Hvordan du finder din tøj stil

Hvordan du finder din tøj stil

Vil du gerne vide hvordan du finder din tøj stil? Så læs videre og få et par gode råd til at skabe din personlige stil indenfor tøj og udseende.

 

Bliv stilfuld

Det sikre som man kan sige om modetøj er, at trenden i moden ændrer sig konstant. Det lækre ved at trends er så omskifteligt er, at alt faktisk er tilladt at bruge, men de fleste kvinder går efter, at bruge den sidste ny trend indenfor moden for at se mest moderne og trendy ud på en stilfuld måde. Det gode ved at have en eller finde sin stil er, at stil ikke er noget, som man er født med, men derimod noget man lærer eller tilegner sig.

Det negative ved god stil er, at det tager tid at lære og mange går igennem hele livet uden at finde deres egen stil.

 

Man skal vide hvad man kan lide

Når man prøver at finde den stil som lige er til ens person, så gælder det om at finde den helt rigtige stilfulde stil, der passer rigtigt. For at kunne finde ud af hvad der rent faktisk passer rigtigt til ens person, så gælder det først om at finde ud af, hvad man kan lide og især, hvad man ikke kan lide.

Hvis du ikke kan lide det tøj du har på, så vil du aldrig afspejle en stilfuld person,og din stil vil derfor være derefter. Hvis du ikke ved hvad du kan lide, så skal du indhente inspiration, som f.eks.

fra denne artikel, eller modeblogs, blade, webshops og ellers fra hvad du ser rundt omkring dig. Mulighederne for at få god inspiration er uendelige, du skal bare åbne øjnene og observerer.

 •  

  Passer det din figur?

  En ting er at finde sin egen stil som man kan lide, men desværre er der en yderst vigtig ting, som er alfa omega – nemlig, at tøjet bare skal passe til dig. Du bliver nødt til at finde ud af, hvad der rent faktisk klæder dig, men også klæder dig ud fra din kropstype og det er desværre ikke alt tøj, som passer os alle sammen.

  Hvis du er stor, så vil det med at købe stort tøj rent faktisk gøre dig større, men samtidig hvis du køber for småt, vil det få dig til at se noget kikset og absolut ikke stilfuld ud.  

  Kend din personlige grænse

  Udover alle mulige andre ting som man også skal tage højde for, når man skal finde sin stil, så skal man sandelig også tage højde for at kende sin egen personlige grænse. Vi har alle set modellerne på catwalks i det mest mærkelige tøj, som man kan forestille sig og sandt at sige, så ville ingen af os jo iføre sig det tøj korrekt? Derfor skal man kende sin grænse for hvad man vil præsenterer sig selv i. Nogen kvinder har det bedst i klassisk neutral tøj, imens andre godt kan lide det farvestrålende og derfor skal man sætte sin grænse, så man også føler sig komfortabelt.

  Derudover skal man også have en realistisk vurdering af, om man overhovedet kan iføre sig et bestemt stykke tøj genstand, for kan man f.eks.

  holde til at gå i stiletter hele dagen?  

  Overvej din garderobe før nyt tøj

  Selvom man stadig går og leder efter sin stil, så betyder det jo ikke, at man ikke allerede har et grundlag for sin personlige stil. Tag et kig i din garderobe og find ud af hvad der allerede eksisterer, som du rent faktisk kan lide og passer ind i det billede af dig selv, som du også gerne vil give. Lad en grov sortering og find alt det, som du aldrig bruger, enten fordi det ikke passer eller det bare slet ikke er dig og få det smidt ud i genbrugscontaineren. Ved at organiser din garderobe har du også skabt plads og overblik til at gå i gang med, at skabe den helt rigtige tøjstil.

   

  Hvordan du finder det rigtige tøj

  Du skal finde det rigtige tøj og måden at gøre det på er, at tænke over hvilket farver, der passer til dig ud fra din egen hud, øje og hårfarve.

  At finde de rigtige farver kan være svært men også vigtigt, for farver kan få dig til at se større eller tyndere ud.

  Derfor husk på at lys fremhæver og sort skjuler, hvilket betyder, at et par sorte bukser rent faktisk kan få dig til at se større ud og hvis du kombinerer med en lys overdel, så trækker du fokus opad og skjuler dine ben, eller omvendt hvis du vil fremhæve dine ben. De rigtige farver kan få dig til at se større, tyndere og mere elegant ud, imens de forkerte farver får dig til at fremstå stik modsat. Derudover skal du kombinerer det med accessories som passer til dig.

  Som en god regel, så er småt også godt, hvis man vil portrætterer en klassisk stilfuld elegance som kvinde. Der er ingen grund til at følge alle modetrends og købe alt tilbehør som du støder på, for at være total guldbelagt fra top til tå, vil ikke få dig til at fremstå som stilfuld.

  Når du har fundet ud af farverne som klæder dig og hvilket farver som bare slet ikke passer til dig, så er du meget langt i at finde det lækre modetøj til kvinder, der skal skabe din modestil

 • Relaterede indlæg: