Hummel badebukser til børn

Hummel badebukser til børn

Velkommen til - vores mission her på Trenden.dk er at gøre dit køb så nemt som muligt. Derfor har vi samlet Hummel badebukser til børn fra en lang række danske internetforhandlere, og præsenterer dem til dig i et samlet overblik - så slipper du for selv at skulle finde priserne på hver enkelt shop.

Udvalgte Hummel badebukse til børn Tilbud

Nedenfor kan du se dagens opdaterede priser og tilbud på Hummel badebukser til børn. Forhåbentlig er der nogle særligt gode tilbud imellem. Det er vores robot der helt selv kravler en lang række sikre shops fra Danmark igennem for at finde de bedste 2021 tilbud til vores brugere her på Trenden.dk. Derfor kan der nogle gange ske fejl, men vi håber ud kan bruge det vi har fundet.


Ikke flere produkter

Hvis du læser dette har du nu set alle de Hummel badebukser til børn vores robot har fundet. Klik på dem du synes virker interessante for at gå til den enkelte internetbutik. Vi sender vores robot afsted efter gode tilbud igen i nat, så gem Trenden.dk som bogmærke og vend snart retur igen for endnu flere gode tilbud.


Sommerferien står for døren, og selvom det danske vejr ikke altid lige egner sig til stranden, mon ikke der bliver brug for fede Hummel badebukser til børn. Hummel er det populære danske kvalitets brand, der er populært både blandt børn og voksne, og derfor har vi selvfølgelig fundet nogen lækre badebukserne som børnene kan bruge på stranden, søen eller swimmingpoolen. Du får nemlig med Hummel badetøj både kvalitet og god stil, og det er noget de fleste ønsker sig. Det danske mærke har nemlig fået genetableret sig ovenpå deres store nedtur i 80'erne, og forstår at producerer kollektioner som folk nyder at have på, samtidig med at det ser smart ud.

Det gør sig gældede for de fede hummel sommerjakker til børn, ligesom det gør sig gældende indenfor badetøjet, hvor deres udvalg af lækre shorts hitter. Du finder både de korte hipster bukser, samt de længere shorts indenfor bademoden, som de fleste finder særdeles lækre at have på og hvad der skaber det gode badetøj til børn.  

Lyserøde Hummel Ponto badebukser

 • Disse lyserøde badebukser til pigen kunne være et hit. Du finder disse bukser i den klassiske stil, til kun 179 kr. ved Stylepit, hvor størrelse og pris ved Kids-world lige her, er lidt anderledes med her kan du dog finde dem i omvendt farvekombination.

  De smarte shorts kommer selvfølgelig med UV 50 beskyttelse mod solen.

     

  Hummel Balder badeshorts

 • Et par seje badeshorts til drenge er denne Balder model i mørke camouflage mønster.

  Et par fede shorts med de velkendte Hummel striber på siden, samt en god elastikkant i livet til at holde bukserne på plads. Disse bukser kommer også med UV50+ som beskyttelsesfaktor.    

  Hummel Fashion Pamela bukser

 • Et andet par smarte Hummel bukser til piger, er bukserne i modellen Pamela. Den viste model er i ensfarvet sort/lyserød, men du finder også modellen i mere mønstret udgave. Det er et par smarte og stilrene badebukser der koster omkring 200 kr.

     

  Milo bermuda badeshorts

 • Milo bermuda badeshorts kommer i en fed stil som tiltaler de fleste drenge.

  Du finder forskellige farvekombinationer udover den viste model med gul, for du kan også købe med sort/blå variant og andre klasisske farver. Bermuda shorts er jo den klassiske ting til drenge i alle aldre, og Hummel har formået at lave et par fede bukser med denne model


 • Se også: