denne cognac farve.

  Modellen har for i 70% uld og 30% kashmir. Måske cognac farven passer bedre til din stil i sko og herrebæltet, alt afhængig af hvor meget du går op i at passe farverne sammen.

   

  NN07 skindhandsker

 • Find handsken til 800,- kr. her Til vinter skal der bruges både støvler, vinterjakker, cardigans, striktrøjer og halstørklæder til mænd, hvor stilen jo skal være gennemgående, hvilket også gælder for dine handsker. Her kan du vælge denne handske med kombineret materialebrug og skinddetaljer i deer leather.

  Handsken har træksnip, spænde med trykknap og er touch screen kompatibel.

   

  Hugo Boss Hainz handsker

 • Find handsken til 600,- kr.

  her Hvis du ønsker et par elegante og eksklusive handsker, kan denne Hugo Boss herrehandske måske være det helt rigtige. Handsken udstråler en eksklusiv stil med materiale i 100% lammeskind, der er foret med uld og polyester.

   

  Hestra læderhandsker

 • Find handsken til 700,- kr.

  her Hestra læderhandske til mænd i den klassiske og rå stil der måske skal kombineres med herre læderjakken eller uldfrakken. Handsken er fremstillet i lammeskind og egnet til vinterbrug både når der er koldt og varmt.

   

 • Del på facebook
  Facebook
  Del på twitter
  Twitter
  Del på pinterest
  Pinterest
  Del på reddit
  Reddit
  Del på email
  Email

  Fik du læst...?

  Tjek også disse spændende indlæg ud:

  Tips til mode på budget

  Tøj og mode er ikke bare trendy – det er for mange en måde at udtrykke sig på. Selvom det kan være dyrt at følge

  Smukke billeder af smykker

  Smukke billeder af smykker Har du smykker som du gerne vil sælge online, så kan det have en afgørende betydning for dit salg, hvilke billeder

  Tøj til teenagepiger

  Tøj til teenagepiger

  Som du kan se nedenfor er der mange Tøj til teenagepiger at vælge imellem, og at finde den helt rigtige kan godt være lidt af

  Pieces trusser

  Pieces trusser

  Velkommen til – vores mission her på Trenden.dk er at gøre dit køb så gnidningsfrit som muligt. Derfor har vi samlet Pieces trusser fra mange