Køb en julesweater med lys og lyd og bliv midtpunkt til julefrokosten

Du er ikke ordentlig klar til jul, hvis ikke du har en rigtig grim julesweater at iføre dig til julefrokosten. Intet skriger julestemning som en julesweater med rensdyr, snemænd, lys eller små bjælder på. Sørg for at du bliver midtpunktet til alle højtidens julefrokoster med en mindeværdig julesweater, der kun kan få smil og grin frem på dine venners læber. 

Hvis du mangler inspiration, eller måske overtalelse, til at købe årets julesweater, så kig med her. I denne artikel klæder vi dig på til julestemningen med de fedeste og grimmeste julesweatre. 

Den klassiske grimme julesweater

Julemåneden er tiden for varme kopper kaffe, vanter, hæklede huer og tykke dynejakker. Det er tiden til hygge foran pejsen, uldne sokker og masser af ekstra lag, så du kan holde dig dejlig varm. Julen er også den eneste tid på året, hvor du fuldkommen skamløst kan iklæde dig den grimmeste julesweater der findes.

Det er en uskreven regel, at alle må iklæde sig en grim julesweater til årets julefrokost. Det er fuldstændig lige meget om du har cocktailkjole eller jakkesæt på indenunder. Den grimme julesweater passer til alt dit tøj og til enhver begivenhed, så snart vi kommer ind i december. 

Bliv festens midtpunkt

Når det bliver koldt, så handler det om at iklæde sig praktisk, så man kan holde på varmen. Men der er også massere af festlige begivenheder i december, hvor højtiden skal fejres. Så hvordan klæder man sig festligt og praktisk på på samme tid? Svaret er en julesweater. 

Hvis du gerne vil blive festens midtpunkt, så drop det klassiske festtøj og invester i en sjov eller grim julesweater i stedet for. Jo mere overdreven, farverig og åndssvag din sweater er, desto bedre. Der findes sweatre med alverdens sjove, søde og grimme motiver i alle julens flotte farver. Du kan endda finde sweatre med motiver, som stikker ud af trøjen, lyser op med batterier eller spiller små julesange. 

Giv en julesweater i gave

Når det bliver jul, skal der naturligvis købes gaver. Der skal lægges gaver under træet, der skal gaver med til pakkeleg og måske skal der også gives gaver på adventsdagene. Og der findes ingen bedre gave at give i december end en grim julesweater. 

Du kan med fordel give en julesweater til din kæreste eller samlever, så i begge kan klæde jer flot på til den næste julefrokost. Det kan være du kan finde et matchende sæt, så I kan farvekoordinere årets festlige udklædning. 

Bliv klar til årets internationale julesweater-dag

Vidste du at der findes en international julesweater-dag? Den falder på den tredje fredag i december hvert eneste år. Selvom højtiden ikke er blevet fejret i Danmark i særlig mange år, så er det en god undskyldning for at klæde sig festlige på og drikke et par drinks.

Det er den eneste dag på året, hvor det er fuldstændig acceptabelt at møde op, hvor som helst, iklædt sin grimmeste julesweater. Man har kun det sjov, som man selv laver, så hvorfor ikke gå all in på julesweater-dagen sammen med vennerne i år?

Gør noget ekstra ud af din påklædning

Hvad kunne gøre julepåklædningen ekstra særlig? Du går aldrig fejl med en grim julesweater eller to i garderobeskabet. Julesweatre går heller aldrig af mode, så du kan hive sweateren frem og genbruge den igen næste år, når juletiden igen står for døren. 

Når du allerede er igang, hvorfor ikke tilføje et par grimme julesokker eller et lysende slips til shoppingkurven? Din julesweater har kun godt af at spille sammen med andre fede juleelementer. Nissehuen er naturligvis også et must have, hvis du skal fuldende hele looket. 

Facebook
Twitter
Pinterest
Reddit
Email

Fik du læst...?

Tjek også disse spændende indlæg ud:

Har du prøvet lydbøger? Sådan kommer du i gang i 4 nemme trin

Har du prøvet lydbøger? Sådan kommer du i gang i 4 nemme trin

En trend der virkelig har overtaget Danmark, er lydbøger. Der er utroligt mange folk, der er begyndt at lytte til bøger. Enten i stedet for at læse dem eller som supplement hertil. For mange mennesker er det nemmere at lytte til en lydbog. Det kan du for eksempel gøre, mens du kører bil til og

Valg af bedste gamer stol hvad er vigtigt

Tips til dig – Vælg en god gamer stol

Før i tiden var gaming noget, der blev set ned på. Det var grelle tilfælde af teenagefyre der aldrig blev voksne, og som låste sig inde på værelset og spillede hele natten. I dag er der flere og flere, som slapper af med gaming, uden det behøver være et tabu. Og der er endda mange

Vil du gerne starte din egen modeblog

Vil du gerne starte din egen modeblog? Sådan kommer du i gang

Er du en modeentusiast, der ønsker at dele dine stiltips og råd med verden? At oprette en modeblog er den perfekte måde at gøre netop det på! Selvom det kan virke som en skræmmende opgave, kan du med de rigtige trin hurtigt få din egen modeblog i gang. I denne artikel vil vi lede dig

Styling af de yderste lag tøj og komfort inde på huden

Dette indhold er sponsoreret Hvem siger, at det er umuligt være blødt og lækkert klædt på og samtidig ligne en, der er med til Copenhagen Fashion Week! Det er i hvert fald ikke dig. Specielt ikke, når du går i tøj fra Copenhagen Bamboo, som laver tøj, der får dig til at tænke på angorakaniner og

Hvilket tøj skal man have i den perfekte basisgarderobe?

Moden skifter hver sæson og følger man slavisk de seneste trends og anmeldelser, kan man hurtigt dræne både bankkontoen og skabspladsen. Men hvad er alternativet? En klassisk stil og en basisgarderobe med alsidige tøjstykker, der kan anvendes i mange sammenhænge, og i mange år! Selvom der bogstaveligt talt er en verden af muligheder at vælge

Hav klimaet med i tankerne, når du renoverer dit køkken

Sponsoreret indhold: Hvis du står overfor en større eller mindre renovering af dit køkken, er der flere ting du kan overveje. Hvordan skal det se ud, hvilke materialer skal vælges, og hvad skal vægtes højest? Ofte behøver man ikke at udskifte alle dele i køkkenet, men man kan nøjes med at udskifte nogle få, essentielle

Spar penge på årets julegaveindkøb under Black Week

Spar penge på årets julegaveindkøb under Black Week

Når julegaveræset rigtig går i gang, så er der mange, der nok godt kan opleve lidt sved på panden. Der er nemlig mange, som har en masse gaver, der skal købes ind, inden juleaften nærmer sig, og det vil man jo helst gerne gøre så nemt, hurtigt og billigt som muligt. Nemt fordi det godt

kvinder køber tøj

Hvad har danske kvinder i fokus, når de køber nyt tøj?

Det er ikke alle kvinder, der har det samme i fokus, når de køber nyt tøj. Der skal dog ikke være nogen tvivl om, at der er mange ting, der går igen. En stor del af danske kvinder har nemlig fokus på de samme ting. Er du i tvivl om, hvad der egentlig er i