Modemagasinet Trenden

Kjoler til julefrokost

Hvis du leder efter Kjoler til julefrokost behøver du ikke lede længere. Trenden.dk er nemlig lavet for at hjælpe dig til at gøre det helt rigtige køb. Nu behøver du ikke længere klikke rundt på forskellige shops, men kan få alle tilbud samlet i ét nemt overblik.

Lækre kjoler til julefrokost 2021? Dagene tager hinanden og snart er det december og jul. Juletiden er fyldt med hygge, familie og ikke mindst en helt masse begivenheder. Du har måske en masse julefrokoster at se frem til, om det så er med venner, arbejde, familie eller skole/gymnasie m.m. Har du overvejet, hvad for noget tøj du skal tage på? Det er næsten en uskreven regel, at du ikke har samme kjole på som sidste år.

Og derfor skal du nok tage dig tid til at finde den perfekte korte kjole til julefrokosten? Kjoler der vil hitte til julefrokosten, moderne og en kjole som veninderne måske ikke har nået at få fingrene i? Det kan du finde lige her, hvor vi har fundet 10 super flotter kjoler, der er perfekte til julefrokosterne. De forskellige styles kommer i både den helt billige pris på tilbud eller udsalg, og også i den modsatte prisende med et par dyre designer brands.  

Den røde slå-om kjole

 • Find kjolen til 279,- kr. her Dette må være julekjolen med den smukke røde farve, der om noget er farven til jul.

  En feminin kjole i velvet stretchy kvalitet. Slå-om kjoler med folder, giver et lækker udtryk. Og det gør sig også gældende ved denne røde festkjole, der udstråler stil. En festkjole der kan blive et hit til julefrokosten sammen med de flotte sko og den varme dame uldfrakke.

     

  Happy Holly Camille kjole

 • Find kjolen til 299,- kr. her En anden sød model i det stilrene festlook, kan være denne elegante Happy Holly kjole med v-udskæring. En dejlig kjole der både kan bruges til fest og til hverdag.

  Kjolen kommer i en blød stretchy kvalitet med 3/4-lange vide ærmer, og er uforet.

  Der er spænde med dekorative similisten og slids foran.

     

  Sort NLY One Kropsnær festkjole

 • Find kjolen til 249,- kr.

  her Sort NLY One kjole med kropsnær pasform og firkantet udskæring. En billig sort kort festkjole der kan bruges til jul som til festen om sommeren. Kjolen er mellemlang i stretchy materialer der former, dobbeltfoldet ved buste og med slids bagpå.    

  Make Way Selena kjole

 • Find kjolen til 349,- kr.

  her Hvis du ønsker den unikke og tidløse festkjole, er denne Selena kjole fra Make Way måske lige dig.

  Du får en flot kjole med markeret talje og v-udskæring der giver dig et elegant og feminint udtryk. Brug kjolen til årets julefrokost i november eller december, hvor de varme vinterjakker til kvinder bliver nødvendige.    

  NLY Eve Something about her dress

 • Find kjolen til 399,- kr. her Med denne blå kjole fra Nellys egen brand; NLY Eve, får du en sød kjole i blå til julefrokosten.

  En sød festkjole der kan bruges til alle festlige lejligheder, og det gør sig selvfølgelig også gældende til de forskellige arrangementer i november og december. NLY Eve kjolen er med nederdel i chiffon og gennemsigtig overdel i mesh med blondedetaljer.

     

  Rød Moments New York julekjole

 • Find kjolen til 799,- kr. her Hvis du søger den søde røde festkjole til julefrokosten, er denne smukke kjole med blondeliv måske det helt rigtige til dig.

  Du får en sød kjole fra Moments New York med blondeoverdel i let stretchy kvalitet. Der er afskæring i taljen og nederdel i stum plisseret kvalitet. En flot kjole sammen med de høje sko og tasken.

