Modemagasinet Trenden

Gode råd og tips til at indrette stuen optimalt

Sponsoreret indhold:

Stuen er selvfølgelig et af de rum, som danskerne opholder sig mest i, og derfor er det utrolig vigtigt, at stuen fremstår som et rum, hvor man har lyst til at være. Det kan dog være svært at ramme plet med indretningen, hvis man ikke har gjort sig de store tanker på forhånd. Dette er dog nemt at gøre noget ved, så man ender med en stue, der både er imødekommen, hyggelig og funktionel.

Her er der samlet 3 gode råd og tips til at gøre stuen til det mest behagelige rum i hjemmet. Det handler i bund og grund om at overveje ens behov for stuen og få styr på ens personlige stil. Man kan nemlig komme meget langt for få penge, hvis man på forhånd har overvejet, hvor møblerne i stuen egentlig skal stå, og hvilke farver man ønsker på væggene.

Indret med tanken på små rum i rummet

Noget af det, som utrolig mange indretningseksperter pointerer, er at stuen med fordel kan indrettes ikke bare som ét rum, men som flere forskellige små rum, der i samarbejde skaber en stue, der er rar at være i. Stuen er nemlig et af de rum i huset, som skal kunne rumme flest forskellige aktiviteter. Her skal man både kunne se tv, læse bøger, lave lektier og drikke te med sine gæster.

Derfor kan man med fordel indrette stuen i forskellige små sektioner eller rum, der huser de forskellige aktiviteter. Det vil sige, at man fx indretter et lille læsehjørne med en god stol og en sofagruppe med plads til ens gæster. Legehjørner til de mindste eller en kunstvæg kan også være med til at gøre rummet multifunktionelt.

Følg tendensen og gør brug af løse tæpper

Når man indretter stuen, så tænker man oftest først på de store møbler såsom sofaen, sofabordet, lænestole og reoler, som selvfølgelig gør utrolig meget for den måde, rummet fremstår på. Men en ofte overset del af indretningen kan ligeledes gøre meget for rummets atmosfære: løse tæpper.

Ægte tæpper fra områder med en rig tradition for at væve flotte og farverige tæpper kan tilføje både personlighed, varme og hygge til stuen. Samtidig er ægte tæpper utrolig slidstærke og nemme at gøre rent på grund af de naturlige materialer, som de er vævet af, hvilket betyder, at tæpperne sagtens kan holde til at ligge under sofabordet og blive trådt på dagligt.

Et godt bud på et løst tæppe, der kunne fungere perfekt i en enhver dansk stue, er et persisk tæppe, som oftest er lavet af fint uld, der er vævet utrolig tæt. De persiske tæppers flotte og ofte farverige motiver giver liv til stuen, som ellers ville være svært at introducere.

Skab liv med farver og planter

Udover at skabe varme og introducere strejf af ens personlighed til stuen via løse tæpper, så kan man også gøre rigtig meget med farverne i stuen. Det gælder både farverne på møbler og vægge. Det er selvfølgelig altid en god ide at vælge farver, som klæder og komplimenterer hinanden, men i stuen behøver man ikke altid at være forsigtig med sit farvevalg. Her er der plads til at eksperimentere og bruge markante farver på udvalgte vægge eller enkelte møbler.

Ønsker man at gøre rummet mere livligt, så kan man med fordel også indrette rummet med et væld af forskellige planter. Det er blevet utrolig populært at placere mange planter i klynger rundt om i rummet, som er med til at bryde de rene linjer, som danskerne er så glade for. Det giver samtidig et utrolig godt indeklima, som virkelig er med til at friske stuen op.

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på reddit
Reddit
Del på email
Email

Fik du læst...?

Tjek også disse spændende indlæg ud:

den perfekte kop kaffe

3 tips til at lave den perfekte kop kaffe

Kaffe er efterhånden en gammel drik, men samtidig har den aldrig været mere populær end lige nu. Det skyldes måske, at der i dag er et væld af forskellige måder at lave sin kaffe. Hvordan man gør afhænger derfor rigtig meget af smag, men der findes helt klart også rigtige og forkerte måder at gribe

Kiropraktoren er til for at hjælpe: 6 gode grunde til at besøge kiropraktoren

Sponsoreret indhold: Danskerne er heldigvis vilde med at tage til kiropraktoren, men der findes stadig en del, som har en vis skepsis overfor kiropraktorens arbejde. Dette er der dog ingen grund til, for en kiropraktor kan hjælpe med et væld af forskellige problematikker, der kan volde frustrationer i hverdagen. Kiropraktorers uddannelse kvalificerer dem nemlig til

Hvilke beautyprodukter trender lige nu?

Sponsoreret indhold: https://www.pexels.com/photo/selective-focus-portrait-photo-of-woman-with-a-towel-on-head-looking-in-the-mirror-3764013/ Hvis man går op i sin hudpleje, holder man sig højst sandsynligt også opdateret hvad angår de nyeste skønhedsprodukter og trends inden for hudpleje. At pleje sin hud på den mest optimale måde for netop den hudtype man har, hvordan vejret er og hvor man er i sit liv kan være noget

Gode råd og tips til at indrette stuen optimalt

Sponsoreret indhold: Stuen er selvfølgelig et af de rum, som danskerne opholder sig mest i, og derfor er det utrolig vigtigt, at stuen fremstår som et rum, hvor man har lyst til at være. Det kan dog være svært at ramme plet med indretningen, hvis man ikke har gjort sig de store tanker på forhånd.

Nu er danskerne begyndt at rejse igen

Sponsoreret indhold: Det har været nogle lange og seje år med coronanedlukninger af flere omgange og strenge restriktioner. Men endelig ser det ud til, at Covid-19 pandemien er på retræten, og det nyder danskerne godt af. Det kan man blandt andet se på rejsebranchen, som i øjeblikket oplever en markant stigning i efterspørgslen på ferier

Webshop med udsalg og billige kjoler.

Sponsoreret indhold: Hvis du er en plus size-kvinde, så ved du, at det kan være en udfordring at finde stilfuldt tøj. De fleste butikker fører ikke tøj i din størrelse, og de butikker, der gør, har ofte meget begrænsede muligheder. Det kan gøre det svært at finde tøj, der får dig til at se godt

Gør haven sommerklar med disse 8 nemme råd

Sponsoreret indhold: Det er blevet forår, og solens stråler er begyndt at oplyse danskernes haver. Det betyder, at sommeren snart banker på døren, og derfor er det nu, at man skal i gang i haven, så den er klar til at blive nydt til fulde, når temperaturerne stiger. Her er der samlet 8 råd, så