Hummel sommerjakker til børn

Hummel sommerjakker til børn

Velkommen til Trenden.dk. Her elsker vi Hummel sommerjakker til børn, og derfor vil vi gerne hjælpe dig til at finde den helt rigtige Hummel sommerjakke til børn. Som du kan se nedenfor er udvalget nemlig stort, men vi håber at siden her gør valget lidt nemmere.

Udvalgte Billige Hummel sommerjakker til børn

Vi vil gerne vise de mest opdaterede tilbud på Hummel sommerjakker til børn i 2021, og derfor har vores robot natten igennem helt automatisk kravlet mange af de bedste danske forhandlere igennem for gode priser. Dem kan du se lige her på Trenden.dk. Vi håber der er et godt tilbud du kan bruge, og beklager hvis robotten har lavet fejl (den er ikke helt trænet endnu).


Ikke flere billige Hummel sommerjakker til børn

Det var alle de hummel sommerjakker til børn vores robot har fundet til dig for i dag. Vi håber at der var et godt tilbud iblandt som du kunne bruge.

Hvis ikke så kig forbi Trenden.dk igen om et par dage. Vi opdaterer priser hver nat, så kig inden for længe og se om der er kommet et godt udsalg i mellemtiden.

Fortæl også meget gerne venner og familie om Trenden.dk - så bliver vi meget glade.


Hummel sommerjakker til børn? Sommeren står for døren her i 2021, og tiden for at tøjet skal gå fra enten den varme vinter- eller forårsjakke til børn, til det mere lette kan man vel godt sige, så småt har indfundet sig. Derfor er det også på tide at kigge på barnets eller børnenes overtøj, hvor der måske skal tænkes i at investerer i en af de lækre og lette Hummel jakker til sommer brug. Hummel er det velkendte danske brands, der fik et ordentlig dyk efter de glade dage, hvor den stod på høj cigarføring med f.eks. sponsorering af udenlandske topklubber indenfor fodbold.

Hummel rejste sig dog, og er i dag blevet kendt for et lækkert brand til alle aldre indenfor både sportstøj og modetøj, og selvfølgelig også de fede softshell eller modejakker. Vi har her på Tøjlisten fundet 5 forskellige lækre og fede modeller indenfor jakker til børn i forskellige aldre, som kunne være det helt rigtige overtøj for dit barn eller børn gennem sommeren, hvor vejret vil være køligt eller vådt til tider.  

Let Hummel jakke

 • Find jakken til 349,- kr.

  her En lækker model til den helt lille pige fra 0-3 år, kan denne Rosa Jamiejakke i den lette stil. Jakken der er velegnet til sommer brug for piger, er fremstillet i bomuld og polyester.

  Jakken har bordeaux striber og det klassiske logo på brystet. Den kan også bruges som en af de lækre forårsjakker til børn på de varmere dage, men skal ikke tages som termo, hvor du står bedre stillet med f.eks.

  det billige og gode kvalitets mikk-line termotøj.  

  Hummel Softshell jakke

 • Find jakken til 699,95 kr. her Hvis du vil have en lækker softshell jakke, så er den Frederik model måske det helt rigtige til barne fra 4-12 år. En smart jakke med aftagelig hætte.

  Softshelljakken er vandtæt med vandsøjletryk på 8000 mm og åndbarhed på 3000 g. Dejlig vandafvisende, hvilket er ret nødvendigt i Danmark både til fritid, skole og børnehave for børnene.

   

  August børnejakke

 • Find jakken til 699,95 kr. her Hummel August sommerjakke med aftagelig hætte. Jakken er åndbar og vandtæt med et vandsøjletryk på 8000 mm. Modellen der også findes i andre farver end den sorte, kan købes i størrelser fra 4 år og op til 16 års alderen.

  Jakken har miljøvenlig smuds- og vandafvisende coating uden brug af flour, så perfekt til vores omskiftelige danske vejr gennem sommeren.  

  Hummel denimjakke

 • Find jakken til 499,95 kr.

  her Til den varme årstid kan en denim- / cowboyjakke være det lette overtøj. Og til børn finder du denne smarte mørkeblå denim med grå ærmer. Jakken findes i størrelser fra 4 -10 år, og vil være velegnet til både drenge og piger.

  Jakken er fremstillet i 64% bomuld, 34% polyester og 2% elastan.

  Jakken har den klassiske krave og trykknap lås.  

  Hummel Bassa jakke

 • Find jakken til 549,95 kr.

  her En sød jakke til den lille pige, der kan købes i størrelse 1 -4 år.

  Hummel Bassa sommerjakken i kobber kommer med de klassiske Hummel vinkler og logo på brystet. Det er en super lækker jakke, som kommer med aftagelig hætte der tages af via tryknapper ved halsåbningen. Jakken er vandtæt, åndbar, uden vattering og selvfølgelig udstyret med reflekser.  

  sommerjakke

 • Find jakken til 499,95 kr.

  her Hummel Fashion sommerjakke til teenagere og tweenagere.

  Den lette sommerjakke kan købes i størrelse 10 - 16 år.

  En fed model der kan bruges både af drenge og piger til de varme dage, eller måske som overtræk til sportspladsen eller andet.  

  Hummel cardigan

 • Find jakken til 259,95 kr. her Hummel cardigan jakke til de helt små.

  Modellen findes i størrelse 56 - 98 og fremstillet i bomuld og polyester.

  Kan holde den lille varm på de sommerdage, hvor solen måske er fraværende men vejret er fint nok.

  Det er en fed jakke som giver den gode stil, og så kan det samtidig også være en overgangsjakke til junior.  

  Gode råde om Hummel softshell jakker

  Softshell er blevet populært til børnene fremfor termotøj i overgangsperioderne, hvor der både kan være varmt men samtidig også ret koldt.

  Fordelen ved Softshell er at du får både vind- og vandtæt materiale, samtidig med at det er mere åndbart end regntøj med tapede sømme. Udover de gode egenskaber mod vejret, så er softshell også blødt i materialet og strækbart, hvilket er en hel del mere komfortabelt at bære fremfor det mere stive regntøj til børn, og så er det også ganske holdbart mod børns 'test' af tøjets holdbarhed. Man vinder meget med softshell materialerne fremfor termotøj og regntøj.

  Du behøver nemlig ret tit, kun at bruge softshell, for det holder godt mod det meste regnvejr, og det skal virkelig regne til, før rendyrket regntøj er nødvendigt. Så du slipper for at pakke begge sæt tøj med, hvis du holder dig til et sæt softshell


 • Se også: