Hvid bikini

Hvid bikini

Vi har åbnet Trenden.dk for at hjælpe dig med at finde den helt rigtige Hvid bikini. Frem for at skulle surfe rundt på forskellige onlineshops kan du nu få overblikket samlet ét sted - nemt og overskueligt. God fornøjelse

Seneste Tilbud på Hvide bikinier

Her kan du se alle de Hvide bikinier vores robot i nat helt automatisk har fundet på mange troværdige danske butikker. Den er stadig ved at blive trænet så fejl kan forekomme, men vi håber meget der er en billigt Hvid bikini du kan bruge - ellers kig forbi Trenden.dk igen i morgen og se hvad der er kommet af nye tilbud.


Det var dagens produkter

Hvis du læser dette har du nu set alle de hvide bikinier vores robot har fundet. Klik på dem du synes virker interessante for at gå til den enkelte onlinebutik. Vi sender vores prisrobot afsted efter gode tilbud igen i nat, så gem Trenden.dk som bogmærke og besøg os snart for endnu flere gode tilbud.


Søger du nyt badetøj inden sommerferien? Her er valget mellem badedragten eller bikinien. Og hvorfor ikke vælge en sød hvid bikini, hvor hvid ligesom sort er en farve de fleste passer.

Den hvide farve er dog dejlig sommerlig, og passer til de fleste steder der indbefatter strand eller pool - Og Selv Eva Longoria er vil med farven som beskrevet i Eb.dk her.

Vi har samlet et udvalg af forskellige styles som inspiration til dig. Det bør hjælpe dig til en nemmere og hurtigere beslutning om, hvilket bikini der måske passer ned i din rejsetaske sammen med strandkjolen, sommerkjoler og det andet lette ferietøj.

 

Missguided Mix & Match bikini

 • Find sættet til 120,- kr. her Søger du en sporty og billig hvid bikini til stranden eller pool? Denne fra Missguided kommer til en billig pris under 200,- kr. for et bikini sæt. Bikinien er helforet og lavet i 80% polyester og 20% elastan.

     

  Calvin Klein Underwear

 • Find sættet til 499,- kr.

  her Køb den søde hvide bikinitrusse og top til ca. 700,- kr.

  Et flot sæt i den velkendte CK stil med genkendelig logo der kommer i bred elastik i toppen fortil og også bagtil på trussen.

  Toppen er en trekantsmodel med tynde udtagelige indlæg og skulderbånd du binder i nakken.    

  Tommy Hilfiger bikini

 • Find sættet til 403,- kr.

  her En anden sporty og frisk bikini er denne fra Tommy Hilfiger Underwear. En af de smarte bikinier til unge der kommer i en lidt frisk og unik stil Hilfiger logo i bred elastik.

  Toppen er en trekantsmodel med stropper hvor trussen er ganske enkel. Et godt alternativ til en blå eller rød bikini hvor snittet ofte går igen ved en Wiki bikini. Hvis du søger denne stil, kan du overveje denne model.    

  Elsa & Rose bikini

 • Find sættet til 498,- kr. her Hvis du vil have det søde look i hvid bikini trusse og top, er denne bikini fra Elsa & Rose måske lige dig.

  En sød biniki hvor toppen har udtagelige polstring. Trussen er helforet og bindes i sider hvor toppen bindes i ryggen. En dejlig bikini der ikke hører til blandt de billige bikinier, men dog i den søde og flotte tidløse stil, hvor du kan bruge en let sommerkjole til at trække over som strandkjole.  

  Southbeach bikini i hvid

 • Find sættet til 250,- kr.

  her Køb denne sporty bikini i den enkle og feminine snit.

  Bikinien South Beach Mix And Match Monowire kommer i det enkle snit med stropper både i bikini og top.

  Modellen kommer i størrelse 34 til 46 og kan kombineres med et par søde sølv sandaler med hæl og den lette kjole til at trække over til og fra stranden


 • Se også: