Gaveideer til håndværkeren – Giv disse bløde pakker til ham

Søger du gode gaveideer til håndværkeren? En håndværker er et vidt begreb, helt ligesom gaver er. En 18 årig tømrer har andre interesser, passioner og livsstil end mureren på 55 år. Her giver man som regel forskellige ting efter alder og interesse.

Du kunne også vælge, at give de bløde pakker der egner til håndværkere indenfor de fleste felter.

Her på Tøjlisten har vi nemlig fundet forskellige ideer til gaver. Disse ting ligger indenfor bløde ting, som kan bruges til mange forskellige fag. Bløde pakker er nemlig ofte den gaveide der ikke specifikt henvender sig til et bestemt fag og aldersgruppe.

Bliv inspiration med gaveideer nedenfor, og måske du faktisk finder den helt rigtige ide til årets julegave

Arbejdssko

Sko er den nødvendige ting både for ham og hende. Hvis det er til arbejdsbrug, så er gode sko en af de vigtigste ting, for ofte skal man stå op hele dagen og mange håndværkere har et arbejde, hvor sikkerhedssko er lovpligtig(og smart). Mange arbejdspladser giver heldigvis arbejdstøj og lovpligtige sikkerhedsko, men der findes dog en del steder som ikke gør, helt ligesom den selvstændige håndværker godt nok kan trække udgiften til sko og tøj fra, men skal dog betale selv. I disse tilfælde kunne et par nye arbejdssko måske være den gode gaveide. Her kunne du med fordel vælge Engelbert Strauss, som laver god kvalitets arbejdstøj i flot design, men som samtidig er noget billigere end de kendte mærker som Kansas eller mascot.

Arbejdsbukser

Et par gode gode arbejdsbukser lige så nødvendige som det gode fodtøj. Arbejdsbukser med gode lommer, pasform og rigtig beskyttelse føles både bedre, og er bedre at arbejde i. Der findes arbejdsbukser til alle fag, køn og årstider. Et par varme og praktiske taljebukser til vinterbrug som f.eks. ved Engelbert Strauss, kunne være det ideelle. Helt ligesom de slidstærke shorts er særdeles velegnet midt på sommeren når han skal arbejde udendørs. Giv ham et par gode kvalitets bukser der egner sig til hans fag, og som er perfekt til enten den varme eller kolde årstid.

Arbejdshandsker

Er han havemanden eller den selvstændige vinduespudser? Så kunne et par gode arbejdshandsker der holder fingrene tørre og varme være den perfekte gaveide. Et par almindelige læderhandsker til mænd er ganske rare, men de egner sig ikke til slidtage. Her skal du over i den mere slidstærke materiale som måske ikke er lige så trendy at se på, men holder ti gange længere og er bedre til arbejdsbrug. En gaveide der egner sig både til håndværkeren og ham der ordner hus og have i fritiden.

Arbejdsjakke

Hvilket overtøj til vinteren skal du vælge som mand? Her er svaret ret enkelt til håndværkeren der arbejder udendørs. Det skal nemlig være varmt og så skal det være åndbart så sveden ikke samler sig en våd plamage. En god arbejdsjakke kan blive utrolig varmt, hvis der samtidig skal arbejdes hårdt med kroppen. Her er vigtigt ikke at vælge de lidt for billige modeller, for godt nok er de foret, men de bliver ulidelige at arbejde i gennem en mild vinter.

T-shirts

T-shirts er den traditionelle gave til unge og som ældre mænd. Basistøjet bliver brugt at både bankmanden som håndværkeren, hvor håndværkeren ofte sveder det mere, og nok bruger en del flere.

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på reddit
Reddit
Del på email
Email

Fik du læst...?

Tjek også disse spændende indlæg ud:

Tøj til teenagepiger

Tøj til teenagepiger

Som du kan se nedenfor er der mange Tøj til teenagepiger at vælge imellem, og at finde den helt rigtige kan godt være lidt af

Pieces trusser

Pieces trusser

Velkommen til – vores mission her på Trenden.dk er at gøre dit køb så gnidningsfrit som muligt. Derfor har vi samlet Pieces trusser fra mange

Billige sko til teenagepiger

Billige sko til teenagepiger

Velkommen til Trenden.dk. Her elsker vi Sko til teenagepiger, og derfor vil vi gerne hjælpe dig til at finde den helt rigtige Sko til teenagepiger.