Kjoler til julefrokost

Hvis du leder efter Kjoler til julefrokost behøver du ikke lede længere. Trenden.dk er nemlig lavet for at hjælpe dig til at gøre det helt rigtige køb. Nu behøver du ikke længere klikke rundt på forskellige shops, men kan få alle tilbud samlet i ét nemt overblik.

Lækre kjoler til julefrokost 2021? Dagene tager hinanden og snart er det december og jul. Juletiden er fyldt med hygge, familie og ikke mindst en helt masse begivenheder. Du har måske en masse julefrokoster at se frem til, om det så er med venner, arbejde, familie eller skole/gymnasie m.m. Har du overvejet, hvad for noget tøj du skal tage på? Det er næsten en uskreven regel, at du ikke har samme kjole på som sidste år.

Og derfor skal du nok tage dig tid til at finde den perfekte korte kjole til julefrokosten? Kjoler der vil hitte til julefrokosten, moderne og en kjole som veninderne måske ikke har nået at få fingrene i? Det kan du finde lige her, hvor vi har fundet 10 super flotter kjoler, der er perfekte til julefrokosterne. De forskellige styles kommer i både den helt billige pris på tilbud eller udsalg, og også i den modsatte prisende med et par dyre designer brands.  

Den røde slå-om kjole

 • Find kjolen til 279,- kr. her Dette må være julekjolen med den smukke røde farve, der om noget er farven til jul.

  En feminin kjole i velvet stretchy kvalitet. Slå-om kjoler med folder, giver et lækker udtryk. Og det gør sig også gældende ved denne røde festkjole, der udstråler stil. En festkjole der kan blive et hit til julefrokosten sammen med de flotte sko og den varme dame uldfrakke.

     

  Happy Holly Camille kjole

 • Find kjolen til 299,- kr. her En anden sød model i det stilrene festlook, kan være denne elegante Happy Holly kjole med v-udskæring. En dejlig kjole der både kan bruges til fest og til hverdag.

  Kjolen kommer i en blød stretchy kvalitet med 3/4-lange vide ærmer, og er uforet.

  Der er spænde med dekorative similisten og slids foran.

     

  Sort NLY One Kropsnær festkjole

 • Find kjolen til 249,- kr.

  her Sort NLY One kjole med kropsnær pasform og firkantet udskæring. En billig sort kort festkjole der kan bruges til jul som til festen om sommeren. Kjolen er mellemlang i stretchy materialer der former, dobbeltfoldet ved buste og med slids bagpå.    

  Make Way Selena kjole

 • Find kjolen til 349,- kr.

  her Hvis du ønsker den unikke og tidløse festkjole, er denne Selena kjole fra Make Way måske lige dig.

  Du får en flot kjole med markeret talje og v-udskæring der giver dig et elegant og feminint udtryk. Brug kjolen til årets julefrokost i november eller december, hvor de varme vinterjakker til kvinder bliver nødvendige.    

  NLY Eve Something about her dress

 • Find kjolen til 399,- kr. her Med denne blå kjole fra Nellys egen brand; NLY Eve, får du en sød kjole i blå til julefrokosten.

  En sød festkjole der kan bruges til alle festlige lejligheder, og det gør sig selvfølgelig også gældende til de forskellige arrangementer i november og december. NLY Eve kjolen er med nederdel i chiffon og gennemsigtig overdel i mesh med blondedetaljer.

     

  Rød Moments New York julekjole

 • Find kjolen til 799,- kr. her Hvis du søger den søde røde festkjole til julefrokosten, er denne smukke kjole med blondeliv måske det helt rigtige til dig.

  Du får en sød kjole fra Moments New York med blondeoverdel i let stretchy kvalitet. Der er afskæring i taljen og nederdel i stum plisseret kvalitet. En flot kjole sammen med de høje sko og tasken.

     

  Chiara Forthi kjole i sort/sølv

 • Find kjolen til 262,- kr. her Chiara Forthi figursyet jerseykjole i det tidløse og elegante snit. En flot festkjole med glitrende effekt i et blødt og smidigt materiale.

  Du får en flot men også billig kort festkjole, der kan bruges både til julefrokosten men også som den billige nytårskjole.    

  Nly Eve pailletkjole til julefrokost

 • Find kjolen til 191,- kr. her Hvis du søger en feminin, flot og billig festkjole til julefrokosten, kan denne pailletkjole i burgundy være perfekt. Kjolen er i plisseret materiale med pailletter. Kjolen kommer med dekorativ knude i taljen, rund halsudskæring og lange ærmer.

