Modemagasinet Trenden

13 praktiske & smarte gummistøvler til børn

Vi har grundlagt Trenden.dk for at hjælpe dig med at finde den helt rigtige Gummistøvle til børn. Frem for at skulle kigge på forskellige butikker kan du nu få overblikket samlet ét sted – nemt og overskueligt. God fornøjelse

Gode gummistøvler til børn i 2021? Vores omskiftelige danske vejr kræver praktisk og godt fodtøj.

Især efterår og forår byder på sol, regn, frost, varme og kulde i en stor pærevælling. Her er både kondisko, støvler, sandaler og gummistøvler nødvendig for de små.

Det er især gummistøvlerne der er uundværlige for børn.

Der er ret vådt i Danmark, og du skal undgå våde strømper og fødder.

Derfor har vi her fundet et udvalg af lækre modeller indenfor gummistøvler. De forskellige modeller nedenfor kommer i den høje kvalitet, men som samtidig ikke nødvendigvis behøver at koste en formue. Brug de nedenstående modeller som inspiration til at finde praktiske og smarte gummistøvler der kan kombineres både med vinter, sommer eller forårsjakken til dit barn eller børn.  

Viking Jolly gummistøvle

 • Find støvlen til 299,- kr.

  her Viking Jolly gummistøvlen ligner en klassisk gummistøvle med en robust og stabil følelse. Prisen er 300 kr. og giver dig en robust støvle der kan holde til slid og med en god bund til at stå bedre fast med.

  Klassisk kvalitet der går igen i Viking sko.

  Hvis du undrer hvilken gummistøvler der er bedst egnet til børn, kan dette være en oplagt kandidat.

  Støvlen hører vel til de lange gummistøvler frem for de mere lave gummistøvler. Men højden virker dog til at være ret standard. Indersiden er dejlig rar og blød uden for, hvilket trækker ned i forhold til brug gennem de koldere måneder.

  Gummistøvlen er lidt tungere end gennemsnits gummistøvler til børn. Men den er dog bedre egnet til det dårlige vejr på grund af vægten.

  Og så kommer den med forskellige sjove design og farver som de små elsker, og hvor barnets regntøj måske står godt sammen med.

   

  Crocs gummistøvle

 • Find støvlen til 189,- kr. her den trendy amerikanske Crocs støvle er en utraditionel men dog utrolig populær gummistøvle til børn. Du finder støvlen i gul, lyserød, blå og grøn farve der giver det flotte look på den anderledes udseende gummistøvle. Støvlen har den gode egenskab med sit anderledes design, nemlig at støvlen passer lige til foden på barnet.

  De to håndtag i toppen af støvlen er et smart påfund. Det giver drengen eller pigen en chance for at tage støvlerne nemt af og på.

  Støvlen er blevet udpeget som bedst i test gummistøvle til børn hos flere testsider online. Og en testvinder er bare med til at forhøje kvalitetsstemplet på Handle it Boot modellen. Den eneste ulempe ved Crocs støvlen er refleksen bag på støvlen.

  Refleksen er meget lille.

  Men tilgengæld får du en støvle med god slidstyrke og vandtæthed i en let gummistøvle.  

  Bisgaard gummistøvle

 • Find støvlen til 449,- kr. her Bisgaard Soft Gallery termostøvler der er uldforet. Et par varme gummistøvler der kan tilsættes en vinterjakke på de våde dage for barnet.

  Det sker at vi har dage gennem vinteren hvor der er koldt om morgenen og aftenen, men regnfuldt og ikke helt frost gennem dagen. Her kan disse foret gummistøvler være det smarte valg der kan kombineres med f.eks.

  en Mikk-Line flyverdragt og kan købes i størrelse 24 til 36.  

  Tretorn Kuling Neopren

 • Find støvlen til 349,- kr. her Tretorn er et svensk mærke der startede ud med at fremstille praktisk arbejdstøj til blandt andet fiskere. Firmaet blev startet i 1891 og kan siges, at have rigtig mange års erfaring ud i praktisk og vandtæt tøj. I dagens tidsalder finder du mærket indenfor alle typer kollektioner, hvilket også dækker gummistøvler til børn.

  Denne Kuling Neopren model er en god og solid støvle der samtidig er foret.

  Udvalget i Trekorn kommer i mange forskellige typer og udtryk, så du vil næsten med garanti kunne finde noget til den lille pige eller dreng. Støvlen er helstøbt i gummi og skaft i smidig neopren, så barnet kan røre sig.

   

  En Fant støvler

 • Find støvlen til 279,- kr. her Find de smarte gummistøvler til at supplerer regntøjet når vejret er vådt og sommerjakken måske er det dårlige valg. En Fant laver smarte støvler, hvor denne støvle med tigerprint kan være den smarte og praktiske støvle til drengen. Støvlen er dejlig skridsikker, da den kommer med sål der er rillet i bølger der giver et bedre fodfæste. Til prisen får en du god og en billig gummistøvle der kan købes i størrelse 20 – 35.

   

  Hunter gummistøvler

 • Find støvlen til 343,- kr.

  her Hunter gummistøvlerne er ikke kun forbeholdt som populær damestøvle, men nu også til børn i både den lange og korte støvleskaft udgave. Støvlen i marineblå er fremstillet i gummi og nylon og uden fór. Du får en langskaftet støvle med rummelig åbning og materiale der både er blødt og tyndt hvilket er et plus for bevægeligheden. Gummistøvlen kommer med to store reflekser bag på, hvilket absolut er et plus.

  Men du betaler så også det dobbelte af f.eks. Crocs støvlen med du kan dog finde lækre billige Hunter gummistøvler på udsalg både online og hos Intersport, Bilka, Føtex, Kvickly og lignede steder.  

  Color Kids kort gummistøvle

 • Find støvlen til 174,95 kr.

  her Der findes en hel del lækre korte gummistøvler og hvorfor ikke de farverige? Color Kids laver smarte og farverige støvler som denne røde koral model. S Støvlen har den obligatoriske strop bagtil, så det er nemmere at komme i og ud af støvlen igen for drengen eller pigen. Den indvendige sål kan tages ud til tørring, hvilket er ganske praktisk så du har støvle til næste dag i vuggestuen eller børnehaven.  

  Mikk-Line gummistøvle

 • Find støvlen til 112,- kr. her Smarte og billige Mikk-Line gummistøvler til drengen eller pigen. Støvlerne ligger i den billige prisklasse.

  Men det betyder ikke, at du får en dårlig gummistøvle.

  Du får nemlig en let og praktisk gummistøvle der samtidig kan holde tæt, som er hovedformålet med gummistøvler. En ganske klassisk gummistøvle der passer godt med en flyverdragt eller Mikk-Line termotøj.

  Fra tid til anden kan du finde det populære mærke på udsalg eller tilbud i Kvickly, Føtex m.m. Hvis du ikke gider besøge fysiske forretninger, kan du tjekke online hos Kids-world.dk hvor du ofte finder de laveste priser. Ulempen ved denne støvle er, at den virker til at kunne blive hurtig slidt.

  Dét udmønter sig i at det giver en ret grim overflade. Men det opvejes dog af, at du får en billig gummistøvle der kan holde tørt.  

  Bisgaard støvle

 • Find støvlen til 300,- kr. her Sød Bisgaard gummistøvle der støtter godt om barnets ankel, og kommer med en god og fleksibel sål. Gummistøvlen med sød print har almindelig skaftvidde og er ganske fleksibel til bevægelse for barnet.

  Støvlen er fremstillet i naturgummi og har temperaturregulerende og svedabsorberende bomuldsfoer.

  En sød støvle der måske står godt til barnets sommerjakke eller overgangsjakke.  

  Celavi støvle

 • Find støvlen til 249,95 kr.

  her Celavi laver fine gummistøvler som så mange af de andre producenter. Denne orange-brune med sort print af traktorer kan være en sjov støvle som drengen vil elske. Du får en god støvle der holder tørt og kommer med en praktisk refleks på hælen, som der bør og skal være på.

  Hvis du har en dreng der skal bruge nye gummistøvler i naturgummi, kommer Celavi støvler i den gode kvalitet og pris. Støvlen er selvfølgelig vandtæt og er dejlig praktisk for drengen, for støvlen har dybe riller under den robuste gummisål til ordentlig fodfæste.

   

  Didrikson Gummistøvler

 • Find støvlen til 299,95 kr.

  her Didriksons brand blev grundlagt i 1913 i Sverige som tøj til fiskerne. Lang historie kort betyder det, at du i får tøj og heriblandt gummistøvler, fra et firma med fokus på det vandtætte.

  At holde vandet ude er selvfølgelig første forudsætning for om en gummistøvle er god eller ej.

  Du finder selvfølgelig Didriksons i både varme termostøvler som de lette gummistøvler til sommeren. Her er denne søde gummistøvle i den lette model til de varme måneder på året.

  Bunden kommer med riller til det ordentlige fodfæste når det er glat eller vådt, helt ligesom toppen kan strammes og sidde tæt.

