trådløse høretelefoner

Køb de rigtige trådløse hovedtelefoner med disse 4 tips

Mangler du nogle brugbare tips til købet af dine kommende trådløse hovedtelefoner, så finder du de vigtigste tips herunder. Se med ganske kort, og få den hjælp du behøver.

Beslut dig for om høretelefonerne skal have en ledning eller Bluetooth

Der er fordele og ulemper ved begge løsninger, men et vigtigt tip er altid, at du forud for køb af nye hovedtelefoner, skal beslutte dig for hvorvidt de skal have en ledning eller have indbygget Bluetooth. Fordelen ved hovedtelefoner med ledning er, at du slipper for at skulle oplade dem samt benytte Bluetooth på din telefon. Bluetooth-aktivering på telefonen påvirker telefonens batteriniveau, og det er især et problem hos ældre telefoner, typisk 4-6 år gamle. Mange oplever, at Bluetooth dræner telefonens batteri, og derfor vælger mange musiknydere at købe hovedtelefoner med ledning. En anden betydelig fordel er, at lyden oftest er væsentligt bedre når hovedtelefonerne drives af en ledning. Ulempen er dog, at en ledning kan være yderst upraktisk hvis man vil bruge dem i fitness eller til en cykeltur.

Fordelen ved hovedtelefoner drevet af Bluetooth er, at du slipper for ledninger. Dine cykel- og løbeture og fitnessdage bliver nemmere med en trådløs forbindelse. Ulempen er dog, at du skal oplade hovedtelefonernes batteri. Såfremt at du vil købe hovedtelefoner med Bluetooth, er det derfor vigtigt at du ser efter batterier med en levetid på mindst 20 timer per opladning. Det er dog vigtigt at understrege, at du sagtens kan købe trådløse hovedtelefoner med både ledning og Bluetooth.

Find trådløse høretelefoner som udelukker støj

Det er ingen hemmelighed, at der findes et utal af hovedtelefoner på markedet i dag. Men når du skal købe nye hovedtelefoner, så bør du fokusere på det der hedder ’aktiv støjreduktion’. Det betyder, at hovedtelefonerne har en indbygget evne til at udelukke støj fra omverdenen, når du lytter til musik eller snakker i telefon. Vores tip er, at du bør købe trådløse hovedtelefoner som har denne funktion, da du vil værdsætte det under flyturen eller i trafikken.

Komforten er mindst lige så vigtig som lyden

Mange musiknydere vil mene, at lydens kvalitet er det helt afgørende element i forhold til købsbeslutning. Vi mener dog, at komforten er mindst lige så vigtig, hvis ikke endnu vigtigere. Vi mener, at det er ren logik når vi konstaterer, at man ikke kan nyde musikkens lyd, hvis man har valgt at gå på kompromis med komforten og har købt nogle hovedtelefoner som klemmer på ørerne og hovedet, ikke sidder ordentligt samt genererer høj varme og dermed sved på ørerne. Prøv at undgå hovedtelefoner af hård plastik, men derimod hovedtelefoner med blødt materiale og eventuelt blødt læder, da dette giver den absolut bedste komfort.

Sammenlign priserne før du køber

Før du beslutter dig for at købe hovedtelefoner, så anbefaler vi at du sammenligner prisen på den pågældende model, da mange forhandlere kan have de selvsamme hovedtelefoner, bare til nogle vidt forskellige priser. Det er træls at opdage senere, at man kunne have sparet flere hundrede kroner hvis man bare havde afsat tid til at sammenligne priserne. Det er vigtigt at overveje købet af trådløse hovedtelefoner grundigt således, at du opnår 100 % tilkøbstilfredshed, og ikke mindst får en god brugsoplevelse.

 

 

Relaterede indlæg: