Modemagasinet Trenden

Inspirerende indretning til dit bryggers

Denne guide er sponsoreret af de i artiklen nævnte virksomheder Bryggerset er i langt de fleste hjem et rum, hvor vaskemaskine og tørretumbler står placeret.

Det er her, hvor håndklæder lægges sammen, og skjorter stryges, ligesom bryggerset også kan være opholdsrum for jakker og sko, der ikke er sæson for lige nu. Bryggerset er derfor et særlig praktisk rum, der dog ofte synes bliver nedprioriteret, når det gælder indretning.

Men sådan behøver det slet ikke at være. For når du alligevel bruger så mange timer i det nødvendige rum, kan det vel lige så godt bliver indrettet lækkert og indbydende.

Her på siden kan du finde inspiration til, hvordan du gør praktiske – og til tider sure – gøremål som tøjvask og strygning til en nemmere og sjovere oplevelse.

Vaskemaskinen er en essentiel del af dit bryggers.

Den sørger for, at dit tøj forbliver blødt og behageligt, så du kan bruge det vask efter vask. Derudover rengør vaskemaskinen dit tøj for dagens skidt og snavs, så du næste dag kan være fri for pletter på skjorten og græs på knæene.

Der findes et stort udvalg af vaskemaskiner, så du skal blot finde den maskine, der passer til dine ønsker og behov.

Eksempelvis findes vaskemaskiner, hvis ProTex tromle er designet til at være særlig skånsom over for dit tøj. Derudover findes maskiner med en avanceret teknologi, så du sparer både vand og energi, når du vasker. Endelig kan du også vælge en vaskemaskine med motor, der giver maksimal ydelse med minimal støj.

Vasker du meget, har du naturligvis også mulighed for at vælge en maskine med særlig stor plads, så alle kan være godt klædt på til næste dag.

Hvis du mangler en vaskemaskine af høj kvalitet, kan du finde et stort udvalg lige her

Indretningsløsninger der forkæler dit bryggers

Dit bryggers er mere end bare et praktisk rum, der danner ramme for dagens nødvendige gøremål. Et bryggers er også et rum, der giver dig mulighed for kreativ indretning, hvor vaskemaskine og strygebræt ellers ikke er ret dekorative i sig selv. Reoler og skabe er eksempelvis en smart løsning, når du ønsker at skabe ro i bryggerset. Selvom et skab kan fylde en del, så giver det alligevel et bedre overblik af rummet, når vaskepulver og støvsuger er gemt af vejen. De praktiske møbler findes i mange forskellige størrelser, former og farver, og du kan derfor nemt sammensætte skabe og reoler, som passer til din smag.

Bryggerset kan også blive set som et anonymt rum, hvor der ikke er kælet ret meget for detaljerne. Med det rette boligtilbehør kan du hurtigt tilføje et personligt præg til dit bryggers. Eksempelvis kunne en flot plante eller en moderne krukke tilføje noget charme til det kliniske rum, ligesom smarte bøjler eller knagerække vil hænge dit tøj ekstra flot op.

www.jacobsenmobler.dk finder du et stort udvalg af møbler i god kvalitet til en spændende boligindretning.

Her finder du desuden et bredt sortiment af boligtilbehør, ligesom du også finder alt inden for tekstiler og belysning til hjemmet

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på reddit
Reddit
Del på email
Email

Fik du læst...?

Tjek også disse spændende indlæg ud:

den perfekte kop kaffe

3 tips til at lave den perfekte kop kaffe

Kaffe er efterhånden en gammel drik, men samtidig har den aldrig været mere populær end lige nu. Det skyldes måske, at der i dag er et væld af forskellige måder at lave sin kaffe. Hvordan man gør afhænger derfor rigtig meget af smag, men der findes helt klart også rigtige og forkerte måder at gribe

Kiropraktoren er til for at hjælpe: 6 gode grunde til at besøge kiropraktoren

Sponsoreret indhold: Danskerne er heldigvis vilde med at tage til kiropraktoren, men der findes stadig en del, som har en vis skepsis overfor kiropraktorens arbejde. Dette er der dog ingen grund til, for en kiropraktor kan hjælpe med et væld af forskellige problematikker, der kan volde frustrationer i hverdagen. Kiropraktorers uddannelse kvalificerer dem nemlig til

Hvilke beautyprodukter trender lige nu?

Sponsoreret indhold: https://www.pexels.com/photo/selective-focus-portrait-photo-of-woman-with-a-towel-on-head-looking-in-the-mirror-3764013/ Hvis man går op i sin hudpleje, holder man sig højst sandsynligt også opdateret hvad angår de nyeste skønhedsprodukter og trends inden for hudpleje. At pleje sin hud på den mest optimale måde for netop den hudtype man har, hvordan vejret er og hvor man er i sit liv kan være noget

Gode råd og tips til at indrette stuen optimalt

Sponsoreret indhold: Stuen er selvfølgelig et af de rum, som danskerne opholder sig mest i, og derfor er det utrolig vigtigt, at stuen fremstår som et rum, hvor man har lyst til at være. Det kan dog være svært at ramme plet med indretningen, hvis man ikke har gjort sig de store tanker på forhånd.

Nu er danskerne begyndt at rejse igen

Sponsoreret indhold: Det har været nogle lange og seje år med coronanedlukninger af flere omgange og strenge restriktioner. Men endelig ser det ud til, at Covid-19 pandemien er på retræten, og det nyder danskerne godt af. Det kan man blandt andet se på rejsebranchen, som i øjeblikket oplever en markant stigning i efterspørgslen på ferier

Webshop med udsalg og billige kjoler.

Sponsoreret indhold: Hvis du er en plus size-kvinde, så ved du, at det kan være en udfordring at finde stilfuldt tøj. De fleste butikker fører ikke tøj i din størrelse, og de butikker, der gør, har ofte meget begrænsede muligheder. Det kan gøre det svært at finde tøj, der får dig til at se godt