Fidget spinnere er den nye dille, men de er rent faktisk gamle…

Du er garanteret blevet udsat for promovering af såkaldte ‘fidget spinnere’ flere gange i løbet af de sidste par uger. Fidget spinnere er nemlig ved at udvikle sig til en vaskeægte dille på niveau med yo-yo’er og tamagotchis. Men selvom fidget spinnere tilsyneladende er det nye sort, så er det faktisk en gammel opfindelse.   Størstedelen af os er på et eller andet tidspunkt hoppet med på en dille.

Jeg må personligt tilstå, at både yo-yo’en og tamagothis har stjålet alt for meget af min tid. Jeg har ikke overblik over, hvor mange timer jeg har brugt på at holde et debilt digitalt væsen i live ved at give det mad og pleje døgnet rundt. Særligt om nætterne, da jeg tog fejl af AM og PM, da jeg tidsindstillede maskinen, hvilket havde den konsekvens, at mit digitale kæledyr blev et nattedyr.

Det er yderst sandsynligt, at der i løbet af de næste par måneder igen opstår en ny dille.

Mange vil sikkert hævde, at dillen allerede er opstået, da man ser de såkaldte fidget spinnere flere og flere steder.

Et utal af butikker er i løbet af de sidste par måneder begyndt at sælge netop dette produkt. En af disse butikker er Uniprint.dk, der primært sælger printerpatroner og kontorartikler, og Uniprint.dk har, lige fra de begyndte at sælge produktet og faktisk også inden, oplevet en stor efterspørgsel på produktet. Søren Thomsen, der er indehaver af Uniprint.dk, fortæller begejstret: “Jamen vi kunne jo notere, at der kom mere og mere interesse for produktet, så det var oplagt at tilføje det til vores produktsortiment. Vi oplevede rigtig stor efterspørgsel på netop dette produkt, hvorfor vi lynhurtigt fik anskaffet det til vores digitale hylder.

Allerede fra dag et af har produktet solgt godt, og vi håber da, at dillen varer ved lang tid endnu.”

Hvad er en fidget spinner?

 Der sidder formentligt en enkelt eller to, der stadigvæk ikke er blevet introduceret for fidget spinnere, så jeg giver lige en præsentation for god ordens skyld. Da fidget spinnere blev lanceret, var det som afstressende instrumenter, som forbrugerne kunne beskæftige deres fingre og hænder med. Oprindeligt var produktet tiltænkt personer med ADHD og autisme, men siden lanceringen af produktet er dette også blevet populært hos folk, der ikke har en decideret diagnose.

Et centralt kendetegn ved fidget spinnere er, at disse kan spinne på et utal af måder, og lige netop fidget spinneres evne til at snurre, er hovedårsagen til, at produktet i dag bruges af væsentlig flere end blot den tilsigtede målgruppe.

Det er nemlig blevet yderst populært at lave diverse tricks med fidget spinnere de sidste par år

Gammel opfindelse, som pludselig hitter nu

Selvom mange sandsynligvis tror, at fidget spinnere er et splinternyt fænomen, blev produktet faktisk opfundet allerede i 1990’erne. I løbet af det sidste års tid har produktet dog vundet enorm popularitet, og det har for alvor gjort sin entré i mainstream-kulturen. Der er naturligvis mange forskellige årsager til, at produktet nu er ved at udvikle sig til en vaskeægte dille. En af de centrale årsager er, at James Plafke publicerede et yderst populært indlæg på Forbes, hvor han kaldte fidget spinnere for et “must-have office toy for 2017”.

Indlægget er i skrivende stund blevet læst over 400.000 gange, hvorfor det selvsagt har bidraget til bred og stor eksponering af fidget spinnere.

Efter indlæggets publicering, begyndte flere og flere brugere af sociale medier at uploade videoer, hvori de udførte forskellige tricks med fidget spinnere.

Herefter gik det rigtig stærkt. Endnu flere begyndte at uploade videoer, hvori de udførte tricks med produktet, og atter flere investerede i produktede og prøvede kræfter med dette.

Bevægelsen er stadigvæk i fuld gang, hvorfor det kun er fremtiden, der kan afsløre, hvor stor og omfattende dillen bliver. Vil også du prøve kræfter med produktet? Så kan du erhverve fidget spinnere lige her

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på reddit
Reddit
Del på email
Email

Fik du læst...?

Tjek også disse spændende indlæg ud:

Tøj til teenagepiger

Tøj til teenagepiger

Som du kan se nedenfor er der mange Tøj til teenagepiger at vælge imellem, og at finde den helt rigtige kan godt være lidt af

Pieces trusser

Pieces trusser

Velkommen til – vores mission her på Trenden.dk er at gøre dit køb så gnidningsfrit som muligt. Derfor har vi samlet Pieces trusser fra mange

Billige sko til teenagepiger

Billige sko til teenagepiger

Velkommen til Trenden.dk. Her elsker vi Sko til teenagepiger, og derfor vil vi gerne hjælpe dig til at finde den helt rigtige Sko til teenagepiger.