Modemagasinet Trenden

Hvilken trøje skal du vælge til de kølige sommeraftener? Få inspiration med disse 6 forslag

En verden af mode er en verden, der har øjne og ører for en stor mængde mennesker. Vi ser det på fjernsynet, læser det i magasiner og følger med for at se, hvad de rige og berømte har på fra dag til dag, og vi følger trop. Mode kan ændre opfattelser, påvirke en hel detailøkonomi og påvirke en generation.

Det er ikke underligt, at flere og flere mennesker er interesserede i at slutte sig til mode designets verden. Modedesign indebærer skabelse og fremstilling af tøjstile. Modedesignere arbejder ud fra årstider, de designer, skaber og introducerer derefter deres tøjlinje på modebanen. Tøjet, der bliver godt modtaget, finder pludselig vej til Hollywood, hvor skuespillere og skuespillerinder kommer klædt på med den nyeste mode til de seneste filmpremierer. Og det, der sker på det røde tæppe, drypper ned til masserne på vej til detailforretninger over hele landet i mere overkommelige former.

Men hvad nu hvis man på en dansk sommeraften er ude at gå, men syntes det er lidt køligt at gå med en t-shirt?  Her er 6 forslag til hvilken trøje man kan tage på en kølig sommeraften.

Cardigans

Hvorfor ikke tage en cardigan på? En cardigan er fantastisk, da der er mange muligheder her. Du kan tage den på, selvom du har en skjorte, t-shirt eller selv en kjole. Så kommer de også i forskellige tykkelser og stof. Derfor er en cardigans ideal til de kølige sommeraftener.

Strikketrøje

Hvem kender ikke til en striktrøje? De kan fås i forskellige modeller og tykkelser. En strikketrøje kan både tages på som en tynd sommerjakke eller kan tages på som en trøje oven over det du har på. Fx har du en t-shirt på eller kjole, kan du med glæde tage en strikketrøje på. Den varmer godt og kan fås i mange forskellige farver. Er du selv typen der kan lide at strikker, kan du med glæde strikke dig en sommertrøje og ligge i din garderobe, til de kølige aftener.

En full zip trøje

En full zip trøje har næsten samme funktion som en cardigan. De kan varieres i hvordan du bære den, som over en skjorte, kjoler og t-shirts. Men til forskel for en cardigan, er en full zip trøje med lynlås. Derfor er de også en god inspiration til hvad du kan tage på, når det føles lidt køligt uden for om sommeren. Og det gode er så, at de også kan bruges på alle andre årstider. Om det er en vinterdag eller en ruskende efterårsdag, er sådan en trøje altid en mulighed.

Poncho

Sidder du ude på altanen eller på din terrasse en dejlig sommeraften, men kan mærker at det er blevet lidt køligt. Kan du med en poncho få varmen. En poncho kan du tage over hvilken som helst overdel du har på. Den varmer godt og får du varmen igen, kan du nemt fjerne den igen.

Fleecetrøje

Kommer der en byge lige pludseligt mens du går en aftentur på en ellers dejlig sommerdag, og det er blevet lidt køligt. Kan du overveje at tage en fleecetrøje på. En fleecetrøje er vandafvisende mod regnen og så varmer den godt. Kan fås i forskellige modeller, så du kan roligt lede efter en du finder interessant og derefter ligge i din garderobe. Så har du den, til de kølige sommeraftener.

Hættetrøje

En hættetrøje er også noget du kan overveje at tage på, når det føles køligt. Tror alle har en hættetrøje liggende her eller der derhjemme. Den kan så ikke tages på over hvilken som helst overdel du har på. Men kun over en t-shirt eller en undertrøje. Men så længe den holder dig varm og føles rart, er det også en mulighed.

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på reddit
Reddit
Del på email
Email

Fik du læst...?

Tjek også disse spændende indlæg ud:

den perfekte kop kaffe

3 tips til at lave den perfekte kop kaffe

Kaffe er efterhånden en gammel drik, men samtidig har den aldrig været mere populær end lige nu. Det skyldes måske, at der i dag er et væld af forskellige måder at lave sin kaffe. Hvordan man gør afhænger derfor rigtig meget af smag, men der findes helt klart også rigtige og forkerte måder at gribe

Kiropraktoren er til for at hjælpe: 6 gode grunde til at besøge kiropraktoren

Sponsoreret indhold: Danskerne er heldigvis vilde med at tage til kiropraktoren, men der findes stadig en del, som har en vis skepsis overfor kiropraktorens arbejde. Dette er der dog ingen grund til, for en kiropraktor kan hjælpe med et væld af forskellige problematikker, der kan volde frustrationer i hverdagen. Kiropraktorers uddannelse kvalificerer dem nemlig til

Hvilke beautyprodukter trender lige nu?

Sponsoreret indhold: https://www.pexels.com/photo/selective-focus-portrait-photo-of-woman-with-a-towel-on-head-looking-in-the-mirror-3764013/ Hvis man går op i sin hudpleje, holder man sig højst sandsynligt også opdateret hvad angår de nyeste skønhedsprodukter og trends inden for hudpleje. At pleje sin hud på den mest optimale måde for netop den hudtype man har, hvordan vejret er og hvor man er i sit liv kan være noget

Gode råd og tips til at indrette stuen optimalt

Sponsoreret indhold: Stuen er selvfølgelig et af de rum, som danskerne opholder sig mest i, og derfor er det utrolig vigtigt, at stuen fremstår som et rum, hvor man har lyst til at være. Det kan dog være svært at ramme plet med indretningen, hvis man ikke har gjort sig de store tanker på forhånd.

Nu er danskerne begyndt at rejse igen

Sponsoreret indhold: Det har været nogle lange og seje år med coronanedlukninger af flere omgange og strenge restriktioner. Men endelig ser det ud til, at Covid-19 pandemien er på retræten, og det nyder danskerne godt af. Det kan man blandt andet se på rejsebranchen, som i øjeblikket oplever en markant stigning i efterspørgslen på ferier