   

  Rosa Aigle gummistøvle

 • Find støvlen til 299,95 kr. her En skøn støvle til den lille pige kan være denne Aigle gummistøvle til den fornuftige pris på 300 kr. Det franske firma laver flotte og søde gummistøvler der selvfølgelig også kommer i farver og stilarter til drenge.

  Du får en god håndlavet kvalitet med denne Baby Flac model i naturgummi. En vinterstøvle der giver den flotte stil sammen med barnets overgangsjakke eller vinterjakken. Støvlen er sød, klassisk og selvfølgelig dejlig komfortabel at have på til leg.

   

  Sofie Schnoor støvler

 • Find støvlen til 279,95 kr. her Sofie Schnoor laver moderne modetøj hvor især det feminine får lov at udfolde sig. I forhold til gummistøvler til piger kan mærket være det helt rigtige som den lille vil elske. Du finder nemlig mange bløde og feminine farver hvor detaljer som glimmer m.m.

  med garanti vil lokke den lille. Kvaliteten er ikke dårlig, men heller ikke bedre i forhold til de andre viste modeller. Sofie Schnoor bliver ofte valgt ud fra stilen, hvor især små piger vil elske glimmer. Der findes rigtig mange andre lækre mærker som LEgo Wear, Merrell, Bogs, Sorel, Ilse Jacobsen, Pieces, Noa Noa, Hummel, Adidas, Giesswein, Seeland, Bogs, Tretorn og Danefæ gummistøvler til børn, der alle kan være helt lige så gode modeller, men vi har dog valgt at vise de ovenstående modeller.

  Ligesom med mærkerne, så finder du også gummistøvler med for, vintergummistøvler eller termogummistøvler til børn, hvor disse kan være det gode valg. Et par gode vinterstøvler til børn er dog et bedre valg til vinter, for gummistøvler er ikke gode at gå i over lang tid for fødderne, og dette gør sig også gældende for børn.  

  Måleskema / størrelsesguide

  Man skal selvfølgelig finde den rigtige størrelse.

  Dèt kan du relativt nemt finde ved at gøre følgende:

  • Placer dit barns fod ind mod en væg
  • Sæt en bog ved storetåen
  • Mål fra væggen til bogen, og så har du den mere eller mindre nøjagtige størrelse
  • Tilføj 1-1,5 cm til den målte længde, så er der også plads til strømper og vokse

  længde Skostørrelse 12,9      19 13,3      20 13,9      21 14,7      22 15,3      23 15,9      24 16,5      25 17,3      26 18,0      27 18,7      28 19,4      29 20,0      30 20,7      31 21,3      32 22,0      33 22,7      34  

  Hvilken gummistøvle er bedst til barnet?

  Materialet skal helt klart være at naturgummi. Der er mange fordele forbundet med det mest anvendte materiale til gummistøvler. Du får den gode beskyttelse af foden samtidig med, at naturgummiet giver god komfort.

  Bredden på støvlen er logisk nok en ret vigtig ting, for ligesom med et par Adidas sneakers eller andet fodtøj, skal gummistøvlen passe på barnets fod.

  Støvler må ikke være for små eller for store, for så ryger beskyttelsen mod miljøets påvirkninger. Undgå for store gummistøvler ved at hælen sidder relativt tæt, samtidig med at tæerne kan ligge side om side. Selvom ikke alle gummistøvler kommer med indersål der kan tages ud, er det dog en ret god ting at tage med. Med hensyn til størrelsen, bliver det nødvendigt med et par tykke og varme strømper, for helt ligesom med regntøj, skal kroppen holdes varmt af andet end naturgummi. Og her er det godt at lægge 1-1,5 cm.

  på størrelsen inden køb.   Kilder:

 • Del på facebook
  Facebook
  Del på twitter
  Twitter
  Del på pinterest
  Pinterest
  Del på reddit
  Reddit
  Del på email
  Email

  Fik du læst...?

  Tjek også disse spændende indlæg ud:

  Tips til mode på budget

  Tøj og mode er ikke bare trendy – det er for mange en måde at udtrykke sig på. Selvom det kan være dyrt at følge

  Smukke billeder af smykker

  Smukke billeder af smykker Har du smykker som du gerne vil sælge online, så kan det have en afgørende betydning for dit salg, hvilke billeder

  Tøj til teenagepiger

  Tøj til teenagepiger

  Som du kan se nedenfor er der mange Tøj til teenagepiger at vælge imellem, og at finde den helt rigtige kan godt være lidt af

  Pieces trusser

  Pieces trusser

  Velkommen til – vores mission her på Trenden.dk er at gøre dit køb så gnidningsfrit som muligt. Derfor har vi samlet Pieces trusser fra mange