Kjole til fest

Kjole til fest

Velkommen til Trenden.dk. Her på siden er vi vilde med Kjoler til fest, og derfor vil vi gerne hjælpe dig til at finde den helt rigtige Kjole til fest. Som du kan se nedenfor er der nok at vælge imellem, men vi håber at vores oversigt gør valget lidt mere overskueligt.

Kjole til fest Tilbud

Vi vil gerne vise de mest opdaterede tilbud på Kjoler til fest i 2021, og derfor har vores robot hele natten helt selv kravlet mange billige internetbutikker igennem for gode priser. Dem kan du se lige her på Trenden.dk. Vi håber der er et godt tilbud du kan bruge, og beklager hvis robotten har lavet fejl (den er ikke helt trænet endnu).


Det var alt for nu

Det var alle de kjoler til fest vores robot har fundet til dig for i dag.

Vi håber at der var et godt tilbud iblandt som du kunne bruge. Hvis ikke så kig forbi Trenden.dk igen om et par dage.

Vi opdaterer priser og tilbud hver nat, så kig inden for lang tid og se om der er kommet et godt udsalg i mellemtiden. Fortæl også meget gerne dine venner om Trenden.dk - det vil være en kæmpestor hjælp.


Når der pludselig dukker en mail eller en Facebook-begivenhed op med en invitation til fest, så skal du bare tage det helt roligt med at finde ud af, hvad du skal have på. Her er nemlig en række gode ideer til dig, der skal finde en kjole til fest. En fest er selvfølgelig en rigtig god mulighed for at tage en smuk kjole på - men skal den være kort eller lang, være i A-facon eller overdynget med blonder og glimmer?

Populære kjoler til fest

Hvilken kjole passer til min kropsform?

Først og fremmest gælder det om at finde ud af, hvilken kjole-facon, der passer til din kropsform.

En kjole kan sagtens sidde rigtig fint på bøjlen eller på mannequinen, men så være skuffende, når du prøver den på.

For at undgå det, er det en god ide at kigge på kjoler, der klæder din kropsform, så du fremhæver de smukkere dele af din krop.

 • Hvis du har flotte former, brede hofter, brede skuldre, men en lille talje - altså den såkaldte timeglas figur, er det godt at gå efter en kjole med en markeret talje.

  Det kan være kjoler, der sidder stramt eller fx en slå-om kjole eller en kjole med et bælte i taljen.

  På den måde fremhæver du dine flotte former.

 • Er din krop den såkaldte pærefacon, dvs. med brede hofter, men smalle skuldre og små bryster, gælder det om netop at udnytte dine smalle skuldre.

  Det gør du bedst ved at vælge en kjole der sidder tæt til på overkroppen men som har et skørt med lidt vidde.

  Kjoler i A-facon vil derfor være det perfekte valg for dig, når du mangler en kjole til fest.

 • Hvis du til gengæld har en krop med V-form, hvor det er dine hofter der er smalle, og dine skuldre, der er brede, skal du vælge en kjole, hvor din talje trækker fokus. Det kan også fx være en kjole med V-udskæring, der kan være med til at fokusere opmærksomheden fra din overkrop og skabe balance.
 • Hvis du har den kropstype, der kaldes for H-formen, hvor du både har smalle skuldre, smalle hofter og ingen tydelig talje, gælder det om at din talje skal understreges. Det gør du med kropsnære kjoler eller med et bånd om taljen. En kjole med empire-udskæring kan klæde dig virkelig godt.

Hvornår kan jeg have en lang kjole på til fest?

En lang kjole kan i virkeligheden passe sig til enhver festlig begivenhed. Her drejer det sig blot om at finde den rigtige, lange kjole. Gå efter lyse, varme farver, når du skal finde en lang kjole til fest om sommeren. Familiefester, der ikke er runde eller formelle, kan også sagtens være en undskyldning for at gå i en lang, casual kjole. Til gallafester skal den selvfølgelig have hele armen med en smuk slids, perler, glimmer og paletter. En kjole til fest, der skal bruges til gallafester, er også lette at kende på deres stof.

De er tit plisserede eller af stof som chiffon, polyester og satin

Hvilken festkjole skal jeg vælge til bryllup?

Når du skal til bryllupsfest, skal der bruges en kjole, der lige er lidt finere end alle de andre. Der findes selvfølgelig flere forskellige slags bryllupper og også årstiden for brylluppet kan være med til at afgøre, hvor fancy din kjole skal være.

Husk at læse i invitationen, hvad dresscoden er og begiv dig ellers ud på at finde den kjole, der både passer til din kropstype og til dén smukke anledning det jo er, når du skal være vidne til, at to mennesker, der virkelig elsker hinanden, får hinanden

Hvilken kjole til fest skal jeg så vælge?

Husk at en fest betyder godt humør. En fest kan være mange forskellige ting, så nu du skal vælge en kjole til fest, er det selvfølgelig en god ide at prøve at ramme stemningen for festen. Men for dig som gæst gælder det virkelig også om at føle dig godt tilpas i den kjole, du prøver på. En fest skal være sjov, så det skal også kunne ses på din kjole og på dig, at du har det godt med hvordan du ser ud i kjolen.

Garanteret fantastisk

Kjole til fest ideer (video):

I nedenstående videoer kan du finde inspiration til hvilken kjole du skal have på til festen: https://youtu.be/ifvPASxUH4U https://youtu.be/ZlisyBiWqco https://youtu.be/OJXWI_pReRQ


Se også: