Modemagasinet Trenden

Fidget spinnere er den nye dille, men de er rent faktisk gamle…

Du er garanteret blevet udsat for promovering af såkaldte ‘fidget spinnere’ flere gange i løbet af de sidste par uger. Fidget spinnere er nemlig ved at udvikle sig til en vaskeægte dille på niveau med yo-yo’er og tamagotchis. Men selvom fidget spinnere tilsyneladende er det nye sort, så er det faktisk en gammel opfindelse.   Størstedelen af os er på et eller andet tidspunkt hoppet med på en dille.

Jeg må personligt tilstå, at både yo-yo’en og tamagothis har stjålet alt for meget af min tid. Jeg har ikke overblik over, hvor mange timer jeg har brugt på at holde et debilt digitalt væsen i live ved at give det mad og pleje døgnet rundt. Særligt om nætterne, da jeg tog fejl af AM og PM, da jeg tidsindstillede maskinen, hvilket havde den konsekvens, at mit digitale kæledyr blev et nattedyr.

Det er yderst sandsynligt, at der i løbet af de næste par måneder igen opstår en ny dille.

Mange vil sikkert hævde, at dillen allerede er opstået, da man ser de såkaldte fidget spinnere flere og flere steder.

Et utal af butikker er i løbet af de sidste par måneder begyndt at sælge netop dette produkt. En af disse butikker er Uniprint.dk, der primært sælger printerpatroner og kontorartikler, og Uniprint.dk har, lige fra de begyndte at sælge produktet og faktisk også inden, oplevet en stor efterspørgsel på produktet. Søren Thomsen, der er indehaver af Uniprint.dk, fortæller begejstret: “Jamen vi kunne jo notere, at der kom mere og mere interesse for produktet, så det var oplagt at tilføje det til vores produktsortiment. Vi oplevede rigtig stor efterspørgsel på netop dette produkt, hvorfor vi lynhurtigt fik anskaffet det til vores digitale hylder.

Allerede fra dag et af har produktet solgt godt, og vi håber da, at dillen varer ved lang tid endnu.”

Hvad er en fidget spinner?

 Der sidder formentligt en enkelt eller to, der stadigvæk ikke er blevet introduceret for fidget spinnere, så jeg giver lige en præsentation for god ordens skyld. Da fidget spinnere blev lanceret, var det som afstressende instrumenter, som forbrugerne kunne beskæftige deres fingre og hænder med. Oprindeligt var produktet tiltænkt personer med ADHD og autisme, men siden lanceringen af produktet er dette også blevet populært hos folk, der ikke har en decideret diagnose.

Et centralt kendetegn ved fidget spinnere er, at disse kan spinne på et utal af måder, og lige netop fidget spinneres evne til at snurre, er hovedårsagen til, at produktet i dag bruges af væsentlig flere end blot den tilsigtede målgruppe.

Det er nemlig blevet yderst populært at lave diverse tricks med fidget spinnere de sidste par år

Gammel opfindelse, som pludselig hitter nu

Selvom mange sandsynligvis tror, at fidget spinnere er et splinternyt fænomen, blev produktet faktisk opfundet allerede i 1990’erne. I løbet af det sidste års tid har produktet dog vundet enorm popularitet, og det har for alvor gjort sin entré i mainstream-kulturen. Der er naturligvis mange forskellige årsager til, at produktet nu er ved at udvikle sig til en vaskeægte dille. En af de centrale årsager er, at James Plafke publicerede et yderst populært indlæg på Forbes, hvor han kaldte fidget spinnere for et “must-have office toy for 2017”.

Indlægget er i skrivende stund blevet læst over 400.000 gange, hvorfor det selvsagt har bidraget til bred og stor eksponering af fidget spinnere.

Efter indlæggets publicering, begyndte flere og flere brugere af sociale medier at uploade videoer, hvori de udførte forskellige tricks med fidget spinnere.

Herefter gik det rigtig stærkt. Endnu flere begyndte at uploade videoer, hvori de udførte tricks med produktet, og atter flere investerede i produktede og prøvede kræfter med dette.

Bevægelsen er stadigvæk i fuld gang, hvorfor det kun er fremtiden, der kan afsløre, hvor stor og omfattende dillen bliver. Vil også du prøve kræfter med produktet? Så kan du erhverve fidget spinnere lige her

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på reddit
Reddit
Del på email
Email

Fik du læst...?

Tjek også disse spændende indlæg ud:

den perfekte kop kaffe

3 tips til at lave den perfekte kop kaffe

Kaffe er efterhånden en gammel drik, men samtidig har den aldrig været mere populær end lige nu. Det skyldes måske, at der i dag er et væld af forskellige måder at lave sin kaffe. Hvordan man gør afhænger derfor rigtig meget af smag, men der findes helt klart også rigtige og forkerte måder at gribe

Kiropraktoren er til for at hjælpe: 6 gode grunde til at besøge kiropraktoren

Sponsoreret indhold: Danskerne er heldigvis vilde med at tage til kiropraktoren, men der findes stadig en del, som har en vis skepsis overfor kiropraktorens arbejde. Dette er der dog ingen grund til, for en kiropraktor kan hjælpe med et væld af forskellige problematikker, der kan volde frustrationer i hverdagen. Kiropraktorers uddannelse kvalificerer dem nemlig til

Hvilke beautyprodukter trender lige nu?

Sponsoreret indhold: https://www.pexels.com/photo/selective-focus-portrait-photo-of-woman-with-a-towel-on-head-looking-in-the-mirror-3764013/ Hvis man går op i sin hudpleje, holder man sig højst sandsynligt også opdateret hvad angår de nyeste skønhedsprodukter og trends inden for hudpleje. At pleje sin hud på den mest optimale måde for netop den hudtype man har, hvordan vejret er og hvor man er i sit liv kan være noget

Gode råd og tips til at indrette stuen optimalt

Sponsoreret indhold: Stuen er selvfølgelig et af de rum, som danskerne opholder sig mest i, og derfor er det utrolig vigtigt, at stuen fremstår som et rum, hvor man har lyst til at være. Det kan dog være svært at ramme plet med indretningen, hvis man ikke har gjort sig de store tanker på forhånd.

Nu er danskerne begyndt at rejse igen

Sponsoreret indhold: Det har været nogle lange og seje år med coronanedlukninger af flere omgange og strenge restriktioner. Men endelig ser det ud til, at Covid-19 pandemien er på retræten, og det nyder danskerne godt af. Det kan man blandt andet se på rejsebranchen, som i øjeblikket oplever en markant stigning i efterspørgslen på ferier

Webshop med udsalg og billige kjoler.

Sponsoreret indhold: Hvis du er en plus size-kvinde, så ved du, at det kan være en udfordring at finde stilfuldt tøj. De fleste butikker fører ikke tøj i din størrelse, og de butikker, der gør, har ofte meget begrænsede muligheder. Det kan gøre det svært at finde tøj, der får dig til at se godt