Hvide sommersko til mænd

Hvis du leder efter Hvide sommersko til mænd behøver du ikke lede længere. Trenden.dk er nemlig åbnet for at hjælpe dig til at gøre det helt rigtige køb. Nu behøver du ikke længere kigge på forskellige internetforhandlere, men kan få alle tilbud samlet i ét nemt overblik.

Hvid sommersko til mænd Tilbud

Her kan du se alle de Hvide sommersko til mænd vores robot i nat selv har fundet på en lang række danske webshops. Den er stadig ved at blive trænet så fejl kan forekomme, men vi håber meget der er en billigt Hvid sommersko til mænd du kan bruge – ellers kig forbi Trenden.dk igen i morgen og se hvad der er kommet af nye tilbud.

Sorry, there are no results to display.

Det var dagens tilbud

Det var alle de hvide sommersko til mænd vores robot har fundet til dig for i dag.

Vi håber at der var et godt tilbud iblandt som du kunne bruge. Hvis ikke så kig forbi Trenden.dk igen snart. Vi opdaterer priser og produkter hver nat, så kig i næste uge og se om der er kommet et godt udsalg i mellemtiden.

Fortæl også meget gerne dem du snakker med om Trenden.dk – det vil hjælpe os rigtig meget.

Varmen står forhåbentlig for døren her i 2021. Og hvorfor ikke se lidt moderne ud med et par hvide sommersko til mænd, der kan skabe det seje outfit til de varme måneder? Her har vi fundet 10 fede sko/sneakers i hvid. De nedenstående modeller kan alle skabe det afslappet men trendy look gennem sommeren, og så skal det bare kombineres med det rette tøj og et par fede solbriller til mænd.

Fede hvide sommersko til dig som mand i det rette mærke er noget, der skaber den gode stil.

Og måske er en af de nedenstående  modeller er lige dig.

De hvide sko kommer i forskellige brands og priser, så der mulighed for finde inspiration til alle.

 

Vans slip-on sneakers

 • Find skoen til 509,- kr. her Hvis du elsker slip-on skoen, kan denne hvide model fra Vans måske være din nye lækre sko til sommerbrug. En lækker sko i tekstil og selvfølgelig gummisåler med slidbanemønster så du står godt fast også.  

  Hvide Lacoste sneakers

 • Find skoen til 699,- kr. her Lacoste er blevet et hit igen igennem de senere år, helt ligesom det især var i 80’erne.

  Mærket er associeret med eksklusiv stil, og disse hvide sneakers er ingen undtagelse. En stilren og eksklusiv udseende sko som giver det rene look, der bare skal kombineres med de rigtige bukser, et fed herrebælte og måske en let sommerskjorte? Skoen koster 700 kr. og kommer i 4 forskellige farver, så der er mulighed for at finde anden end hvid der skal stå sammen med den lette herre sommerjakke.

   

  Converse All Star

 • Find skoen til 509,- kr.

  her Converse All Star Core Ox er en hvid sneakers i det ungdommelige og friske brand. Skoen i tekstil kan du købe for ca. 500 kr.

  og som sådan, er det en okay billig pris for et par sko i det smarte brand.

  En simpel sko der kommer i stort set hvid hele vejen igennem og kan kombineres med både shorts som lange bukser.  

  Hvid Tiger of Sweden

 • Find skoen til 1.499,- kr. her Måske denne hvide Tiger of Sweden herresko skal være din nye sko.

  Klassisk let og elegant sko med almindelig snørelukning der kan bruges gennem hele foråret og sommeren, hvor både skole, arbejde, grillfest og byturen er stederne hvor skoen er særdeles velegnet.

  Kombinerer skoen med en let læderjakke til mænd.  

  Fred Perry herresko

 • Hvis du vil have et eksklusiv mærke til en ‘billig’ pris, kan Fred Perry med denne hvide herresko være dit valg til sommeren. Et par elegante hvide sommersko til en mand, der kommer i et acceptabel prisniveau for kvalitet og brand.

   

  John Galliano

 • Find skoen til 2.099,- kr. her Hvis du leder efter afslappet og elegant sko, kan du købe disse John Galliano sneakers.

  Det eksklusive italienske brand giver dig en sko i 100% læder, som har sin helt unikke stil der er krydret med lidt æstetisk elegance.  

  Hvid Emporio Armani

 • Et par enkle og yderst stilfulde hvide sko i det italienske brand. Armani er kendt for den eksklusive stil, og disse sko er også i den velkendte enkle men samtidig urban og elegante stil.

   

  Polo Ralph Lauren

 • Find skoen til 799,- kr.

  her Polo Ralph Lauren er et populært mærke, hvor især den yngre generation blandt unge mænd og kvinder sværger til det trendy brand. Du får den afslappet luksus med preppy stilen, hvor det karakteristiske logo pryder siden af skoen. En flot sko der giver et let casual udtryk med et par jeans og en Ralph Lauren kortærmet herreskjorte.  

  Lacoste Carnaby Evo

 • Find skoen til 785,- kr. her Et andet par fede sko til mænd er denne Lacoste Carnaby herresko.

  En fed og enkel sko der udstråler stilen som Lacoste er kendt for. Modellen er en yderst populær sko især blandt de yngre mænd. Skoen der kommer i imiteret læder koster lige under 800 kr. og kommer i sort og blå model også.  

  Vans Authentic sommersko

 • Find skoen til 437,- kr.

  her Hvis du søger Vans sko i hvid, kan denne enkle model med Vans logo på være den helt rigtige hvide sommersko til dig som mand. Skoen koster lige under 500 kr. og kan kombineres med stort set alt lige fra de fede skjorter til unge mænd, til det mere afslappet sommertøj til de modne mænd

 • Del på facebook
  Facebook
  Del på twitter
  Twitter
  Del på pinterest
  Pinterest
  Del på reddit
  Reddit
  Del på email
  Email

  Fik du læst...?

  Tjek også disse spændende indlæg ud:

  Tøj til teenagepiger

  Tøj til teenagepiger

  Som du kan se nedenfor er der mange Tøj til teenagepiger at vælge imellem, og at finde den helt rigtige kan godt være lidt af

  Pieces trusser

  Pieces trusser

  Velkommen til – vores mission her på Trenden.dk er at gøre dit køb så gnidningsfrit som muligt. Derfor har vi samlet Pieces trusser fra mange

  Billige sko til teenagepiger

  Billige sko til teenagepiger

  Velkommen til Trenden.dk. Her elsker vi Sko til teenagepiger, og derfor vil vi gerne hjælpe dig til at finde den helt rigtige Sko til teenagepiger.