  Du kan gøre det gode billige køb ved at bruge den som årets festlige nytårskjole også.    

  Ida Sjöstedt Camilla glimmerkjole

 • Find kjolen til 1.049,- kr. her En flot kort festkjole med glimmer fra Ida Sjöstedt. Du får en kropsnær kjole i stretchy og fleksibel materiale. Brug kjole til julefesten og til nytåret som en af de elegante og feminine nytårskjoler med glimmer.

  Kombinerer med accessories, de flotte pumps og det varme overtøj.    

  Lauren Ralph Lauren kjole

 • Find kjolen til 739,- kr.

  her Rød Lauren Ralph Lauren blondekjole til julefrokosten på arbejde, skole eller andet. Du får en kropsnær model med stretch der vil tage sig godt ud med et par hæle

 • Facebook
  Twitter
  Pinterest
  Reddit
  Email

  Fik du læst...?

  Tjek også disse spændende indlæg ud:

  Har du prøvet lydbøger? Sådan kommer du i gang i 4 nemme trin

  Har du prøvet lydbøger? Sådan kommer du i gang i 4 nemme trin

  En trend der virkelig har overtaget Danmark, er lydbøger. Der er utroligt mange folk, der er begyndt at lytte til bøger. Enten i stedet for at læse dem eller som supplement hertil. For mange mennesker er det nemmere at lytte til en lydbog. Det kan du for eksempel gøre, mens du kører bil til og

  Valg af bedste gamer stol hvad er vigtigt

  Tips til dig – Vælg en god gamer stol

  Før i tiden var gaming noget, der blev set ned på. Det var grelle tilfælde af teenagefyre der aldrig blev voksne, og som låste sig inde på værelset og spillede hele natten. I dag er der flere og flere, som slapper af med gaming, uden det behøver være et tabu. Og der er endda mange

  Vil du gerne starte din egen modeblog

  Vil du gerne starte din egen modeblog? Sådan kommer du i gang

  Er du en modeentusiast, der ønsker at dele dine stiltips og råd med verden? At oprette en modeblog er den perfekte måde at gøre netop det på! Selvom det kan virke som en skræmmende opgave, kan du med de rigtige trin hurtigt få din egen modeblog i gang. I denne artikel vil vi lede dig

  Styling af de yderste lag tøj og komfort inde på huden

  Dette indhold er sponsoreret Hvem siger, at det er umuligt være blødt og lækkert klædt på og samtidig ligne en, der er med til Copenhagen Fashion Week! Det er i hvert fald ikke dig. Specielt ikke, når du går i tøj fra Copenhagen Bamboo, som laver tøj, der får dig til at tænke på angorakaniner og

  Hvilket tøj skal man have i den perfekte basisgarderobe?

  Moden skifter hver sæson og følger man slavisk de seneste trends og anmeldelser, kan man hurtigt dræne både bankkontoen og skabspladsen. Men hvad er alternativet? En klassisk stil og en basisgarderobe med alsidige tøjstykker, der kan anvendes i mange sammenhænge, og i mange år! Selvom der bogstaveligt talt er en verden af muligheder at vælge

  Hav klimaet med i tankerne, når du renoverer dit køkken

  Sponsoreret indhold: Hvis du står overfor en større eller mindre renovering af dit køkken, er der flere ting du kan overveje. Hvordan skal det se ud, hvilke materialer skal vælges, og hvad skal vægtes højest? Ofte behøver man ikke at udskifte alle dele i køkkenet, men man kan nøjes med at udskifte nogle få, essentielle

  Spar penge på årets julegaveindkøb under Black Week

  Spar penge på årets julegaveindkøb under Black Week

  Når julegaveræset rigtig går i gang, så er der mange, der nok godt kan opleve lidt sved på panden. Der er nemlig mange, som har en masse gaver, der skal købes ind, inden juleaften nærmer sig, og det vil man jo helst gerne gøre så nemt, hurtigt og billigt som muligt. Nemt fordi det godt

  kvinder køber tøj

  Hvad har danske kvinder i fokus, når de køber nyt tøj?

  Det er ikke alle kvinder, der har det samme i fokus, når de køber nyt tøj. Der skal dog ikke være nogen tvivl om, at der er mange ting, der går igen. En stor del af danske kvinder har nemlig fokus på de samme ting. Er du i tvivl om, hvad der egentlig er i