Hullede jeans til kvinder

Er du også træt af at skulle besøge internetbutikker én efter én og sammenligne tilbud? Så er det godt du er havnet på Trenden.dk. Her giver vi dig nemlig et samlet overblik, sådan at du kan købe din Hullede jeans til kvinder, nemt og simpelt.

De hullede jeans til kvinder har været moderne i mange år, og hvorfor ikke bruge et par af de fede ripped jeans der kan gå an til både den feminine, stilfulde eller måske rå stil her i 2021? Hvis du søger inspiration til et par fede jeans til kvinder, så har vi her fundet et udvalg af fede jeans der kommer med huller eller slid, hvor priser, styles og størrelser kommer i et bredt udvalg.  

Freddy WR.UP shaping jeans

 • Find bukserne til 969,- kr. her Trendy og smarte hullede jeans med shaping-effekt fra Freddy. Du får et par flotte bukserne der er fremstillet i 80% bomuld og 20% elastan som giver en god stretchy kvalitet og er åndbar. Freddy bukserne er med normal talje, ankellange ben og er pyntet med perler.

     

  Missguided ripped jeans

 • Find bukserne til 279,- kr. her Missguided mom jeans i stone farve med høj talje.

  Bukserne er perfekte til de varme måneder hvor også sandalerne skal luftes for alvor. Du får en femlommers model med stropper i taljen, indsvævrende pasform og dekorativt slid på benene.

     

  Only Tonni jeans

 • Find bukserne til 115,- kr.

  her Only giver dig disse dejlige jeans med slidmærker og broderi på forsiden. Bukserne kommer i boyfriend fit med to lommer både fortil som bagtil.

  En par dejlige løse bukser til de varme måneder, hvor du både kan kombinerer med de høje hæle, sko med kilehæl eller med flade sneakers. Modellen kommer også i den mørke denim uden broderi, hvis du ønsker den mere enkle stil i modellen.

     

  77thFlea med udklip ved knæ

 • Find bukserne til 94,- kr.

  her Hvis du leder efter sorte bukser med huller, så er dette populære par fra 77thFlea, måske bukserne som du bare må eje. Et par flotte jeans med huller på knæene, der kommer i en dejlig elastisk kvalitet og normal talje. Bukserne til 309 kr. er samtidig også i den gode billige ende indenfor fede jeans til kvinder.

     

  Only Corel ankel jeans

 • Find bukserne til 139,- kr. her Only laver smarte og billige jeans til unge kvinder, og denne ripped jeans model i blå med slid elementer, er ingen undtagelse.

  Et par lækre ankel jeans der kommer med afklippede kanter forneden i bukserne. Kombinerer bukserne med det lette sommertøj eller måske en af de flotte hvide striktrøjer til kvinder.

     

  Only Tonni Boyfriend jeans

 • Find bukserne til 239,- kr. her En par klassiske 5 lommers jeans er denne Tonni boyfriend model fra Only.

  Et par lækre bukser i den klassiske blå stil, hvor du får et par pæne slidelementer der kan give det helt rigtige ripped jeans look.

     

  Sorte Dr. Denim ripped jeans

 • Find bukserne til 246,- kr. her Hvis du leder efter et par sorte jeans med stretch og huller i, så kan dette par fra Dr. Denim måske være lige det.

  Et par slim bukser i den casual stil der kommer med indsnævrende ben og slitage foran på knæ.    

  Diesel Slady skinny fit

 • Find bukserne til 549,- kr.

  her Diesel giver dig denne enkle fem lommers model i skinny fit. Et par dejlige bukser med slid på knæene og den velkendte denim nuance.

  Modellen kommer i normalhøjde talje og med stretch, så du kan føle dig tilpas i bukserne. Kombinerer bukserne sammen med den lette dame sommerjakke og flotte sko.    

  Hvide Dr. Denim jeans

 • Find bukserne til 419,- kr. her Hvide hullet bukser er trendy især til forår og sommer, og hvorfor ikke et par lækre og billige hullet jeans som denne model fra Dr. Denim. Et par slim fit bukser med lynlåsgylp og og høj talje der kommer i den klassiske superstretch kvalitet.

     

  Pieces Five Delly jeans

 • Find bukserne til 151,- kr. her Disse klassiske jeans i den stramme pasform kan være de fede feminine jeans der passer godt sammen med en af de rå læderjakker til kvinder og et par høje støvletter eller sandaler.

