Modemagasinet Trenden

Hullede jeans til kvinder

Er du også træt af at skulle besøge internetbutikker én efter én og sammenligne tilbud? Så er det godt du er havnet på Trenden.dk. Her giver vi dig nemlig et samlet overblik, sådan at du kan købe din Hullede jeans til kvinder, nemt og simpelt.

De hullede jeans til kvinder har været moderne i mange år, og hvorfor ikke bruge et par af de fede ripped jeans der kan gå an til både den feminine, stilfulde eller måske rå stil her i 2021? Hvis du søger inspiration til et par fede jeans til kvinder, så har vi her fundet et udvalg af fede jeans der kommer med huller eller slid, hvor priser, styles og størrelser kommer i et bredt udvalg.  

Freddy WR.UP shaping jeans

 • Find bukserne til 969,- kr. her Trendy og smarte hullede jeans med shaping-effekt fra Freddy. Du får et par flotte bukserne der er fremstillet i 80% bomuld og 20% elastan som giver en god stretchy kvalitet og er åndbar. Freddy bukserne er med normal talje, ankellange ben og er pyntet med perler.

     

  Missguided ripped jeans

 • Find bukserne til 279,- kr. her Missguided mom jeans i stone farve med høj talje.

  Bukserne er perfekte til de varme måneder hvor også sandalerne skal luftes for alvor. Du får en femlommers model med stropper i taljen, indsvævrende pasform og dekorativt slid på benene.

     

  Only Tonni jeans

 • Find bukserne til 115,- kr.

  her Only giver dig disse dejlige jeans med slidmærker og broderi på forsiden. Bukserne kommer i boyfriend fit med to lommer både fortil som bagtil.

  En par dejlige løse bukser til de varme måneder, hvor du både kan kombinerer med de høje hæle, sko med kilehæl eller med flade sneakers. Modellen kommer også i den mørke denim uden broderi, hvis du ønsker den mere enkle stil i modellen.

     

  77thFlea med udklip ved knæ

 • Find bukserne til 94,- kr.

  her Hvis du leder efter sorte bukser med huller, så er dette populære par fra 77thFlea, måske bukserne som du bare må eje. Et par flotte jeans med huller på knæene, der kommer i en dejlig elastisk kvalitet og normal talje. Bukserne til 309 kr. er samtidig også i den gode billige ende indenfor fede jeans til kvinder.

     

  Only Corel ankel jeans

 • Find bukserne til 139,- kr. her Only laver smarte og billige jeans til unge kvinder, og denne ripped jeans model i blå med slid elementer, er ingen undtagelse.

  Et par lækre ankel jeans der kommer med afklippede kanter forneden i bukserne. Kombinerer bukserne med det lette sommertøj eller måske en af de flotte hvide striktrøjer til kvinder.

     

  Only Tonni Boyfriend jeans

 • Find bukserne til 239,- kr. her En par klassiske 5 lommers jeans er denne Tonni boyfriend model fra Only.

  Et par lækre bukser i den klassiske blå stil, hvor du får et par pæne slidelementer der kan give det helt rigtige ripped jeans look.

     

  Sorte Dr. Denim ripped jeans

 • Find bukserne til 246,- kr. her Hvis du leder efter et par sorte jeans med stretch og huller i, så kan dette par fra Dr. Denim måske være lige det.

  Et par slim bukser i den casual stil der kommer med indsnævrende ben og slitage foran på knæ.    

  Diesel Slady skinny fit

 • Find bukserne til 549,- kr.

  her Diesel giver dig denne enkle fem lommers model i skinny fit. Et par dejlige bukser med slid på knæene og den velkendte denim nuance.

  Modellen kommer i normalhøjde talje og med stretch, så du kan føle dig tilpas i bukserne. Kombinerer bukserne sammen med den lette dame sommerjakke og flotte sko.    

  Hvide Dr. Denim jeans

 • Find bukserne til 419,- kr. her Hvide hullet bukser er trendy især til forår og sommer, og hvorfor ikke et par lækre og billige hullet jeans som denne model fra Dr. Denim. Et par slim fit bukser med lynlåsgylp og og høj talje der kommer i den klassiske superstretch kvalitet.

     

  Pieces Five Delly jeans

 • Find bukserne til 151,- kr. her Disse klassiske jeans i den stramme pasform kan være de fede feminine jeans der passer godt sammen med en af de rå læderjakker til kvinder og et par høje støvletter eller sandaler.

     

  Gina Tricot ripped jeans

 • Find bukserne til 224,- kr.

  her Gina Tricot slim fit jeans i forvasket denim og med ripped look. Bukserne med høj talje kommer med lidt elastik kvalitet og slid og rippede knæ som kan bruges sammen med pumps som de casual sneakers eller sandaler.   Se denne video på dansk hvor du kan lære at lave dine egne fede bukser med trendy huller i, så bukserne ikke går i stykker af det.

  Alternativt kan du se denne video der dog er på engelsk, hvor du finder inspiration til at skabe din egne hullet bukser med tråde.

 • Del på facebook
  Facebook
  Del på twitter
  Twitter
  Del på pinterest
  Pinterest
  Del på reddit
  Reddit
  Del på email
  Email

  Fik du læst...?

  Tjek også disse spændende indlæg ud:

  den perfekte kop kaffe

  3 tips til at lave den perfekte kop kaffe

  Kaffe er efterhånden en gammel drik, men samtidig har den aldrig været mere populær end lige nu. Det skyldes måske, at der i dag er et væld af forskellige måder at lave sin kaffe. Hvordan man gør afhænger derfor rigtig meget af smag, men der findes helt klart også rigtige og forkerte måder at gribe

  Kiropraktoren er til for at hjælpe: 6 gode grunde til at besøge kiropraktoren

  Sponsoreret indhold: Danskerne er heldigvis vilde med at tage til kiropraktoren, men der findes stadig en del, som har en vis skepsis overfor kiropraktorens arbejde. Dette er der dog ingen grund til, for en kiropraktor kan hjælpe med et væld af forskellige problematikker, der kan volde frustrationer i hverdagen. Kiropraktorers uddannelse kvalificerer dem nemlig til

  Hvilke beautyprodukter trender lige nu?

  Sponsoreret indhold: https://www.pexels.com/photo/selective-focus-portrait-photo-of-woman-with-a-towel-on-head-looking-in-the-mirror-3764013/ Hvis man går op i sin hudpleje, holder man sig højst sandsynligt også opdateret hvad angår de nyeste skønhedsprodukter og trends inden for hudpleje. At pleje sin hud på den mest optimale måde for netop den hudtype man har, hvordan vejret er og hvor man er i sit liv kan være noget

  Gode råd og tips til at indrette stuen optimalt

  Sponsoreret indhold: Stuen er selvfølgelig et af de rum, som danskerne opholder sig mest i, og derfor er det utrolig vigtigt, at stuen fremstår som et rum, hvor man har lyst til at være. Det kan dog være svært at ramme plet med indretningen, hvis man ikke har gjort sig de store tanker på forhånd.

  Nu er danskerne begyndt at rejse igen

  Sponsoreret indhold: Det har været nogle lange og seje år med coronanedlukninger af flere omgange og strenge restriktioner. Men endelig ser det ud til, at Covid-19 pandemien er på retræten, og det nyder danskerne godt af. Det kan man blandt andet se på rejsebranchen, som i øjeblikket oplever en markant stigning i efterspørgslen på ferier

  Webshop med udsalg og billige kjoler.

  Sponsoreret indhold: Hvis du er en plus size-kvinde, så ved du, at det kan være en udfordring at finde stilfuldt tøj. De fleste butikker fører ikke tøj i din størrelse, og de butikker, der gør, har ofte meget begrænsede muligheder. Det kan gøre det svært at finde tøj, der får dig til at se godt