Hvide kjoler

Hvide kjoler

Velkommen til Trenden.dk. Her på siden er vi vilde med Hvide kjoler, og derfor vil vi gerne hjælpe dig til at finde den helt rigtige Hvid kjole. Som du kan se nedenfor er udvalget nemlig stort, men vi håber at siden her gør valget lidt mere overskueligt.

Seneste Hvid kjole Tilbud

Hvis du er landet her leder du sikert efter billige Hvide kjoler, og det vil vi selvfølgelig gerne hjælpe dig med - det er derfor vi har startet Trenden.dk. Vores robot har natten igennem helt selv besøgt mange sikre danske onlinebutikker og har fundet nedenstående tilbud og priser - vi håber der er en billigt du kan bruge, og vi beklager eventuelle fejl.


Ikke flere produkter

Hvis du læser dette har du nu set alle de hvide kjoler vores robot har fundet.

Klik på dem du synes virker interessante for at gå til den enkelte webshop. Vi sender vores robot ud efter gode tilbud igen i nat, så gem Trenden.dk som bogmærke og giv os et besøg for endnu flere gode tilbud.


Til sommer er der ikke noget bedre end at tage en hvid kjole på, som kan matche den glød, vi får af solen. Der er bare et eller andet ved det hvide stof, der bringer en varm kontrast frem i forhold til vores hud, men også til vinter kan en hvid kjole være virkelig fin.

En lækker strikkjole, der matcher sneen og det vinterlige vejr måske. Disse kjoler har også en del betydning i forhold til livets mærkedage og der er selvfølgelig nogle regler, der skal navigeres uden om, når man vil have en denne farve kjole på. Læs derfor med her og få hjælp til både at finde den rigtig, hvide kjole og til at finde ud af, hvornår du må have den på.

 

Moments New York

 • Find kjolen til 699,- kr.

  her Hvid satin kjole fra Moments New York.

  Kjolen i stumt materiale kommer med vatterede skåle og en smuk ryg med blondedetaljer hvor lynlås er skjult. Brug den samme med hvide stiletter, pumps eller andet fodtøj til festen.  

  Hvid Y.A.S. maxikjole

 • Find kjolen til 999,- kr. her Flot hvid maxikjole fra YAS der er velegnet til festlige anledninger. Halterneck kjolen er i stum, vævet kvalitet og har en tight pasform.

  Pompøs model med længere slæb bagpå og kan være velegnet til f.eks. bryllup.  

  JDY strikket kjole

 • Find kjolen til 199,95 kr.

  her Løstsiddende, strikket hvid kjole fra Jacqueline de Young som også findes i rosa, grøn og sort farve. Strikkjolen er med struktur, lange ærmer og har en rund udskæring  

  Kort Happy Holly

 • Find kjolen til 399,- kr. her Billig hvid kjole i det søde udtryk fra Happy Holly. Du får en flot kjole i chiffon og blonde med en flatterende pasform.

  Kjolen har halvlange ærmer og blondekvalitet ved hals.  

  Y.A.S. Yassie kjole

 • Find kjolen til 599,95 kr.

  her Hvid sommerkjole i 100% økologisk bomuld der er delvist foret og relaxed fit stil. Den afslappet kjole kommer med ballonærmer i loose fit og v-udskæring til det casual udtryk.

   

  Ida Sjöstedt kjole

 • Find kjolen til 2.199,- kr.

  her Ida Sjöstedt kjole med dekorative blomster som kan være den helt rigtige festkjole sammen med pumps. Kjolen i stretchy kvalitet er med kryds i ryggen, markeret talje, v-udskæring og vid nederdel.

   

  Jacqueline de Young

 • Find kjolen til 299,- kr.

  her Casual jeanskjole i et trendy design med knapper foran. Brug den søde denim kjole fra Jacqueline de Young til både fest og hverdag hvad end det er arbejde eller skole.  

  Hvid Only kjole

 • Find kjolen til 379,- kr. her Only kjole i hvid med loose fit som kan være den perfekte kjole til hverdag. Kjolen er med flæse i hals og knaplukning i nakke og ærmegab.

  Brug den sammen med jeans eller uden gennem de varme tidspunkter på året.  

  Hvornår har man hvid kjole på?

  Hvide kjoler er forbundet med nogle af de mest vigtigste dage i livet - vi har hvidt på, når vi skal døbes, konfirmeres og giftes og når vi bliver studenter.

  Traditionelt set er farven hvid forbundet med en slags renhed og det er også derfor vi til dåben og konfirmationen har hvidt på. Ikke desto mindre er hvide kjoler ikke forbeholdt særlige dage - tværtimod! En hvid kjole kan virkelig være med til at trække opmærksomhed til dig, når du er til fest eller det bare skal være en god dag

  Hvornår må man ikke have hvid kjole på?

  Til bryllup. Når bruden iklæder sig sin fine, hvide brudekjole, så er det fordi hun skal være den til brylluppet, der tager sig mest og bedst ud. Den hvide brudekjole er selvfølgelig også forbundet med uskyld og jomfruelighed, men faktisk var det ikke før engelske dronning Victoria i 1840 havde en hvid brudekjole på, at det dannede mode.

  Så at vælge en hvid brudekjole er altså for modens skyld.

  Selvfølgelig også, fordi det siden har dannet tradition, men har man en hvid kjole på, så er man fremhævet. Derfor skal du, når du er gæst til bryllup, ikke selv tage den hvide udgave på, for netop at undgå at komme på linje med bruden.

  Bruden er hovedpersonen, så tag ikke hvidt på - medmindre du selv er bruden selvfølgelig. Dette gælder også for brudepigekjoler hvor man i stedet kan vælge diskrete farver til disse festkjoler

  Kan man have hvid kjole på til konfirmation?

  Der er regler til bryllup, men der er faktisk ingen regler til, hvad gæster til en konfirmation må have på. Du må derfor i princippet gerne tage en hvid kjole på til konfirmation.

  Det eneste du blot skal være opmærksom på, er om du selv kommer til at ligne en konfirmand - det ville jo være lidt ærgerligt.

  Der er også nogle, der har stærkere holdninger end andre vedrørende dresscoden til konfirmationsfesten. Men har du virkelig fundet en fantastisk flot hvid udgave af en kjole, er det måske lettest lige at sikre sig hos konfirmandens forældre

  Hvornår har man hvid kjole på som student?

  Når man bliver student, er der tre dage, hvor man med fordel kan have en hvid kjole på. Den hvide studenterkjole er til den sidste eksamen, så når man altså får huen på - og så er det til studenterkørsel og til dimissionen.

  Det er allervigtigste er dog den sidste, så har du svært ved at finde flere hvide kjoler, så nøjes med dimissionen og måske til når du får hue på.  

  Hvilken hvid kjole passer til mig?

  Når du skal finde den perfekte hvide kjole, er der nogle ting, du skal overveje.

  Den hvide udgave af en kjole er klart med til at bringe dig i centrum, så det er vigtigt at du føler dig selvsikker i kjolen. Det kan du sikre ved at finde en kjole, der virkelig klæder din kropstype.

  Gå efter en kjole, der fremhæver din talje og skaber balance i din krop.

  Du skal også virkelig sørge for at kjolen ikke er gennemsigtig, eller at du har noget passende undertøj du kan have under.

  Det er virkelig svært at være selvsikker, hvis man går og føler, at alle kan se igennem kjolen. Ellers er det bare at finde en hvid kjole, der passer godt til årstiden. Det er en god ide med tykt og varmt stof til, når det er vinter og vælg så noget lækkert og flowy, måske endda en lang kjole med blonder til når det bliver sommer. Du kan se mange eksempler på hvide kjoler på hvidkjole.dk.

  Inspiration til den hvide kjole (video)

  Se disse videoer og få endnu mere inspiration til hvordan du skal bruge eller tviste den hvide kjole til at få det helt rigtige look! https://youtu.be/xJSIy7hVFPE https://youtu.be/vmcNDxb5gb0 https://youtu.be/TIDNlawfEIk https://youtu.be/hjtssCNcBBg https://youtu.be/K2EPFssk320


 • Se også: