Modemagasinet Trenden

Gaveideer til håndværkeren – Giv disse bløde pakker til ham

Søger du gode gaveideer til håndværkeren? En håndværker er et vidt begreb, helt ligesom gaver er. En 18 årig tømrer har andre interesser, passioner og livsstil end mureren på 55 år. Her giver man som regel forskellige ting efter alder og interesse.

Du kunne også vælge, at give de bløde pakker der egner til håndværkere indenfor de fleste felter.

Her på Tøjlisten har vi nemlig fundet forskellige ideer til gaver. Disse ting ligger indenfor bløde ting, som kan bruges til mange forskellige fag. Bløde pakker er nemlig ofte den gaveide der ikke specifikt henvender sig til et bestemt fag og aldersgruppe.

Bliv inspiration med gaveideer nedenfor, og måske du faktisk finder den helt rigtige ide til årets julegave

Arbejdssko

Sko er den nødvendige ting både for ham og hende. Hvis det er til arbejdsbrug, så er gode sko en af de vigtigste ting, for ofte skal man stå op hele dagen og mange håndværkere har et arbejde, hvor sikkerhedssko er lovpligtig(og smart). Mange arbejdspladser giver heldigvis arbejdstøj og lovpligtige sikkerhedsko, men der findes dog en del steder som ikke gør, helt ligesom den selvstændige håndværker godt nok kan trække udgiften til sko og tøj fra, men skal dog betale selv. I disse tilfælde kunne et par nye arbejdssko måske være den gode gaveide. Her kunne du med fordel vælge Engelbert Strauss, som laver god kvalitets arbejdstøj i flot design, men som samtidig er noget billigere end de kendte mærker som Kansas eller mascot.

Arbejdsbukser

Et par gode gode arbejdsbukser lige så nødvendige som det gode fodtøj. Arbejdsbukser med gode lommer, pasform og rigtig beskyttelse føles både bedre, og er bedre at arbejde i. Der findes arbejdsbukser til alle fag, køn og årstider. Et par varme og praktiske taljebukser til vinterbrug som f.eks. ved Engelbert Strauss, kunne være det ideelle. Helt ligesom de slidstærke shorts er særdeles velegnet midt på sommeren når han skal arbejde udendørs. Giv ham et par gode kvalitets bukser der egner sig til hans fag, og som er perfekt til enten den varme eller kolde årstid.

Arbejdshandsker

Er han havemanden eller den selvstændige vinduespudser? Så kunne et par gode arbejdshandsker der holder fingrene tørre og varme være den perfekte gaveide. Et par almindelige læderhandsker til mænd er ganske rare, men de egner sig ikke til slidtage. Her skal du over i den mere slidstærke materiale som måske ikke er lige så trendy at se på, men holder ti gange længere og er bedre til arbejdsbrug. En gaveide der egner sig både til håndværkeren og ham der ordner hus og have i fritiden.

Arbejdsjakke

Hvilket overtøj til vinteren skal du vælge som mand? Her er svaret ret enkelt til håndværkeren der arbejder udendørs. Det skal nemlig være varmt og så skal det være åndbart så sveden ikke samler sig en våd plamage. En god arbejdsjakke kan blive utrolig varmt, hvis der samtidig skal arbejdes hårdt med kroppen. Her er vigtigt ikke at vælge de lidt for billige modeller, for godt nok er de foret, men de bliver ulidelige at arbejde i gennem en mild vinter.

T-shirts

T-shirts er den traditionelle gave til unge og som ældre mænd. Basistøjet bliver brugt at både bankmanden som håndværkeren, hvor håndværkeren ofte sveder det mere, og nok bruger en del flere.

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på reddit
Reddit
Del på email
Email

Fik du læst...?

Tjek også disse spændende indlæg ud:

den perfekte kop kaffe

3 tips til at lave den perfekte kop kaffe

Kaffe er efterhånden en gammel drik, men samtidig har den aldrig været mere populær end lige nu. Det skyldes måske, at der i dag er et væld af forskellige måder at lave sin kaffe. Hvordan man gør afhænger derfor rigtig meget af smag, men der findes helt klart også rigtige og forkerte måder at gribe

Kiropraktoren er til for at hjælpe: 6 gode grunde til at besøge kiropraktoren

Sponsoreret indhold: Danskerne er heldigvis vilde med at tage til kiropraktoren, men der findes stadig en del, som har en vis skepsis overfor kiropraktorens arbejde. Dette er der dog ingen grund til, for en kiropraktor kan hjælpe med et væld af forskellige problematikker, der kan volde frustrationer i hverdagen. Kiropraktorers uddannelse kvalificerer dem nemlig til

Hvilke beautyprodukter trender lige nu?

Sponsoreret indhold: https://www.pexels.com/photo/selective-focus-portrait-photo-of-woman-with-a-towel-on-head-looking-in-the-mirror-3764013/ Hvis man går op i sin hudpleje, holder man sig højst sandsynligt også opdateret hvad angår de nyeste skønhedsprodukter og trends inden for hudpleje. At pleje sin hud på den mest optimale måde for netop den hudtype man har, hvordan vejret er og hvor man er i sit liv kan være noget

Gode råd og tips til at indrette stuen optimalt

Sponsoreret indhold: Stuen er selvfølgelig et af de rum, som danskerne opholder sig mest i, og derfor er det utrolig vigtigt, at stuen fremstår som et rum, hvor man har lyst til at være. Det kan dog være svært at ramme plet med indretningen, hvis man ikke har gjort sig de store tanker på forhånd.

Nu er danskerne begyndt at rejse igen

Sponsoreret indhold: Det har været nogle lange og seje år med coronanedlukninger af flere omgange og strenge restriktioner. Men endelig ser det ud til, at Covid-19 pandemien er på retræten, og det nyder danskerne godt af. Det kan man blandt andet se på rejsebranchen, som i øjeblikket oplever en markant stigning i efterspørgslen på ferier

Webshop med udsalg og billige kjoler.

Sponsoreret indhold: Hvis du er en plus size-kvinde, så ved du, at det kan være en udfordring at finde stilfuldt tøj. De fleste butikker fører ikke tøj i din størrelse, og de butikker, der gør, har ofte meget begrænsede muligheder. Det kan gøre det svært at finde tøj, der får dig til at se godt