Modemagasinet Trenden

Solbriller til mænd

Velkommen til Trenden.dk. Her på siden er vi vilde med Fede solbriller til mænd, og derfor vil vi gerne hjælpe dig til at finde den helt rigtige Fed solbrille til mænd. Som du kan se nedenfor er udvalget nemlig stort, men vi håber at vores oversigt gør valget lidt nemmere at overskue.

Fede solbriller til mænd? Nu er det snart sommer, og dine solbriller er måske lidt slidte og ude af trit med moden? Måske du leder efter et par briller til manden eller kæresten? Hvad enten solbrillerne er til dig selv eller du køber til en mand, så skal du se det nedenstående udvalg af super cool herre solbriller. Vi har fundet forskellige gode ideer til gode stil. Det fede udvalg af designer solbriller til mænd gør en stor forskel. Solbriller i dagens Danmark er ikke bare de praktiske briller der giver beskyttelse mod solen.

Beskyttelse er selvfølgelig den vigtigste egenskab, men solbriller for en mand er også et statement af hans stil og personlighed, og som sådan, skal de også være fede. Derfor har vi fundet forskellige modeller, der kommer i det elegante, rå, casual eller fede design.

Priserne ikke super billige, fordi et par lækre solbriller skal holde i lang tid, og kvalitet koster som regel altid lidt mere, så disse briller er nok ikke beregnet til vilde drukture på Skanderborg, Roskilde eller andet sted.  

Oakley Twoface solbrille

 • Find solbrillen til 1.422,- kr. her Oakley laver populære solbriller, hvor de især er brugt ved ski eller cykelsport der tager sig godt ud med sportstøjet.

  Dog finder du også Oakley solbriller til det helt almindelige hverdagsbrug.

  En model til sådan, kan være denne fede Oakley OO0189 Twoface model, der kommer i det æstetiske og tidløse look med en snert at rå look over sig. Rektangulær brilleform med sorte glas og sort helt indfattet stel.

     

  Ray Ban Aviator brille

 • Find solbrillen til 933,- kr. her Hvis du leder efter en klassisk solbrille, så er Ray-Ban aviator nok den mest ikoniske solbrille overhovedet.

  Den klassiske pilot brille model der blev brugt i tiden før og under anden verdenskrig af US Air Force, har bare holdt ved lige siden.

  Det har selvfølgelig hjulpet at kendisser som Paul McCartney, Freddie Mercury, Tom Cruise med mere, er set med modellen, hvilket altid giver en kæmpe udbredelse.

  Denne model er fra den nyeste kollektion af Ray Ban solbriller til mænd og kvinder under unisex type frem for kønsopdelt. Solbrillen kommer med korrosion-resistent metal som gør brillen stort set umulig at ødelægge.

     

  Serengeti Nuvola solbriller

 • Find solbrillen til 1.340,- kr. her Serengeti Nuvola brillen kommer med uindfattede stel i stærke hængsler, så dit syn bliver begrænset mindst muligt. Kommer CPG glas med indbyggedet polarisering til bedst mulige beskyttelse mod blænding, samtidig med at glasses fotokromiske glas gør sig selv lysere eller mørkere efter forholdende.    

  Thom Browne solbrille

 • Find solbrillen til 3.621,- kr. her Et eksklusivt mærke der koster væsentlig mere end f.eks.

  Ray-Ban, er engelske Thom Browne. Du får topkvalitet i design og materiale, hvor denne sort/grå model kommer med et tyndt stel der er lavet af højkvalitets plastik. Dyre men fede Thom Brown solbriller til mænd og kvinder da den er unisex, kommer i et ret unikt design.

     

  Prada solbriller til mænd

 • Find solbrillen til 1.730,- kr. her Det rå look og top kvalitet er kombination som du finder med denne Prada solbrille.

  Brillen kommer i rektangel form og med unifarve mønster. Brillen er en kombination af 70’ernes amerikanske solbrille look og af Ray-Ban Aviator originale udformning. Det er med til at skabe et macho udtryk, der er kombineret med nutidens overskud at selvsikkerhed og kvalitet.

  Perfekt at sætte sammen med den lette og fede herre sommerjakke.    

  Ray-Ban Original Wayfarer

 • Find solbrillen til 1.056,- kr.

  her De fede Ray Ban briller er lavet af glas og acetate, der giver den fede trendy stil som de populære Original Wayfarer briller vitterlig er. Den fede kombination af det sorte stel og grå grønne glas giver både en klassisk og tidløs moderne stil.

     

  Puma solbrille

 • Find solbriller til 1.266,- kr. her Puma som er kendt for især deres sportstøj til både kvinder og mænd, har i deres hverdagstøj kollektioner også designet unikke solbriller. Denne pilot model med grå helt indfattet stel og sølv glas er en perfekt unisex brille til dig der ønsker unikke briller.    

  Chopard herresolbrille

 • Find solbrillen til 3.938,- kr. her En solbrille i tidløs og eksklusiv stil til manden, er denne seje model fra Chopard..

  Den trendy brille koster 4.000,- kr. som også er et signal om klasse indenfor solbriller.

