Modemagasinet Trenden

Inspiration: 4 fede designtrends i hjemmet

Sponsoreret indhold:

Det danske hjem undergår i disse år store forandringer, når det kommer til stil. Det danske hjem skal ikke længere være minimalistisk indrettet med hvide farver og lige linjer, men skal i stedet emme af liv og personlighed. De naturlige former er kommet for at blive, og samtidig er der kommet større fokus på bæredygtighed. Derudover har danskerne fået øjnene op for, at bæredygtighed ikke er lig med mangel på luksus.

Der findes et væld af forskellige trends i øjeblikket, som alle kan være med til at skabe et flot og luksuriøst hjem. Her er der samlet 4 trendy ideer til at skabe et flot hjem, som følger med tidens tendenser.

Dybe grønne og rige mørkerøde farver på vægge og møbler

Hvor det tidligere har handlet om at skabe et hjem med neutrale hvide vægge med gulve i afdæmpede farver, så handler det i dag om at skabe hjem, der er fyldt med farver. Den danske minimalisme har stadig stor indflydelse, så det handler om at holde sig til få udvalgte farver, som fungerer godt sammen.

Mange benytter sig stadig af de hvide vægge, som danner rammerne for møbler i kontrasterende farver, fordi det netop skaber et rum, der er fyldt med personlighed og liv. Går farverne igen på både møbler og vægge, så skaber det en god sammenhæng i rummet.

Fokus på badeværelsets detaljer

En af de helt store trends, der er dukket frem i løbet af de seneste par år, er det store fokus, som folk sætter på de små detaljer. De små detaljer såsom afløbet på badeværelset er nemlig med til at forme helhedsindtrykket i rummet.

Det er især afløbet, som er kommet i fokus de seneste par år, hvor der er en generel tendens til at vælge linjeafløb i børstet stål, som både kan placeres ved væggen eller fritliggende i brusenichen. Det kunne fx være et linjeafløb fra Unidrain i børstet stål, som også kan fås i en flot messingfarve, der nemt kan matche det øvrige amartur i badet.  

Naturen trækkes ind i hjemmet

For tiden er der også kommet stor fokus på at trække naturen ind i hjemmet. Det gøres nemt ved at arrangere et væld af planter i flotte naturlige krukker rundt om i hjemmet. På den måde kan man skabe sin egen lille oasis, og det kan være med til at skabe liv i ethvert rum. De mange planter er desuden også med til at trække farve ind i hjemmet, og giver en fed kontrast til fx køkkenets lige linjer.

Bæredygtige materialer

En af tidens helt store trends, som man ikke kommer udenom, er det store fokus på brugen af bæredygtige materialer. Klimaet har stor betydning for den danske boligejer, og det betyder, at bæredygtighed tænkes ind i alle husets rum og alle husets møbler.

Det er især i forhold til møbler, at bæredygtighed trender. Det gælder om at indrette med bæredygtige møbler og materialer, uanset om der er tale om spiseborde, flettet stole til badeværelset eller fliser til badeværelset, der er produceret med omtanke for miljøet.

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på reddit
Reddit
Del på email
Email

Fik du læst...?

Tjek også disse spændende indlæg ud:

den perfekte kop kaffe

3 tips til at lave den perfekte kop kaffe

Kaffe er efterhånden en gammel drik, men samtidig har den aldrig været mere populær end lige nu. Det skyldes måske, at der i dag er et væld af forskellige måder at lave sin kaffe. Hvordan man gør afhænger derfor rigtig meget af smag, men der findes helt klart også rigtige og forkerte måder at gribe

Kiropraktoren er til for at hjælpe: 6 gode grunde til at besøge kiropraktoren

Sponsoreret indhold: Danskerne er heldigvis vilde med at tage til kiropraktoren, men der findes stadig en del, som har en vis skepsis overfor kiropraktorens arbejde. Dette er der dog ingen grund til, for en kiropraktor kan hjælpe med et væld af forskellige problematikker, der kan volde frustrationer i hverdagen. Kiropraktorers uddannelse kvalificerer dem nemlig til

Hvilke beautyprodukter trender lige nu?

Sponsoreret indhold: https://www.pexels.com/photo/selective-focus-portrait-photo-of-woman-with-a-towel-on-head-looking-in-the-mirror-3764013/ Hvis man går op i sin hudpleje, holder man sig højst sandsynligt også opdateret hvad angår de nyeste skønhedsprodukter og trends inden for hudpleje. At pleje sin hud på den mest optimale måde for netop den hudtype man har, hvordan vejret er og hvor man er i sit liv kan være noget

Gode råd og tips til at indrette stuen optimalt

Sponsoreret indhold: Stuen er selvfølgelig et af de rum, som danskerne opholder sig mest i, og derfor er det utrolig vigtigt, at stuen fremstår som et rum, hvor man har lyst til at være. Det kan dog være svært at ramme plet med indretningen, hvis man ikke har gjort sig de store tanker på forhånd.

Nu er danskerne begyndt at rejse igen

Sponsoreret indhold: Det har været nogle lange og seje år med coronanedlukninger af flere omgange og strenge restriktioner. Men endelig ser det ud til, at Covid-19 pandemien er på retræten, og det nyder danskerne godt af. Det kan man blandt andet se på rejsebranchen, som i øjeblikket oplever en markant stigning i efterspørgslen på ferier

Webshop med udsalg og billige kjoler.

Sponsoreret indhold: Hvis du er en plus size-kvinde, så ved du, at det kan være en udfordring at finde stilfuldt tøj. De fleste butikker fører ikke tøj i din størrelse, og de butikker, der gør, har ofte meget begrænsede muligheder. Det kan gøre det svært at finde tøj, der får dig til at se godt