Modemagasinet Trenden

Hvilke vinterstøvler til børn? Få de gode tips til at vælge her

Hvilke vinterstøvler til børn skal man vælge, og hvordan finder man dem? Hvis du gerne vil undgå at din dreng eller pige skal få våde fødder eller fryse, så kræver det nemlig, at du finder de helt rigtig støvler der passer sammen med vinterjakke til barnet gennem vinteren.

Det at finde den rigtige vinterstøvle kan dog være som at lede efter en nål i høstak, og hvordan finder man lige denne? Det er netop, hvad du kan finde gode råd til her på Tøjlisten, hvor vi har samlet et par gode tips til barnets nye støvle. [alert-warning]Se udvalget af kvalitets støvler ved Kids-world.dk lige her[/alert-warning]  

Størrelsen skal være rigtig

 • Størrelsen er jo logisk nok det vigtigste. Drengen eller pigen skal kunne have støvlerne på uden at de er for stramme.

  En stram støvle gør foden udsat for at blive kold, udover at det kan klemme og masse fødderne. Børn vokser og det sker ret hurtigt, hvilket betyder, at du skal tage væksten med i overvejelsen. Her kan der være forskel på størrelse hvor et par kvalitet Ecco vinterstøvler til børn måske kommer i normal størrelses forhold, mens et andet par måske nærmest er et nummer mindre i størrelse end oplyst – HM tøj er et godt eksempel, for deres tøj virker mindre end oplyste størrelser.

  Gå efter efter en støvle der er mindst 1,5 cm. større end foden på dit barn – Tjek længden på begge fødder af dit barn da fødderne faktisk kan være forskellige. Du skal også tage højde for om der skal være en tyk sok i, for der kan blive ret koldt engang imellem.  

  Velcro eller ej?

 • Det giver næsten sig selv, men velcro-lukning er bare det nemmeste at håndterer for et barn. Lynlås er også den gode løsning, men de fleste små har dog nemmere ved velcro.

  Snørebånd er ikke godt til de små, men kun velegnet til de større børn. Problemet med velcro eller lynlås kan være, at lukningen ikke altid sidder tæt nok til fødderne, så barnet glider rundt i støvlen – Få flere tips her.  

  Hvilket type støvle skal man vælge?

 • Der findes forskellige typer støvler, for skal du vælge læderstøvler, gummistøvler eller gore-tex? Støvlen skal jo isolerer, men absorberingsevnen er lige så vigtig.

  Gummistøvler til børn er uundværlige, men i koldt vejr er de ikke specielt velegnet, for selvom du kan købe gode termogummistøvler til børn, så er de ikke fordelagtige at gå rundt i længere tiden af gangen. Fodsved fordamper ikke, hvilket skaber fugt, som skal holdes ude af støvlen i koldt vejr.

  Derfor skal du helt klart gå efter læder eller gore-tex i vinterstøvle til barnet.

  Her får du nemlig en støvle der både absorberende og isolerende, hvilket er den perfekte støvle til børn. Du finder forskellige typer støvler, så du kan finde ud af hvilket vinterstøvler du skal vælge:

  • Læderstøvler: Er som regel slidstærke og tilpasser sig foden på grund af læderet, og samtidig giver et godt indeklima. Derudover, så kommer de fleste støvler af læder med tex membran, så du får en 100 % vandtæt støvle.

   En anden fordel er, at du kan imprægner og give læderfedt på læderstøvler.

  • Tex støvler: Støvler kommer i mange forskellige materialer, hvor de kommer med en tex-membran som f.eks.

   Gore-Tex, hvilket giver tørre fødder med den 100 % vandtætte skal. Fordelen ved denne støvle frem for læder, er at støvlerne kommer i den lidt smartere stil, og vejer det mindre for læder er som regel tungere.