     

  Chiara Forthi kjole i sort/sølv

 • Find kjolen til 262,- kr. her Chiara Forthi figursyet jerseykjole i det tidløse og elegante snit. En flot festkjole med glitrende effekt i et blødt og smidigt materiale.

  Du får en flot men også billig kort festkjole, der kan bruges både til julefrokosten men også som den billige nytårskjole.    

  Nly Eve pailletkjole til julefrokost

 • Find kjolen til 191,- kr. her Hvis du søger en feminin, flot og billig festkjole til julefrokosten, kan denne pailletkjole i burgundy være perfekt. Kjolen er i plisseret materiale med pailletter. Kjolen kommer med dekorativ knude i taljen, rund halsudskæring og lange ærmer.

  Du kan gøre det gode billige køb ved at bruge den som årets festlige nytårskjole også.    

  Ida Sjöstedt Camilla glimmerkjole

 • Find kjolen til 1.049,- kr. her En flot kort festkjole med glimmer fra Ida Sjöstedt. Du får en kropsnær kjole i stretchy og fleksibel materiale. Brug kjole til julefesten og til nytåret som en af de elegante og feminine nytårskjoler med glimmer.

  Kombinerer med accessories, de flotte pumps og det varme overtøj.    

  Lauren Ralph Lauren kjole

 • Find kjolen til 739,- kr.

  her Rød Lauren Ralph Lauren blondekjole til julefrokosten på arbejde, skole eller andet. Du får en kropsnær model med stretch der vil tage sig godt ud med et par hæle

 • Del på facebook
  Facebook
  Del på twitter
  Twitter
  Del på pinterest
  Pinterest
  Del på reddit
  Reddit
  Del på email
  Email

  Fik du læst...?

  Tjek også disse spændende indlæg ud:

  den perfekte kop kaffe

  3 tips til at lave den perfekte kop kaffe

  Kaffe er efterhånden en gammel drik, men samtidig har den aldrig været mere populær end lige nu. Det skyldes måske, at der i dag er et væld af forskellige måder at lave sin kaffe. Hvordan man gør afhænger derfor rigtig meget af smag, men der findes helt klart også rigtige og forkerte måder at gribe

  Kiropraktoren er til for at hjælpe: 6 gode grunde til at besøge kiropraktoren

  Sponsoreret indhold: Danskerne er heldigvis vilde med at tage til kiropraktoren, men der findes stadig en del, som har en vis skepsis overfor kiropraktorens arbejde. Dette er der dog ingen grund til, for en kiropraktor kan hjælpe med et væld af forskellige problematikker, der kan volde frustrationer i hverdagen. Kiropraktorers uddannelse kvalificerer dem nemlig til

  Hvilke beautyprodukter trender lige nu?

  Sponsoreret indhold: https://www.pexels.com/photo/selective-focus-portrait-photo-of-woman-with-a-towel-on-head-looking-in-the-mirror-3764013/ Hvis man går op i sin hudpleje, holder man sig højst sandsynligt også opdateret hvad angår de nyeste skønhedsprodukter og trends inden for hudpleje. At pleje sin hud på den mest optimale måde for netop den hudtype man har, hvordan vejret er og hvor man er i sit liv kan være noget

  Gode råd og tips til at indrette stuen optimalt

  Sponsoreret indhold: Stuen er selvfølgelig et af de rum, som danskerne opholder sig mest i, og derfor er det utrolig vigtigt, at stuen fremstår som et rum, hvor man har lyst til at være. Det kan dog være svært at ramme plet med indretningen, hvis man ikke har gjort sig de store tanker på forhånd.

  Nu er danskerne begyndt at rejse igen

  Sponsoreret indhold: Det har været nogle lange og seje år med coronanedlukninger af flere omgange og strenge restriktioner. Men endelig ser det ud til, at Covid-19 pandemien er på retræten, og det nyder danskerne godt af. Det kan man blandt andet se på rejsebranchen, som i øjeblikket oplever en markant stigning i efterspørgslen på ferier