Modemagasinet Trenden

10 Populære gummistøvler til kvinder

Er du også træt af at skulle besøge internetforhandlere én efter én og sammenligne priser og tilbud? Så er det godt du er havnet på Trenden.dk. Her giver vi dig nemlig et samlet overblik, sådan at du kan købe din Gummistøvle til kvinder, nemt og simpelt.

Danmark er et dejligt land, men der regner dog ret ofte. Derfor er gummistøvler og regnjakke en nødvendighed i garderoben. Hvis du søger smarte gummistøvler til kvinder i 2021, finder du inspiration i udvalget her.

Vi har fundet nogle af de smarte støvler i forskellige typer og designs, hvor du finder også modeller der ikke ligner gummistøvler. Udvalget kommer i mærker som Aigle, Viking, Hunter, Gioseppe, Ilse Jacobsen m.m. Og måske du finder det helt rigtige par til, når du skal i skoven eller bare frem i byens regnvejr.

 

Be Only Dakota

 • Find støvlen til 303,- kr. her Dakota gummistøvle i en kort model med overdel i syntetisk materiale.

  Be Only Mila dame gummistøvlen er en stilfuld og praktisk støvle til de våde tidspunkter på året. Samtidig kommer den også til en noget billigere pris end Hunter, Ilse Jacobsen m.m.

  Støvlen er syntetisk og kommer med tekstil for til en god komfort. Hvor den feminine stil bliver præget med 3 cm. hælhøjde og skaft med 11 cm. højde.

  En lækker rå støvle der vil stå godt til en frakke, jeans og smart Day Birger ET Mikkelsen taske.  

  Aigle gummistøvle

 • Find støvlen til 647,- kr. her Aigle Chantabelle gummistøvle i kaki og klassiske stil. Den franske støvle har en god komfort med fòr i tekstil. Det gør støvlen dejlige at have på i regnvejret.

  Velegnet både til shoppingturen som støvler på jagttur/friluftliv og måske perfekt at kombinerer med de populære Rains regnfrakker til kvinder.  

  Crocs Jaunt Shorty

 • Crocs har lavet denne smarte Jaunt Shorty Boots-model i syntetisk materiale. God komfort og en anderledes og smart stil i den korte støvle der er dejlig praktisk når man skal ud af døren og det regner.  

  Hunter gummistøvle

 • Find støvlen til 700,- kr. her Lang Hunter gummistøvle i den populære Original Tall model. Den gule gummistøvle er populær, hvor du også kan købe modellen i sort eller den klassiske grønne farve. Støvlen er vandtæt og fremstillet i naturgummi. På ydersiden er der justerbar rem og sål er skridsikker.

   

  Lemon Jelly støvle

 • Find støvlen til 679,- kr.

  her Lemon Jelly fremstiller moderne gummistøvler med god komfort på højde med de smarte Hunter gummistøvler der minder lidt om hinanden.

  Med den smarte støvle i kaki farve, får du en sporty, feminin og kort gummistøvle. Støvlen er velegnet til hverdagen i byen, hvor du kan beskytte fødderne mod vandet og samtidig får optimal komfort.  

  Lemon Jelly Comfy

 • Find støvlen til 431,- kr. her Hvis du vil have den elegante dame gummistøvle der ligner en støvlette, skal du måske overveje denne sorte Comfy model fra Lemon Jelly. Tekstil for til den gode komfort for fødderne, og et klassisk elegant look på ydersiden.

   

  Tretron dame gummistøvle

 • Find støvlen til 399,- kr.

  her En mellemhøj gummistøvle fra Tretron i det klassiske udtryk. Du får en slank silhuet og bred sål til en god pasform, hvor sålen giver det gode greb på de våde og smattet overflader.

  Indersiden er foret med behagelig og blød mikro fleece.

   

  Melissa gummistøvle

 • Find støvlen til 999,- kr.

  her Hvis du søger den trendy og korte gummistøvle til hverdagsbrug på arbejde, skole m.m. kan denne Melissa Francoise Jason støvle måske være lige dig. Modellen er i grå, men kan også købes i sort farve.

  Trendy støvle på højde med f.eks. Tamaris eller Vagabond ankelstøvler dog bare i gummistøvle type.

   

  Sort Aigle støvle

 • Find støvlen til 399,- kr.

  her Aigle Venise Botillon quiltet gummistøvle i sort giver en klassisk gummistøvle med unik udtryk. Den lange støvle har en skafthøjde på 21 cm.

  og giver en god komfort med tekstil fòr. Overdelen er fremstillet i naturgummi, og velegnet til at modstå regnvejret i bylivet.

   

  SeeByChloè støvle

 • Find støvlen til 1.736,- kr. her See by Chloè Florrie gummistøvle i det moderne udtryk som du finder f.eks.

  i Rockl eller Tamaris ankelstøvler.

  Du får nemlig en gummistøvle der er ‘forklædt’ som moderne ankelstøvle. Solid og skridsikker sål og snørebåndslukning med skaft på 16 cm. højde

 • Del på facebook
  Facebook
  Del på twitter
  Twitter
  Del på pinterest
  Pinterest
  Del på reddit
  Reddit
  Del på email
  Email

  Fik du læst...?

  Tjek også disse spændende indlæg ud:

  Tips til mode på budget

  Tøj og mode er ikke bare trendy – det er for mange en måde at udtrykke sig på. Selvom det kan være dyrt at følge

  Smukke billeder af smykker

  Smukke billeder af smykker Har du smykker som du gerne vil sælge online, så kan det have en afgørende betydning for dit salg, hvilke billeder

  Tøj til teenagepiger

  Tøj til teenagepiger

  Som du kan se nedenfor er der mange Tøj til teenagepiger at vælge imellem, og at finde den helt rigtige kan godt være lidt af

  Pieces trusser

  Pieces trusser

  Velkommen til – vores mission her på Trenden.dk er at gøre dit køb så gnidningsfrit som muligt. Derfor har vi samlet Pieces trusser fra mange