Godt klædt på til ferien!

Godt klædt på til ferien!

Denne guide er sponsoreret af de i artiklen nævnte virksomheder Før en velfortjent ferie er det meget almindeligt, at man sørger for at sætte sig ind i det mest basale omkring rejsen, feriestedet og eventuelle udflugter og events, I gerne vil besøge undervejs på ferien. Der er flere måder at blive ”klædt godt på” til en ferie. Det handler både om at vide noget, om det sted man skal besøge, samt hvilke skikke og traditioner lokalsamfundet lever efter, så man ikke kommer ud for en uheldig oplevelse undervejs.

Et opslagsværk som mange danskere benytter sig af, inden en ferie, er de populære rejseguides Turen går til.

Der findes næppe en bogreol i et dansk hjem, der ikke har sådan et par eksemplarer stående fra tidligere ferier og rejser. Turen går til har eksisteret siden 1952 er blandt verdens hyppigst opdaterede rejsebogsserier. Heri finder du alt fra nøje udvalgte attraktioner, spisesteder, overnatningsmuligheder og ikke mindst historier om steder, områder og byer. Hos Arnold Busck finder du et stort udvalg fra den rejseglade serie, som uden tvivl vil gøre det godt som din rejsemakker – Se mere her og find bogen til din destination.

Rejseguiden egner sig nemlig ikke bare som forberedende litteratur, du kan med fordel også medbringe den på rejsen og bruge den som opslagsværk på forskellige udflugter. Med en Turen går til-rejseguide får du et godt solidt grundlag, for at kunne begå dig problemfrit på din rejsedestination, samt finde masse af inspiration til andre rejser i samme område

Klæd dine fødderne godt på

Det handler ikke kun om at være forberedt på vidensfronten, det gælder i lige så høj grad om at pakke de helt rigtige ting til den ferie, du skal på. Skal ferien nydes fra solsengen, er badetøj og solhat det mest uundværlige, men er der i stedet lagt op til en mere aktiv ferie med sved på panden og høj puls, så er sådan noget som godt fodtøj og svedtransporterende, bevægeligt sportstøj det vigtigste, ligesom det her kan være godt med en let forårsjakke. Intersport stiller et stort sortiment med Adidas-sko til rådighed, der både er komfortable at gå i og smarte at se på. Udvalget rummer modeller, der fokuserer på god støtte om anklen, god stabil sål og bund, slidstærkt materiale samt godt, tidløst design. Du finder både modeller til mænd, kvinder og børn hos Intersport. Klik her og find den Adidas-sko som imødekommer dit behov og forventninger til en god sko.

Så er du sikker på at være klædt godt på til ferien

Relaterede indlæg: