Modemagasinet Trenden

Hvilken sweatshirt skal jeg vælge – 3 ting du skal overveje inden du køber

En sweatshirt er et must have som en del af din garderobe. Du behøver bestemt ikke at være særlig sporty, for at en sweatshirt kan indgå i dit hverdags outfit. Det er både behageligt og kan se hamrende godt ud.

Der findes nemlig et utal af styles med sweatshirts til både mænd og kvinder. Sweatshirts med et stilrent look og få eller neddæmpede detaljer, eller sweatshirts med stærke farver og måske endda også med tydelige prints, der er med til at understøtte din personlige stil.

Der findes helt sikkert også en sweatshirt til dig derude et sted, som passer perfekt ind i din garderobe og du har mere eller mindre valgfri muligheder for at finde den rette. 

Der er dog nogle enkelte ting du kan overveje inden du tager på shoppingtur efter din nye sweatshirt, se med her og kom nærmere det helt rette valg til dig. 

En sweatshirt er hættetrøjens lillebror 

En sweatshirt minder på mange måder om en hættetrøje. Her er den eneste forskel egentlig blot hætten. På en sweatshirt har du en behagelig bluse med lange ærmer og rundt hals, men altså uden hætte. Det er et stykke tøj der er kraftig i kvaliteten og vævningen og i langt de fleste tilfælde er der tale om en overdel der er lodden og blød på indersiden med eksempelvis frotte eller fleece lignende effekt.

En sweatshirt kan ligesom en hættetrøje bæres hele året rundt. Om vinteren som en lun ekstra trøje, eller om sommeren som et supplement til de kølige aftener. Det er også det perfekte stykke tøj at have til de mellemliggende sæsoner, forår og efterår, hvor det danske vejr er noget skiftende. En sweatshirt findes til enhver stilart, sporty, casual eller en lidt mere vovet stil og derfor et must have til garderoben.

1 – skal din sweatshirt bruges på arbejdet? 

Uanset hvilket arbejde du har med at gøre, kan du anvende en sweatshirt som en del af dit outfit. Sidder ud på kontor, er sælger eller bare har brug for arbejdstøj der udtrykker stil og klasse, så kan du vælge en afdæmpet sweatshirt til eksempelvis at have udenpå skjorten.

Her stilles der ikke de store krav at der er en særlig robust kvalitet, da du ikke er ude i noget fysisk arbejde der skal kunne modstå hårdt slid. Skal du derimod bruge en sweatshirt til et arbejde der kræver slid, så skal du kigge nærmere på kvaliteten og den slidstyrke din sweatshirt skal have. 

2 – Hvilken pasform skal du vælge? 

Pasformen har først og fremmest betydelige for det udtryk du viser med dit outfit i form af den sweatshirt du bærer. Du kan finde sweatshirts der er tæt siddende til kroppen, som viser dine former lidt mere frem end en løs sweatshirt kan gøre. Hvis du godt kan lide lidt ekstra bevægelsesfrihed, så skal du vælge en sweatshirt med et loose fit.

Eventuelt også hvis du gerne vil bruge din sweatshirt som arbejdstrøje i have, på arbejdspladsen der kræver større bevægelsesfrihed eller blot ønsker en sweatshirt du kan gemme dig i en søndag foran tv’et. 

3 – Farven kan understrege din personlige stil 

Når det kommer til valg af farver, så kan det først og fremmest være en god idé at gøre sig visse overvejelser. Der er nemlig ingen grund til at finde en ny yndlingsgenstand til garderoben, hvis ikke du har andet tøj den er passende til.

Derfor bør du kigge på det øvrige tøj du har hængende og gøre det klart, hvilken farve din nye sweatshirt skal være. Farven på din sweatshirt kan ligeledes være med til at understrege din personlige stil. Skal den være afdæmpet eller måske have skarpe farver? 

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på reddit
Reddit
Del på email
Email

Fik du læst...?

Tjek også disse spændende indlæg ud:

den perfekte kop kaffe

3 tips til at lave den perfekte kop kaffe

Kaffe er efterhånden en gammel drik, men samtidig har den aldrig været mere populær end lige nu. Det skyldes måske, at der i dag er et væld af forskellige måder at lave sin kaffe. Hvordan man gør afhænger derfor rigtig meget af smag, men der findes helt klart også rigtige og forkerte måder at gribe

Kiropraktoren er til for at hjælpe: 6 gode grunde til at besøge kiropraktoren

Sponsoreret indhold: Danskerne er heldigvis vilde med at tage til kiropraktoren, men der findes stadig en del, som har en vis skepsis overfor kiropraktorens arbejde. Dette er der dog ingen grund til, for en kiropraktor kan hjælpe med et væld af forskellige problematikker, der kan volde frustrationer i hverdagen. Kiropraktorers uddannelse kvalificerer dem nemlig til

Hvilke beautyprodukter trender lige nu?

Sponsoreret indhold: https://www.pexels.com/photo/selective-focus-portrait-photo-of-woman-with-a-towel-on-head-looking-in-the-mirror-3764013/ Hvis man går op i sin hudpleje, holder man sig højst sandsynligt også opdateret hvad angår de nyeste skønhedsprodukter og trends inden for hudpleje. At pleje sin hud på den mest optimale måde for netop den hudtype man har, hvordan vejret er og hvor man er i sit liv kan være noget

Gode råd og tips til at indrette stuen optimalt

Sponsoreret indhold: Stuen er selvfølgelig et af de rum, som danskerne opholder sig mest i, og derfor er det utrolig vigtigt, at stuen fremstår som et rum, hvor man har lyst til at være. Det kan dog være svært at ramme plet med indretningen, hvis man ikke har gjort sig de store tanker på forhånd.

Nu er danskerne begyndt at rejse igen

Sponsoreret indhold: Det har været nogle lange og seje år med coronanedlukninger af flere omgange og strenge restriktioner. Men endelig ser det ud til, at Covid-19 pandemien er på retræten, og det nyder danskerne godt af. Det kan man blandt andet se på rejsebranchen, som i øjeblikket oplever en markant stigning i efterspørgslen på ferier

Webshop med udsalg og billige kjoler.

Sponsoreret indhold: Hvis du er en plus size-kvinde, så ved du, at det kan være en udfordring at finde stilfuldt tøj. De fleste butikker fører ikke tøj i din størrelse, og de butikker, der gør, har ofte meget begrænsede muligheder. Det kan gøre det svært at finde tøj, der får dig til at se godt

Gør haven sommerklar med disse 8 nemme råd

Sponsoreret indhold: Det er blevet forår, og solens stråler er begyndt at oplyse danskernes haver. Det betyder, at sommeren snart banker på døren, og derfor er det nu, at man skal i gang i haven, så den er klar til at blive nydt til fulde, når temperaturerne stiger. Her er der samlet 8 råd, så