Forårsjakke

Er du også træt af at skulle besøge shops én efter én og sammenligne priser? Så er det godt du er havnet på Trenden.dk. Her giver vi dig nemlig et samlet overblik, sådan at du kan købe din Forårsjakke, nemt og simpelt.

Seneste Billige Forårsjakker

Hvis du er landet her leder du sikert efter billige Forårsjakker, og det vil vi selvfølgelig gerne hjælpe dig med – det er derfor vi har lavet Trenden.dk. Vores robot har i nat automatisk besøgt en lang række troværdige shops fra Danmark og har fundet nedenstående tilbud og priser – vi håber der er en billigt du kan bruge, og vi beklager eventuelle fejl.

Cost:bart forårsjakke, navy, Alis

Cost:bart forårsjakke, navy, Alis

NAME IT Forårsjakke Mai Lotus Gold

Mega fin forårsjakke med hætte fra Name It. Lynlåslukning ned langs maven og lommer i siderne. 100% polyester. Vaskes ved 40 grader.

NAME IT Forårsjakke Rosa

Smuk rosa forårsjakke fra Name It med aftagelig hætte og reflekser. Vand- og vindtæt. Vandsøjletryk: 3.000. 100% nylon. Vaskes ved 40 grader.

NAME IT Forårsjakke Sylvester Camo

Mega fed kanvasjakke med camouflageprint fra Name It lavet af ren bomuld. Højhalset og med funktionelle lommer. Broderet tigerlap på et ærme. 100% bomuld. Vaskes ved 40 grader.

NAME IT Slangeprintet Forårsjakke Maxi Rosa

Fed forårsjakke fra Name It med lynlåslukning foran, aftagelig hætte, refleksdetalje på begge sider, funktionelle lommer og elastik i taljen. Slangeprint over det hele og ribmanchetter. 100% polyester....

Pckatia ls shacket

Et af forårets store "hit" er Shacket, derfor er denne i PU bestemt et "must" have. Kan med fordel styles på mange måder, enten som Shacket, skjorte, cardigan eller som forårsjakke. Knap-lukning, Kort,...

Swoosh jkt

Super fed Swoosh jacket fra NIKE, med half zip og stor lomme foran som lukkes med lynlås og velcro samt 2 stik lommer. Logo-tape ned langs ærmerne og stort NIKE-swoosh tryk bag på. God pasform, passer...

 

Ticket To Heaven forårsjakke 110 cm

Smart forårsjakke med aftaglig hætte, lommer og flotte detaljer som eleastik effekt i ryggen. Vandtæt 8000 mmVindtæt 8000 gmTapet sømme.

 

Ticket To Heaven forårsjakke 128 cm

Smart forårsjakke med stjerne mønster i flotte blå farver. Jakken har aftagelig hætte elastik og velcro luk i ærmerne, elastik effekt i livet og lommer med lynlås.Vandtæt 10000 mmvindtæt 8000 gmTapet...

Tynd blå Forårsjakke m. guld lynlås

Lækker tynd blå forårsjakke som er vindtæt. Er strammet ved tajlen for mere timeglas figur. Har 4 guld knap lommer og guld lynlås. Fås også i hvid farve, køb den her

Tynd Hvid Forårsjakke m. guld lynlås

Lækker tynd Hvid forårsjakke som er vindtæt. Er strammet ved tajlen for mere timeglas figur. Har 4 guld knap lommer og guld lynlås. Fås også i sort farve, køb den her

Wheat Rocky Sand Addo Forårsjakke

Flot overgangsjakke fra Wheat i en mørk beige farve. Jakken har lynlås og knapper ned foran og en aftagelig hætte, der er foret indvendigt. Ved ærmerne er der ribkant, så der lukkes af for kulde og...


Ikke flere tilbud

Så er der ikke flere billige forårsjakker for i dag – hvis der var nogle du kunne bruge kan du klikke ind på den enkelte butik for at læse mere om leveringspris og leveringstid.

Vi håber du vil fortælle dine venner om Trenden.dk – det bliver vi meget glade for. Det vil hjælpe os til at vise gode forårsjakke tilbud til endnu flere danskere.

Det er aldrig helt til at vide, hvornår foråret endelig ankommer til Danmark. Nogle gange døjer vi med sne og nattefrost helt ind i april og andre gange kan vi finde forårsjakken frem når kalenderen siger forår.

Ikke desto mindre gælder det om at være klar med overgangsjakken, når vejret endelig bliver varmere. Og det kan helt sikkert være lettere sagt end gjort at finde den perfekte forårsjakke, der både kan hjælpe dig gennem de lune eftermiddage og de kolde morgener. Derfor kommer her en helt uundværlig guide til forårets overtøj.

 • Se forårsjakker til damer
 • Se forårsjakker til mænd

  Hvad skal en forårsjakke kunne?

  En forårsjakke skal gerne kunne klare lidt vind, lidt kulde og lidt varme. Den skal se fin ud selv i en enkelt regnbyge og du skal kunne holde dig varm. Og så skal du selvfølgelig se så godt ud i den, at du ikke fristes til at smide jakken, når de første varme dage kommer og du bare ender med en tidlig forårsforkølelse. Det gælder om at forsøge at være fornuftigt samtidig med du selvfølgelig ikke går på kompromis med at se dejlig frisk og forårsagtig ud. Derfor er det en klar fordel at vælge en jakke i lyse farver, der netop fortæller at nu er det altså forår – så kan du godt slippe af sted med at have en jakke på, der faktisk holder dig varm.

  En forårsjakke til kvinder i hvid, beige, rosa, grøn eller andre lyse farver er derfor et helt oplagt valg

  Hvilken slags jakke egner sig som forårsjakke?

  Vil du se både godt ud og slippe for at fryse, så kan det klart være en udfordring at finde den perfekte forårsjakke. Det gælder især, hvis du skal bruge din jakke på cykelturen om morgenen eller skal bruge tid udenfor på anden vis. I så fald er det helt sikkert en god ide at købe en jakke, hvor der lige er plads til en tynd fleecetrøje indenunder, eller selvfølgelig en jakke som er varm nok, men måske så går på kompromis med den forårsfølelse du gerne vil udstråle. Nogle fryser også mere end andre, så det kommer helt klart an på, hvor hårdfør du er. Men det er altså dumt at vælge en forårsjakke der ikke er varm nok, så du er nødsaget til at blive ved med at gå rundt i din vinterjakke.

  Især også fordi foråret her i Danmark virkelig kan tage nogle store spring.

  En jakke, der ser godt ud med et tørklæde, er derfor også en virkelig god ide. Ellers er jakketyper som en læderjakke, bumperjakke, trench coat, dunjakke, en foret cowboyjakke og andre korte frakker et helt oplagt sted at begynde din søgen efter den perfekte forårsjakke

  Hvad er en god forårsjakke til mænd?

  En god forårsjakke til mænd er oftest lidt i samme boldgade som en forårsjakke til damer. Jo mere kuldskær du, jo varmere en jakke skal du gå efter, det siger sig selv. For tiden er det desuden meget trendy med unisex jakker, så det er også cowboyjakker, bumperjakker, dunjakker, skindjakker og andre former for vind- og regnjakker, der fylder i modebilledet for herrer.

  Så det er sådan set blot at finde din yndlingsjakke og så sørge for at du både kan holde varmen, mens du ser godt ud og udstråler, at nu er foråret kommet. Hvis du er på udkig efter en forårsjakke til drenge eller piger, så sørg for primært at have vægt på om de yngste kan holde varmen. Der er ikke noget værre end en forårsforkølelse og gå rundt helt pakket ind i tørklæder og overtøj, når det elskede forårsvejr endelig ankommer!

  Guide & Inspiration

  Forårsjakker til Mænd

  3 Typer Forårsjakker Som Enhver Mand Bør Have

 • Del på facebook
  Facebook
  Del på twitter
  Twitter
  Del på pinterest
  Pinterest
  Del på reddit
  Reddit
  Del på email
  Email

  Fik du læst...?

  Tjek også disse spændende indlæg ud:

  Tøj til teenagepiger

  Tøj til teenagepiger

  Som du kan se nedenfor er der mange Tøj til teenagepiger at vælge imellem, og at finde den helt rigtige kan godt være lidt af

  Pieces trusser

  Pieces trusser

  Velkommen til – vores mission her på Trenden.dk er at gøre dit køb så gnidningsfrit som muligt. Derfor har vi samlet Pieces trusser fra mange

  Billige sko til teenagepiger

  Billige sko til teenagepiger

  Velkommen til Trenden.dk. Her elsker vi Sko til teenagepiger, og derfor vil vi gerne hjælpe dig til at finde den helt rigtige Sko til teenagepiger.