Ilse Jacobsen Gummistøvler

Ilse jacobsen gummistøvler

Som du kan se nedenfor er der mange Ilse jacobsen gummistøvler at vælge imellem, og at finde den helt rigtige er ikke altid helt nemt. Derfor har vi lavet Trenden.dk, for at hjælpe dig med at lave det rigtige køb. God fornøjelse.

Seneste Ilse jacobsen gummistøvler

Vores robot har hele natten helt automatisk kravlet adskillige af de billigste onlinebutikker fra Danmark igennem for opdaterede priser og tilbud på Ilse jacobsen gummistøvler, og har fundet nedenstående produkter til os her på Trenden.dk. Vi håber du kan bruge det vi har fundet (selv om fejl kan forekomme, da det jo sker automatisk).


Fortæl meget gerne rundt omkring om Trenden.dk - så bliver vi meget glade. Vi håber du kunne bruge dagens tilbud til noget. Husk vi opdaterer produkter og priser hver nat, så hvis du ikke køber i dag så gem Trenden.dk som bogmærke og kom snart tilbage igen til flere gode tilbud på ilse jacobsen gummistøvler.


I Danmark brokker vi os en hel del over vejret. Det er også ret forståeligt for vi har omkring 150 regndage om året, og det betyder altså noget for vores garderobe. Et passende ordsprog er nemlig: Der findes ikke dårligt vejr, kun dårlig påklædning. Det kan måske diskuteres, men skal du ud i regnvejr er en ting i hvert fald helt sikkert: Regntøj og gummistøvler skal der til.

Heldigvis behøver du ikke gå på kompromis med din stil, når du skal i gummistøvlerne. Den danske iværksætter og designer fra Hornbæk, Ilse Jacobsen, laver nemlig de lækreste gummistøvler. Du har med garanti set de unikke Ilse Jacobsen gummistøvler på gaderne rundt omkring, men er du ikke hoppet helt med på trenden endnu, så læs med her og få den nødvendige information, før du investerer i lækre gummistøvler.  

Sort Rub30C gummistøvle

 • Find støvlen til 795,- kr. her Kort håndlavet støvle i natur gummi og er PVC fri. Den korte gummistøvle er foret med 60% bomuld og 40% polyester og har en hård anti-ice sål der står bedre fast på glatte overflader. Og på grund af den anti-ice sål, kan du ikke bruge støvlen indendørs da den vil ridse gulvet.

   

  RUB1 gummistøvle

 • Find støvlen til 1.095,- kr. her Den klassiske Ilse Jacobsen gummistøvle i sort med snøre. Støvlen er med bomuldsfleece for og fremstillet i 100% natur gummi som du også finder sålen der er skridsikker og varmeisolerende.

   

  Ilse Jacobsen RUB2

 • Find støvlen til 995,- kr. her Kort støvle i mørk indigo nuance der ligesom andre Ilse Jacobsen gummistøvler, er fremstillet i 100% natur gummi.

  Støvlen er med bomuldsfleece for og vedligeholdelses med en plejesvamp.

   

  Ilse Jacobsen RUB15

 • Find støvlen til 627,- kr. her Ilse Jacobsen 3/4 gummistøvle i aubergine nuance med sort snøre og sølv knapper. En elegant og unik støvle med det enkle logoskrift på skaftets side og en sølv strop øverst.

   

  RUB300 gummistøvle

 • Find støvlen til 626,- kr. her PVC-fri gummistøvle i rød farve til dig der ønsker det unikke udtryk. Støvlen er foret helt ligesom de andre modeller og kommer med anti-ice slip funktion til glatte overflader.  

  Ilse Jacobsen RUB320

 • Find støvlen til 795,- kr. her Kort støvle i den blå nuance der både kan holde fødderne tørre som holde stilen. Gummistøvlen fra Ilse Jacobsen kommer med det velkendte logo på siden og sølv strop detalje øverst.

   

  Hvilken slags gummistøvler laver Ilse Jacobsen?

