Modemagasinet Trenden

Hvilke beautyprodukter trender lige nu?

Sponsoreret indhold:

https://www.pexels.com/photo/selective-focus-portrait-photo-of-woman-with-a-towel-on-head-looking-in-the-mirror-3764013/Hvis man går op i sin hudpleje, holder man sig højst sandsynligt også opdateret hvad angår de nyeste skønhedsprodukter og trends inden for hudpleje. At pleje sin hud på den mest optimale måde for netop den hudtype man har, hvordan vejret er og hvor man er i sit liv kan være noget af en gåde.

Man skal virkelig lære sin hud at kende, men også kende til kæmpe portefølje af forskellige hudplejeprodukter fra forskellige mærker. Det går altså hele tiden ud på at optimere hudplejerutinen på den bedst tænkelige måde. Så hvad trender egentlig lige nu inden for hudpleje? Og hvordan får du det tilpasset til din rutine?

Ansigtsolier for lidt ekstra fugt

Ansigtsolier er blevet enormt populære – og med god grund. Olier er nemlig ikke fyldt med kemikalier og er udvundet af de bedste råvarer. Dernæst er olier en enorm vigtig fugtkilde, som tilføjer din hud elasticitet og en masse pleje. Der er efterhånden utroligt mange versioner af facial oil på markedet, du skal blot finde ud af, hvilket produkt passer til din hudtype.

Brug din ansigtsolie på korrekt vis

Hvis du tænker at du vil kaste dig i sving med facial oils, men du tvivler på, hvordan du bruger den, kan du læse med herunder! Vi har forsøgt at give dig en guide.

Rens og vask huden først

For at få det meste ud af din ansigtsolie, er det vigtigt at du vasker dit ansigt med en ansigtssæbe. Efter sæben kan du anvende en tonic, som du påfører med noget vat. Når du renser dit ansigt vil det fjerne alle make-up rester og andet snavs der har sat sig fast på din hud i løbet af dagen.

Et bart, renset ansigt er bedst for at din hud kan optimere ansigtsolien på den mest optimale måde. Hvis dit ansigt ikke er renset, vil du bare gnubbe make-up og bakterier længere ind i hudens porrer. Og det kan selvfølgelig resultere i bumser og andre urenheder.

Påfør olien

Når dit ansigt er helt rent, kan du påføre olien. For at gøre den nemmere at smøre ud, kan du varme den op en smule i dine hænder først. Påfør olien ved at smøre den ud i ansigtet med små, blide bevægelser. Gå altid mod hårene, så produktet nemmere kan komme ind i din huds porrer og du kan opnå den fulde effekt at produktet.

Ansigtsolier kan også påføres på læberne, for at undgåat de bliver tørre. Hvis du døjer med tør hud, enten på grund af din hudtype eller på grund af kold vind og lave temperaturer, kan du også tilføje en ansigtscreme efter du har påført olien. På den måde får din hud et ekstra lag fugt, og cremen vil holde olien inde.

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på reddit
Reddit
Del på email
Email

Fik du læst...?

Tjek også disse spændende indlæg ud:

den perfekte kop kaffe

3 tips til at lave den perfekte kop kaffe

Kaffe er efterhånden en gammel drik, men samtidig har den aldrig været mere populær end lige nu. Det skyldes måske, at der i dag er et væld af forskellige måder at lave sin kaffe. Hvordan man gør afhænger derfor rigtig meget af smag, men der findes helt klart også rigtige og forkerte måder at gribe

Kiropraktoren er til for at hjælpe: 6 gode grunde til at besøge kiropraktoren

Sponsoreret indhold: Danskerne er heldigvis vilde med at tage til kiropraktoren, men der findes stadig en del, som har en vis skepsis overfor kiropraktorens arbejde. Dette er der dog ingen grund til, for en kiropraktor kan hjælpe med et væld af forskellige problematikker, der kan volde frustrationer i hverdagen. Kiropraktorers uddannelse kvalificerer dem nemlig til

Hvilke beautyprodukter trender lige nu?

Sponsoreret indhold: https://www.pexels.com/photo/selective-focus-portrait-photo-of-woman-with-a-towel-on-head-looking-in-the-mirror-3764013/ Hvis man går op i sin hudpleje, holder man sig højst sandsynligt også opdateret hvad angår de nyeste skønhedsprodukter og trends inden for hudpleje. At pleje sin hud på den mest optimale måde for netop den hudtype man har, hvordan vejret er og hvor man er i sit liv kan være noget

Gode råd og tips til at indrette stuen optimalt

Sponsoreret indhold: Stuen er selvfølgelig et af de rum, som danskerne opholder sig mest i, og derfor er det utrolig vigtigt, at stuen fremstår som et rum, hvor man har lyst til at være. Det kan dog være svært at ramme plet med indretningen, hvis man ikke har gjort sig de store tanker på forhånd.

Nu er danskerne begyndt at rejse igen

Sponsoreret indhold: Det har været nogle lange og seje år med coronanedlukninger af flere omgange og strenge restriktioner. Men endelig ser det ud til, at Covid-19 pandemien er på retræten, og det nyder danskerne godt af. Det kan man blandt andet se på rejsebranchen, som i øjeblikket oplever en markant stigning i efterspørgslen på ferier

Webshop med udsalg og billige kjoler.

Sponsoreret indhold: Hvis du er en plus size-kvinde, så ved du, at det kan være en udfordring at finde stilfuldt tøj. De fleste butikker fører ikke tøj i din størrelse, og de butikker, der gør, har ofte meget begrænsede muligheder. Det kan gøre det svært at finde tøj, der får dig til at se godt

Gør haven sommerklar med disse 8 nemme råd

Sponsoreret indhold: Det er blevet forår, og solens stråler er begyndt at oplyse danskernes haver. Det betyder, at sommeren snart banker på døren, og derfor er det nu, at man skal i gang i haven, så den er klar til at blive nydt til fulde, når temperaturerne stiger. Her er der samlet 8 råd, så