Modemagasinet Trenden

Smarte huer til kvinder i forskellige styles

Hvis du leder efter Huer til kvinder behøver du ikke lede længere. Trenden.dk er nemlig åbnet for at hjælpe dig til at gøre det helt rigtige køb. Nu behøver du ikke længere klikke rundt på forskellige internetforhandlere, men kan få alle tilbud samlet i ét nemt overblik.

Søger du efter smarte huer til kvinder i gennem de forskellige årstider hvor huen gør gavn – og er moderne. En fed hue er dejlig praktisk men den må også gerne se smart ud.

Og her er udvalget af forskellige damehatte heldigvis stort.

Du kan nemlig finde både den tynde elegante der står sig godt til et par Nike sko og sneakers generelt, som den mere grove dame hue med kvast der er perfekt sammen med en af de varme dame vinterjakker. Her har vi fundet et lille udvalg af forskellige strikhuer til damer i den unge som mere modne alder.

Måske en af de nedenstående ideer er den perfekte hue du falder pladask for.

 

Canada Snow hat

 • Find huen til 299,- kr. her Der er brug for huer og vanter til kvinder, og hvorfor ikke i den søde stil som denne hue i merinould fra Canada Snow der findes i grå og sort farve. Du får en sød ribstrikket hat med kvast i kunstpels. Det er en hat som du kan kombinerer både med den lette dame læderjakke som den kraftige skijakke.

   

  Dr. Denim beanie

 • Find huen til 199,- kr. her En tidløs og enkel lys hue fra Dr.

  Denim. Du får en fint strikket beanie der kommer med logoapplikation foran på den opsmøget kant.

  Huen i polyester og uld er velegnet til både de lidt koldere som varmere tidspunkter sammen med casual sneakers og jeans til kvinder.  

  Rockandblue hue med kvast

 • Find hatten til 199,- kr. her Hos Bubbleroom finder du denne søde Rockandblue der står sig godt til en flot vinterjakke med pels. Den bløde hue er lavet i akryl og uld hvor kvasten kommer i kunstpels af polyester som er med til at give dig en dejlig blød og varm hat. Perfekt til vinteren hvor stilen kan kombineres med de varme Bumper støvler til kvinder.

   

  Svea hue

 • Find hatten til 299,- kr. her Hvis du er til det lidt mere stilrene, men dog stadig i den søde vinterhue stil, er Svea Beanie eksponent for netop dette.

  De søde Svea huer kommer i den lækre kvalitet, hvor denne hue med ombukket kant med logo, er fremstillet i 70% akryl og 30 % uld.

  Et design der giver dig en feminin stil sammen med efterårs-, vinter eller læderjakken.  

  Only strikket beanie

 • Find hatten til 79,95 kr. her Der findes mange lækre strikkede huer til kvinder, hvor Only er iblandt og samtidig også giver dig de lækre billige huer.

  Denne strikket hue i polyacryl, polyamid og uld er både billig, varm og giver det søde udtryk. Perfekt at kombinerer med meget forskellige dametøj, hvor den både står sig godt til gummistøvler, vinterstøvler og sågar et par sandaler.  

  Pieces hue

 • Find huen til 99,- kr. her Pieces laver det lækre tøj der især er populært blandt de yngre kvinder. Prisen er samtidig ganske overkommelig, hvilket bare gør brandet bedre. Du får nemlig super lækre styles, hvor deres hatte kollektion giver dig rigtige søde huer.

  Der findes mange fede huer, hvor formålet er forskelligt da det strækker sig fra huer til kræftramte kvinder(og hvorfor) til de unge der ønsker en unik stil.

   

  Samsøe & Samsøe

 • Find huen til 300,- kr. her Stilren og enkel strikket hus fra Samsøe & Samsøe.

  En smart hue med opsmøget kant som er fremstillet i alpka, merinould, elastan og polyamid. Hue skal håndvaskes eller med kemisk rensning

 • Del på facebook
  Facebook
  Del på twitter
  Twitter
  Del på pinterest
  Pinterest
  Del på reddit
  Reddit
  Del på email
  Email

  Fik du læst...?

  Tjek også disse spændende indlæg ud:

  den perfekte kop kaffe

  3 tips til at lave den perfekte kop kaffe

  Kaffe er efterhånden en gammel drik, men samtidig har den aldrig været mere populær end lige nu. Det skyldes måske, at der i dag er et væld af forskellige måder at lave sin kaffe. Hvordan man gør afhænger derfor rigtig meget af smag, men der findes helt klart også rigtige og forkerte måder at gribe

  Kiropraktoren er til for at hjælpe: 6 gode grunde til at besøge kiropraktoren

  Sponsoreret indhold: Danskerne er heldigvis vilde med at tage til kiropraktoren, men der findes stadig en del, som har en vis skepsis overfor kiropraktorens arbejde. Dette er der dog ingen grund til, for en kiropraktor kan hjælpe med et væld af forskellige problematikker, der kan volde frustrationer i hverdagen. Kiropraktorers uddannelse kvalificerer dem nemlig til

  Hvilke beautyprodukter trender lige nu?

  Sponsoreret indhold: https://www.pexels.com/photo/selective-focus-portrait-photo-of-woman-with-a-towel-on-head-looking-in-the-mirror-3764013/ Hvis man går op i sin hudpleje, holder man sig højst sandsynligt også opdateret hvad angår de nyeste skønhedsprodukter og trends inden for hudpleje. At pleje sin hud på den mest optimale måde for netop den hudtype man har, hvordan vejret er og hvor man er i sit liv kan være noget

  Gode råd og tips til at indrette stuen optimalt

  Sponsoreret indhold: Stuen er selvfølgelig et af de rum, som danskerne opholder sig mest i, og derfor er det utrolig vigtigt, at stuen fremstår som et rum, hvor man har lyst til at være. Det kan dog være svært at ramme plet med indretningen, hvis man ikke har gjort sig de store tanker på forhånd.

  Nu er danskerne begyndt at rejse igen

  Sponsoreret indhold: Det har været nogle lange og seje år med coronanedlukninger af flere omgange og strenge restriktioner. Men endelig ser det ud til, at Covid-19 pandemien er på retræten, og det nyder danskerne godt af. Det kan man blandt andet se på rejsebranchen, som i øjeblikket oplever en markant stigning i efterspørgslen på ferier

  Webshop med udsalg og billige kjoler.

  Sponsoreret indhold: Hvis du er en plus size-kvinde, så ved du, at det kan være en udfordring at finde stilfuldt tøj. De fleste butikker fører ikke tøj i din størrelse, og de butikker, der gør, har ofte meget begrænsede muligheder. Det kan gøre det svært at finde tøj, der får dig til at se godt