  • Thermo/vintergummistøvler: Med en vinterstøvle får du en gummistøvle med uldent for og ofte en ekstra tyk sål. Thermo modellen kommer i thermo materiale der er kuldeisolerende, og er noget bedre til de kolde dage, fremfor vintergummistøvlen måske er bedre til forår og efteråret.

   Gummistøvler er en støvle der sidder løst, og som ikke burde være barnet vinterstøvle, men mere en ekstra støvle til regnvejrs dagene.

   

  Pleje af støvlerne

  Du kan forøge levetiden på de nye vinterstøvler ved at pleje støvlerne på den rigtige måde. Imprægnerer støvlerne inden de tages i brug, så du sikrer dig at støvlerne afviser vand, støv, snavs og andet. Imprægnerer støvlerne tre gange efter hinanden med 30 minutters mellemrum, for at skabe den bedste sikring. Det gør du igennem vinteren, helt ligesom man også pudserne ens sorte sko, vasker snavs og salt af bilen osv.

  Læderstøvler bliver slidte, og her er en god pudsning en fornuftig ting at gøre inden imprægnering – Find inspiration til støvler ved Kidsworld her

 • Del på facebook
  Facebook
  Del på twitter
  Twitter
  Del på pinterest
  Pinterest
  Del på reddit
  Reddit
  Del på email
  Email

  Fik du læst...?

  Tjek også disse spændende indlæg ud:

  den perfekte kop kaffe

  3 tips til at lave den perfekte kop kaffe

  Kaffe er efterhånden en gammel drik, men samtidig har den aldrig været mere populær end lige nu. Det skyldes måske, at der i dag er et væld af forskellige måder at lave sin kaffe. Hvordan man gør afhænger derfor rigtig meget af smag, men der findes helt klart også rigtige og forkerte måder at gribe

  Kiropraktoren er til for at hjælpe: 6 gode grunde til at besøge kiropraktoren

  Sponsoreret indhold: Danskerne er heldigvis vilde med at tage til kiropraktoren, men der findes stadig en del, som har en vis skepsis overfor kiropraktorens arbejde. Dette er der dog ingen grund til, for en kiropraktor kan hjælpe med et væld af forskellige problematikker, der kan volde frustrationer i hverdagen. Kiropraktorers uddannelse kvalificerer dem nemlig til

  Hvilke beautyprodukter trender lige nu?

  Sponsoreret indhold: https://www.pexels.com/photo/selective-focus-portrait-photo-of-woman-with-a-towel-on-head-looking-in-the-mirror-3764013/ Hvis man går op i sin hudpleje, holder man sig højst sandsynligt også opdateret hvad angår de nyeste skønhedsprodukter og trends inden for hudpleje. At pleje sin hud på den mest optimale måde for netop den hudtype man har, hvordan vejret er og hvor man er i sit liv kan være noget

  Gode råd og tips til at indrette stuen optimalt

  Sponsoreret indhold: Stuen er selvfølgelig et af de rum, som danskerne opholder sig mest i, og derfor er det utrolig vigtigt, at stuen fremstår som et rum, hvor man har lyst til at være. Det kan dog være svært at ramme plet med indretningen, hvis man ikke har gjort sig de store tanker på forhånd.

  Nu er danskerne begyndt at rejse igen

  Sponsoreret indhold: Det har været nogle lange og seje år med coronanedlukninger af flere omgange og strenge restriktioner. Men endelig ser det ud til, at Covid-19 pandemien er på retræten, og det nyder danskerne godt af. Det kan man blandt andet se på rejsebranchen, som i øjeblikket oplever en markant stigning i efterspørgslen på ferier

  Webshop med udsalg og billige kjoler.

  Sponsoreret indhold: Hvis du er en plus size-kvinde, så ved du, at det kan være en udfordring at finde stilfuldt tøj. De fleste butikker fører ikke tøj i din størrelse, og de butikker, der gør, har ofte meget begrænsede muligheder. Det kan gøre det svært at finde tøj, der får dig til at se godt