  Ilse Jacobsen gummistøvler findes i virkelig mange forskellige farver og styles. Den helt klassiske er de lange, sorte støvler med hvide snørebånd.

  De fås også i både korte versioner eller en 3/4 længde.

  Du kan få dem med eller uden snørebånd og i et væld af farver, både nedtonede farver, der passer så fint ind i det meste af vores garderobe; sort, mørkeblå, grå.

  Eller du kan købe et par, der har en farve, som udtrykker power. Blandt andre er gul, rød, orange og hvid virkelig nogle farver, der kan opgradere dit outfit og bringe farver ind i selv den mest triste regnvejrsdag

  Hvorfor købe Ilse Jacobsens gummistøvler?

  Til den stilbevidste kvinde passer Ilse Jacobsen gummistøvler perfekt. Til dig, der elsker at være praktisk klædt på - gummistøvlerne fra Ilse Jacobsen er svaret. Og er du miljøbevidst og går meget op i kvalitet? Ja, så er det også noget for dig.

  Gummistøvlerne bliver selvfølgelig produceret specielt til at kunne holde til vind og vand, og til det regntætte lag bruges 80% ren og bæredygtig gummi, hvor de sidste 20% er virksomhedens hemmelige opskrift. De er fri for PVC og indeholder ingen restprodukter fra dyr. Desuden kan støvlerne holde til -20 grader, så du kan roligt bruge dem i kulden

  Kan man vaske gummistøvler?

  Ja, gummistøvlerne fra Ilse Jacobsen kan alle vaskes. Det anbefales dog, at man putter dem i en vaskepose, så snørebåndene ikke binder knuder på sig selv, og de ikke går i stykker. Så har du været ude en regnvejrsdag og gået i meget mudder, er det altså bare at smide støvlerne i maskinen.

  Så nemt er det

  Hvor kan man købe Ilse Jacobsen gummistøvler?

  Gummistøvlerne kan fås mange steder. Du kan finde dem i diverse butikker og selvfølgelig på nettet.

  Du kan også købe dem på Ilse Jacobsens egen webbutik. Og overvej så lige, om ikke du også skal have fat i noget regntøj fra selvsamme, folkekære designer.

  Det er lækker kvalitet, dansk design, når det er bedst og så passer det selvfølgelig perfekt til dine nye, yndlings gummistøvler. Så kan du være sikker på, at det næste dag med regnvejr bliver en rigtig god dag

  Hvem er Ilse Jacobsen?

  Ilse Jacobsen kommer fra den nordsjællandske by Hornbæk, som ligger tæt på havet. Hun er mest kendt for sine gummistøvler, der også var det hendes designvirksomhed startede med. Faktisk begyndte hun allerede i 80’erne som 27-årig at samle erfaring inden for design og salg, og lige siden er det kun gået fremad. At hun kommer fra Hornbæk har stor betydning for designet, da Ilse Jacobsen bliver inspireret af livet tæt på havet.

  Det er bølgesprøjt og skum og grålige sandstrande, der fylder i hendes designs og det er da også derfor Hornbæk indgår i virksomhedsnavnet. Ved havet er det hele for hånden, og Ilse Jacobsen bruger det også til, når nye kollektioner skal fotograferes. Designet er også klart, det der ligger til grund for Ilse Jacobsens store succes.

  Her i Danmark er vi vilde med det nedtonede, skandinaviske look, og er der noget vi sætter pris på, så er det praktisk design, som kan holde til noget.

  Det kan Ilse Jacobsens gummistøvler i den grad. I dag omfatter hendes virksomhed også regntøj, blomster, spa, skønhedsprodukter og accessories og selv uden for landets grænser er hendes navn kendt

  Guide & Inspiration

  Ilse Jacobsen fortæller om sine gummistøvler

  https://www.youtube.com/watch?v=DBm3Zsh3Eoc

  Bag om Ilse Jacobsen

  https://www.youtube.com/watch?v=wdNJIh1oarU


 • Se også: