Modemagasinet Trenden

Hvide studenterkjoler

Vi har grundlagt Trenden.dk for at hjælpe dig med at finde den helt rigtige Hvid studenterkjole. Frem for selv at skulle finde hvert produkt på forskellige internetbutikker kan du nu få overblikket samlet ét sted – nemt og overskueligt. God fornøjelse, og tak fordi du benytter vores side

Hvide studenterkjoler? I år, helt ligesom traditionen foreskriver når sommeren så småt sætter ind, så er det tidspunktet til at alle studenterne bliver færdige med deres eksamener og skal have hue på. Er du en af dem, der står overfor den glædelige ting at blive færdig med eksamen snart og springe ud som student? Så skal du selvfølgelig have fundet en af de lækre hvide studenterkjoler. Helt ligesom traditionen foreskriver med hue og studenterkørsel, så er der også tradition for at en student har hvid kjole på.

Det med eksamen kan vi ikke hjælpe dig med. Men vi kan vise dig nogle lækre modeller i studenterkjoler der enten er smukke, elegante eller stilfulde. De nedenstående hvide kjoler i forskellige modeller kommer i forskellige stilarter og priser.

Udvalget dækker måske over det helt rigtige, så du kan være heldigt at finde en flot kjole der passer lige til dig.  

Michael Michael Kors

 • Find kjolen til 1.700,- kr. her Michael Michael Kors slå-om kjole i et sødt udtryk. Måske den flotte og søde kjole når du skal have huen. Kjolen er fremstillet i 75% bomuld og 25% nylon og har v-udskæring og kommer med korte ærmer.

   

  Hvid Goddiva kjole

 • Find kjolen til 449,- kr. her Flot hvid Goddiva kjole der kan være oplagt som studenterkjole.

  Du får en kjole blød, stretchy kvalitet og udtryk med et flot fald i kjolen. Der er slå-om i overdelen og markeret talje.  

  Ivyrevel Wrap offwhite kjole

 • Find kjolen til 599,- kr. her Ivyrevel giver dig denne smukke slå-om kjole i offwhite nuance. Kjolen der kan være oplagt til den store dag, kommer i blød kvalitet med markeret talje der har knapdetalje. Lukningen er med skjult knap på inderside og i ryggen.

  Brug kjolen sammen med et par flotte sko og accessories som f.eks. de smarte Gucci solbriller til kvinder.    

  Samsøe & Samsøe kjole med blonde

 • Find kjolen til 700,- kr.

  her Denne søde kjole fra Samsøe & Samsøe kommer med blonde bagpå og høj rund hals.

  Kvaliteten er stum vævet stil og er en foret model. Kjolen er med markeret talje og skjult lynlås i ryggen. Måske oplagt som en af de hvide korte festkjole i den elegante stil.    

  Only Alba S/S Bodycon kjole

 • Find kjolen til 229,- kr.

  her Hvis du ønsker en kort hvid kjole i blonde, kan denne model fra Only måske være dig.

  Du får en kjole i blonde med smal pasform og høj hals til sommerens fester. Kvaliteten er i blød stretchy form hvor materiale er 90% polyamid og 10% elastan. Den kommer med knapper i nakken.

     

  Hvid Yas studenterkjole

 • Find kjolen til 679,- kr. her Y.A.S. hæklet kjole i det søde udtryk får du med denne model.

  Kjolen er perfekt til fest og også som studenterkjole hvor vejret som regel er dejlig varm.

  Den hvide kjole fra Y.A.S.

  har en god pasform og kommer i stum kvalitet. Måske den skal kombineres med et par sko med kilehæl eller sandaler?    

  Laurent Ralph Lauren

 • Find kjolen til 598,- kr. her En flot tætsiddende Lauren Ralph Lauren kjole i hvid. Elegant og stilfuld i slim-fit model der kan kombineres med pumps eller høje hæle.

  Kjolen kommer med korte ærmer og rund halsudskæring.    

  Ida Sjöstedt kjole

 • Find kjolen til 1.489,- kr. her Ida Sjöstedt giver dig den super søde hvide kjole.

  Den kommer i et trendy design i det fremstillet blonde som kjolen består af.

  En afslappet, sød og dejlig elegant kjole der emmer af høj kvalitet.    

  Hvid Missguided kjole

 • Find kjolen til 257,- kr. her Hvis du ønsker en forholdsvis billige kjole i det feminine og elegante fest styles, så er denne hvide model fra Missguided måske det perfekte valg. En dejlig kjole til festen ved forældre eller en af de mange mange ture rundt i oplandet og byen selvfølgelig.

  En sød kropsnær og tætsiddende model i elastisk materiale med smalle skulderstropper.    

  Make Way kjole i hvid

 • Find kjolen til 449,- kr. her Der findes mange klassiske hvide kjoler der er super velegnet til efter eksamen. Her kan denne hvide Make Way skaterkjole måske være den rigtige for dig.

  Kjolen kommer i en god pasform i stretchy kvalitet. Foroven finder du en flot scallop-formet blonde til det søde udtryk.    

  Hvid NLY One

 • Find kjolen til 159,- kr. her Kjolen i Nellys egen mærke NLY One er en super elegant og let kjole med vid underdel. Du får en kortærmet model med overlap ved busten og kommer med foret inderside.

  En billig studenterkjole til kun 159 kr.    

  Chiara Forthi kjole

 • Find kjolen til 299,- kr.

  her Vil du have en enkel og stilren kjole der emmer af sommer, fest og farver, er denne fra Chiara Forthi måske lige præcist det du søger. En perfekt feminin kjole i det søde udtryk, og samtidig giver dig glans af dejlig varm sommer.

     

  Hvid Ellix dress

 • Find kjolen til 499,- kr. her Chiari Forthi er mærket, der laver både sexet, stilfulde og elegante kjoler til kvinder. Denne hvide kjole til 499,- kr.

  er ingen undtagelse, for med de flotte blonde detaljer er det sød feminin og smuk kjole.    

  NLY Trend skaterkjole

 • Find kjolen til 479,- kr.

  her Er du på jagt efter en kjole der signaler det søde look? Så er denne hvide skaterkjole fra NLY Trend absolut et godt valg for dig. En sød kjole med foret over og nederdel, og korte ærmer med det hvide blonde snit lige over brystpartiet.    

  Chi Chi London

 • Find kjolen til 279,- kr. på tilbud her Chi Chi London Maja kjole i hvid er festlig og unik kjole.

  En unik og smart kjole der kan kombineres med stort set alt, hvad end du bruger et par seje Gucci dame solbriller eller den stilrene business blazer.  

  Skal kjolen være hvid?

  De fleste tænker nok at studenterkjole skal være hvid, for sådan har man altid gjort. Og det er ganske rigtigt, at normen og traditionen siger en hvid kjole, men ingen kan forklare hvorfor.

  Der findes ingen regel om at studenterkjolen skal være hvid. Og hvis du ikke føler for det hvide så brug en hvilket som helst anden farve eller måske bukser og en blazer?

  Hvorfor den hvide studenterkjole?

  Til studentergilde skal man næsten have en lækker kjole.

  Og der er vel ikke ret meget mere du kan glæde dig til efter de mange nervepirrende uger, hvor du går anspændt til den sidste eksamen. Når den endelig er overstået kan du slippe tøjlerne løs og blive student. Alt den oparbejdet motivation for at bestå, kræver fest og farver og selvom en hvid studenterkjole ‘kun’ er hvid, så er det symbolet på at det endelig er ovre, og man er færdig med det hårde slid.

  De viste studenterkjoler er både til den billige og lidt dyrere ende, men fælles er dog udover den hvide farve, at de alle er super lækre og kan bruges ikke kun til den store dag, men faktisk gennem hele sommeren der forhåbentlig bliver dejlig lang med hensyn til sol og varme. Der er ikke noget som en lækker hvid kjole til sommeren, når man har fået lidt sol på kroppen, for kontrasten af hvid og solbrun ser rigtig godt ud på en kvinde, og netop derfor er det oplagt af have mindst en hvid kjole hængende i garderoben. Som studenterkjole er den hvide korte kjole også oplagt, for DMI har faktisk lovet varmt vejr til studenterne ifølge deres prognose.

  Så få fundet din hvide studenterkjole som traditionen foreskriver, helt ligesom traditionen med studenterkørsel også er den sædvanlige tradition.

  Derfor brug tid på at tjekke de udvalgte studenterkjoler du ser ovenfor. Og hvis du klikker dig videre til forhandlerne, så kan du faktisk finde rigtig mange andre hvide kjoler der både er billige og noget dyrere, men fælles for dem er, at de alle sammen er hvide og super lækre.

  Du finder styles i både den afslappet, sexet, stilfulde og elegante form, alt afhængig af hvad slags pige du er, hvad temperament og stil du har indenfor kjoler

  Pompøs eller simpelt?

  Modellerne som vi har vist ovenfor er alle uden det pompøse, for kjolen skal være relativt enkel.

  Kjolen skal bruges til fejring, men ikke som til galla eller til bryllupsfest. Find kjolen du ville bruge til en festlig lejlighed som fødselsdag, havefest, bytur eller lignede, som også er en, hvor du føler dig helt tilpas i

  Hvad du kan få brug for?

  Du får brug for et par andre ting til kjolen. Det kan være et par ”usynlige” trusser der står sig godt med din hvide kjole.

  Her er full coverage nok det smarte valg til en hvid kjole. Bh’er uden bøjle er måske en anden ting, som du får brug for.

  Helt ligesom overtøj i form af en jakke eller måske en af de mange smarte ponchoer til at varme let

 • Del på facebook
  Facebook
  Del på twitter
  Twitter
  Del på pinterest
  Pinterest
  Del på reddit
  Reddit
  Del på email
  Email

  Fik du læst...?

  Tjek også disse spændende indlæg ud:

  den perfekte kop kaffe

  3 tips til at lave den perfekte kop kaffe

  Kaffe er efterhånden en gammel drik, men samtidig har den aldrig været mere populær end lige nu. Det skyldes måske, at der i dag er et væld af forskellige måder at lave sin kaffe. Hvordan man gør afhænger derfor rigtig meget af smag, men der findes helt klart også rigtige og forkerte måder at gribe

  Kiropraktoren er til for at hjælpe: 6 gode grunde til at besøge kiropraktoren

  Sponsoreret indhold: Danskerne er heldigvis vilde med at tage til kiropraktoren, men der findes stadig en del, som har en vis skepsis overfor kiropraktorens arbejde. Dette er der dog ingen grund til, for en kiropraktor kan hjælpe med et væld af forskellige problematikker, der kan volde frustrationer i hverdagen. Kiropraktorers uddannelse kvalificerer dem nemlig til

  Hvilke beautyprodukter trender lige nu?

  Sponsoreret indhold: https://www.pexels.com/photo/selective-focus-portrait-photo-of-woman-with-a-towel-on-head-looking-in-the-mirror-3764013/ Hvis man går op i sin hudpleje, holder man sig højst sandsynligt også opdateret hvad angår de nyeste skønhedsprodukter og trends inden for hudpleje. At pleje sin hud på den mest optimale måde for netop den hudtype man har, hvordan vejret er og hvor man er i sit liv kan være noget

  Gode råd og tips til at indrette stuen optimalt

  Sponsoreret indhold: Stuen er selvfølgelig et af de rum, som danskerne opholder sig mest i, og derfor er det utrolig vigtigt, at stuen fremstår som et rum, hvor man har lyst til at være. Det kan dog være svært at ramme plet med indretningen, hvis man ikke har gjort sig de store tanker på forhånd.

  Nu er danskerne begyndt at rejse igen

  Sponsoreret indhold: Det har været nogle lange og seje år med coronanedlukninger af flere omgange og strenge restriktioner. Men endelig ser det ud til, at Covid-19 pandemien er på retræten, og det nyder danskerne godt af. Det kan man blandt andet se på rejsebranchen, som i øjeblikket oplever en markant stigning i efterspørgslen på ferier

  Webshop med udsalg og billige kjoler.

  Sponsoreret indhold: Hvis du er en plus size-kvinde, så ved du, at det kan være en udfordring at finde stilfuldt tøj. De fleste butikker fører ikke tøj i din størrelse, og de butikker, der gør, har ofte meget begrænsede muligheder. Det kan gøre det svært at finde tøj, der får dig til at se godt