     

  Gina Tricot ripped jeans

 • Find bukserne til 224,- kr.

  her Gina Tricot slim fit jeans i forvasket denim og med ripped look. Bukserne med høj talje kommer med lidt elastik kvalitet og slid og rippede knæ som kan bruges sammen med pumps som de casual sneakers eller sandaler.   Se denne video på dansk hvor du kan lære at lave dine egne fede bukser med trendy huller i, så bukserne ikke går i stykker af det.

  Alternativt kan du se denne video der dog er på engelsk, hvor du finder inspiration til at skabe din egne hullet bukser med tråde.

 • Facebook
  Twitter
  Pinterest
  Reddit
  Email

  Fik du læst...?

  Tjek også disse spændende indlæg ud:

  6 gode gaveideer til hende der elsker tøj og mode

  6 gode gaveideer til hende der elsker tøj og mode

  Når man skal finde på en god gave til en person, som man holder meget af, så er det altid en ret god tommelfingerregel at vælge en gave ud fra det, de interesserer sig for. Det kunne eksempelvis være fodbold, kreative ting – eller måske noget som mode, som rigtig mange gå op i for

  10 Virtuelle Aktiviteter Til At Bekæmpe Kedsomhed

  10 Virtuelle Aktiviteter Til At Bekæmpe Kedsomhed

  Underholdingen har ingen ende, når du er online på internettet. Du ved sikkert allerede, at du har et hav af muligheder for at undgå at kede dig. Alligevel kan det være, at du mangler idéer til at komme i gang. Her kommer vi ind i billedet, og nedenfor kan du få ti gode tips til

  Kontorstole til modeentusiaster

  Kontorstole til modeentusiaster: 10 bud på stilfulde og funktionelle stole

  Det handler både om god stil, komfort og det praktiske, når man skal vælge sig en ny kontorstol. Mange kontorstole kan komme til at se store og kluntede ud, og det ødelægger den gode stil i ens moderigtige hjem. Derfor er der mange som leder med lys og lygte efter en kontorstol, som både ser ordentlig

  Har du prøvet lydbøger? Sådan kommer du i gang i 4 nemme trin

  Har du prøvet lydbøger? Sådan kommer du i gang i 4 nemme trin

  En trend der virkelig har overtaget Danmark, er lydbøger. Der er utroligt mange folk, der er begyndt at lytte til bøger. Enten i stedet for at læse dem eller som supplement hertil. For mange mennesker er det nemmere at lytte til en lydbog. Det kan du for eksempel gøre, mens du kører bil til og

  Valg af bedste gamer stol hvad er vigtigt

  Tips til dig – Vælg en god gamer stol

  Før i tiden var gaming noget, der blev set ned på. Det var grelle tilfælde af teenagefyre der aldrig blev voksne, og som låste sig inde på værelset og spillede hele natten. I dag er der flere og flere, som slapper af med gaming, uden det behøver være et tabu. Og der er endda mange

  Vil du gerne starte din egen modeblog

  Vil du gerne starte din egen modeblog? Sådan kommer du i gang

  Er du en modeentusiast, der ønsker at dele dine stiltips og råd med verden? At oprette en modeblog er den perfekte måde at gøre netop det på! Selvom det kan virke som en skræmmende opgave, kan du med de rigtige trin hurtigt få din egen modeblog i gang. I denne artikel vil vi lede dig

  Styling af de yderste lag tøj og komfort inde på huden

  Dette indhold er sponsoreret Hvem siger, at det er umuligt være blødt og lækkert klædt på og samtidig ligne en, der er med til Copenhagen Fashion Week! Det er i hvert fald ikke dig. Specielt ikke, når du går i tøj fra Copenhagen Bamboo, som laver tøj, der får dig til at tænke på angorakaniner og

  Hvilket tøj skal man have i den perfekte basisgarderobe?

  Moden skifter hver sæson og følger man slavisk de seneste trends og anmeldelser, kan man hurtigt dræne både bankkontoen og skabspladsen. Men hvad er alternativet? En klassisk stil og en basisgarderobe med alsidige tøjstykker, der kan anvendes i mange sammenhænge, og i mange år! Selvom der bogstaveligt talt er en verden af muligheder at vælge