Hvilken sweatshirt skal jeg vælge – 3 ting du skal overveje inden du køber

En sweatshirt er et must have som en del af din garderobe. Du behøver bestemt ikke at være særlig sporty, for at en sweatshirt kan indgå i dit hverdags outfit. Det er både behageligt og kan se hamrende godt ud.

Der findes nemlig et utal af styles med sweatshirts til både mænd og kvinder. Sweatshirts med et stilrent look og få eller neddæmpede detaljer, eller sweatshirts med stærke farver og måske endda også med tydelige prints, der er med til at understøtte din personlige stil.

Der findes helt sikkert også en sweatshirt til dig derude et sted, som passer perfekt ind i din garderobe og du har mere eller mindre valgfri muligheder for at finde den rette. 

Der er dog nogle enkelte ting du kan overveje inden du tager på shoppingtur efter din nye sweatshirt, se med her og kom nærmere det helt rette valg til dig. 

En sweatshirt er hættetrøjens lillebror 

En sweatshirt minder på mange måder om en hættetrøje. Her er den eneste forskel egentlig blot hætten. På en sweatshirt har du en behagelig bluse med lange ærmer og rundt hals, men altså uden hætte. Det er et stykke tøj der er kraftig i kvaliteten og vævningen og i langt de fleste tilfælde er der tale om en overdel der er lodden og blød på indersiden med eksempelvis frotte eller fleece lignende effekt.

En sweatshirt kan ligesom en hættetrøje bæres hele året rundt. Om vinteren som en lun ekstra trøje, eller om sommeren som et supplement til de kølige aftener. Det er også det perfekte stykke tøj at have til de mellemliggende sæsoner, forår og efterår, hvor det danske vejr er noget skiftende. En sweatshirt findes til enhver stilart, sporty, casual eller en lidt mere vovet stil og derfor et must have til garderoben.

1 – skal din sweatshirt bruges på arbejdet? 

Uanset hvilket arbejde du har med at gøre, kan du anvende en sweatshirt som en del af dit outfit. Sidder ud på kontor, er sælger eller bare har brug for arbejdstøj der udtrykker stil og klasse, så kan du vælge en afdæmpet sweatshirt til eksempelvis at have udenpå skjorten.

Her stilles der ikke de store krav at der er en særlig robust kvalitet, da du ikke er ude i noget fysisk arbejde der skal kunne modstå hårdt slid. Skal du derimod bruge en sweatshirt til et arbejde der kræver slid, så skal du kigge nærmere på kvaliteten og den slidstyrke din sweatshirt skal have. 

2 – Hvilken pasform skal du vælge? 

Pasformen har først og fremmest betydelige for det udtryk du viser med dit outfit i form af den sweatshirt du bærer. Du kan finde sweatshirts der er tæt siddende til kroppen, som viser dine former lidt mere frem end en løs sweatshirt kan gøre. Hvis du godt kan lide lidt ekstra bevægelsesfrihed, så skal du vælge en sweatshirt med et loose fit.

Eventuelt også hvis du gerne vil bruge din sweatshirt som arbejdstrøje i have, på arbejdspladsen der kræver større bevægelsesfrihed eller blot ønsker en sweatshirt du kan gemme dig i en søndag foran tv’et. 

3 – Farven kan understrege din personlige stil 

Når det kommer til valg af farver, så kan det først og fremmest være en god idé at gøre sig visse overvejelser. Der er nemlig ingen grund til at finde en ny yndlingsgenstand til garderoben, hvis ikke du har andet tøj den er passende til.

Derfor bør du kigge på det øvrige tøj du har hængende og gøre det klart, hvilken farve din nye sweatshirt skal være. Farven på din sweatshirt kan ligeledes være med til at understrege din personlige stil. Skal den være afdæmpet eller måske have skarpe farver? 

Facebook
Twitter
Pinterest
Reddit
Email

Fik du læst...?

Tjek også disse spændende indlæg ud:

6 gode gaveideer til hende der elsker tøj og mode

6 gode gaveideer til hende der elsker tøj og mode

Når man skal finde på en god gave til en person, som man holder meget af, så er det altid en ret god tommelfingerregel at vælge en gave ud fra det, de interesserer sig for. Det kunne eksempelvis være fodbold, kreative ting – eller måske noget som mode, som rigtig mange gå op i for

10 Virtuelle Aktiviteter Til At Bekæmpe Kedsomhed

10 Virtuelle Aktiviteter Til At Bekæmpe Kedsomhed

Underholdingen har ingen ende, når du er online på internettet. Du ved sikkert allerede, at du har et hav af muligheder for at undgå at kede dig. Alligevel kan det være, at du mangler idéer til at komme i gang. Her kommer vi ind i billedet, og nedenfor kan du få ti gode tips til

Kontorstole til modeentusiaster

Kontorstole til modeentusiaster: 10 bud på stilfulde og funktionelle stole

Det handler både om god stil, komfort og det praktiske, når man skal vælge sig en ny kontorstol. Mange kontorstole kan komme til at se store og kluntede ud, og det ødelægger den gode stil i ens moderigtige hjem. Derfor er der mange som leder med lys og lygte efter en kontorstol, som både ser ordentlig

Har du prøvet lydbøger? Sådan kommer du i gang i 4 nemme trin

Har du prøvet lydbøger? Sådan kommer du i gang i 4 nemme trin

En trend der virkelig har overtaget Danmark, er lydbøger. Der er utroligt mange folk, der er begyndt at lytte til bøger. Enten i stedet for at læse dem eller som supplement hertil. For mange mennesker er det nemmere at lytte til en lydbog. Det kan du for eksempel gøre, mens du kører bil til og

Valg af bedste gamer stol hvad er vigtigt

Tips til dig – Vælg en god gamer stol

Før i tiden var gaming noget, der blev set ned på. Det var grelle tilfælde af teenagefyre der aldrig blev voksne, og som låste sig inde på værelset og spillede hele natten. I dag er der flere og flere, som slapper af med gaming, uden det behøver være et tabu. Og der er endda mange

Vil du gerne starte din egen modeblog

Vil du gerne starte din egen modeblog? Sådan kommer du i gang

Er du en modeentusiast, der ønsker at dele dine stiltips og råd med verden? At oprette en modeblog er den perfekte måde at gøre netop det på! Selvom det kan virke som en skræmmende opgave, kan du med de rigtige trin hurtigt få din egen modeblog i gang. I denne artikel vil vi lede dig

Styling af de yderste lag tøj og komfort inde på huden

Dette indhold er sponsoreret Hvem siger, at det er umuligt være blødt og lækkert klædt på og samtidig ligne en, der er med til Copenhagen Fashion Week! Det er i hvert fald ikke dig. Specielt ikke, når du går i tøj fra Copenhagen Bamboo, som laver tøj, der får dig til at tænke på angorakaniner og

Hvilket tøj skal man have i den perfekte basisgarderobe?

Moden skifter hver sæson og følger man slavisk de seneste trends og anmeldelser, kan man hurtigt dræne både bankkontoen og skabspladsen. Men hvad er alternativet? En klassisk stil og en basisgarderobe med alsidige tøjstykker, der kan anvendes i mange sammenhænge, og i mange år! Selvom der bogstaveligt talt er en verden af muligheder at vælge