  Hvis du søger den høje kvalitet der samtidig også er ret unik, så er denne solbrille måske et godt valg. Kan matche stort set alting, hvad end du har den stilfulde Eton skorte eller casual herre skovmandsskjorte på.    

  Carrera solbrille

 • Find solbrillen til 508,- kr.

  her Carrera brillen finder du på tilbud lige nu til lige omkring 500,- kr.

  En pilot solbrille i et innovativt design og materiale hvor brugen af acetate og metal giver det fede udtryk. Du får et par stilfulde solbriller i et smart og æstetisk udtryk der tager sig godt ud både med en t-shirt som den mere eksklusive skræddersyede skjorte.

     

  Nike Premier solbrille

 • Find solbrillen til 482,- kr.her Hvis du mangler de seje sports solbriller der kan bruges til både cykling eller som løbe solbriller, så overvej de seje Nike Premier briller.

  En rå brille i sort der selvfølgelig også kan bruges til ganske almindelig hverdag, hvor den kan kombineres med både den rå herre læderjakke eller måske de casual joggingbukser.

     

  Alexander McQueen solbrille

 • Find solbrillen til 3.358,- kr.  her Store unikke solbriller til mænd? Det er hvad du får med disse fede Alexander McQueen solbriller. Stellet og glasfarver finder du i enten sort eller brun model. En anderledes single lens brilleform i den høje prisklasse, hvor prisen ligger væsentlig højere end Ralph Lauren, Gucci, Emporio Armani, Louis Vuitton, Hugo Boss og lignede mærker, der også indikerer topkvalitet og design.

     

  Polo Ralph Lauren solbriller

 • Find solbrillen til 1.227,- kr.

  her Polo Ralph Lauren PH3088 Polarized solbriller i det populære brand der især hitter blandt det yngre publikum. Grunden til at brandet er blevet ikonisk, er, at det barsler kvalitet og ofte kommer i det tidløse og trendy design. Aviator pilot solbrillen kommer i metal stel i en holdbar, rustfri og smidig kvalitet til den gode pasform og selvfølgelig look.

     

  Ray Ban Active Lifestyle

 • Find solbrillen til 810,- kr. her Et bud på en rå og maskulin solbrille kan være denne Ray Ban model til  800 kr.

  Brillen kombinerer stelfarve med smoke polarized glasfarve på den fede måde, så brillen kan bruges til stort set alt outfit og lejlighed.

  Du kan være heldig at finde den rå brille blandt billige Ray Ban solbriller på tilbud eller udsalg.

     

  Jaguar for mænd

 • Find solbrillen til 1.023,- kr. her Den brille er lidt anderledes end mange andre Jaguar solbriller. Modellen Jaguar 37576 1166 i metal og plastik materiale. Det blå glas passer godt det matte sort blå stel.

  En enkel stil til en mand der ønsker unikke solbriller i den rektangulær brilleform.    

  Ray Ban Clubmaster

 • Find solbrillen til 823,- kr.  her Clubmaster modellen i sort guld kan være den moderne solbrille for dig.

  Brillen der er super populær og har været det i årevis, kan du købe for omkring 800 kr. Brillen kommer med polycarbonat glas med anti-rids overflade. Det gør brillen god til at modstå alle de forskellige slid, som f.eks. af at ligge i bil, skrivebord og andre ting som en mands solbriller bliver udsat for.

     

  Bvlgari BV5034K brille

 • Find solbrillen til 4.375,- kr.

  her Bvlgari solbriller til mænd kommer i den absolutte topkvalitet indenfor materiale og design, hvor prisniveauet vel ligger i samme klasse som Thom Browne herre solbriller. Hvis du tjekker en mode guide over topmærker, vil du finde Bvlgari blandt disse brands.

  Denne BV5034K model kommer guld stelfarve og grå linsefarve. Aviator brillen i metal og plastik kan kombineres med det noble jakkesæt som den casual kortærmet skjorte til mænd.

     

  Oakley Holbrook brille

 • Find solbrillen til 1.1216,- kr. her Oakley har en filosofi om at lave produkter der ser og virker bedre end alt andet. Om det er lykkes for dem, er måske tvivlsomt men du får dog rigtig fed design og top kvalitet.

  Dette Holbrook solbrille har et unikt look, hvor det førende sports og livsstil brand viser, at de er på forkant med innovativt design. Full-rim modellen med wayfarer figur kommer i let plastic og selvfølgelig 100% beskyttelse mod uv-stråler.    

  Persol Typewriter brille

 • Find solbrillen 1.382,- kr. her Hvis du leder efter et par unikke runde solbriller, så er disse italiensk produceret Persol briller måske det helt rigtige par. Brillerne til ca.

  1400 kr. kan med held findes på tilbud fra tid til anden, men det er dog sjældent af solbriller i brandet ligesom med Chanel, Dolce Gabbaba, Dyrberg Kern, Vogue, Dior, Giorgi Armani, Marc Jacobs og lignende, rykker sig ret meget i pris.

  Brillen kommer i skildpaddefarvet stel og brun linsefarve.    

  Sorte Lacoste briller

 • En trendy trapez model i sort eller grøn er, hvad du får disse Lacoste solbriller. Stilrent og trendy design til dig der ønsker det moderne storbys look, som kombinerer med stilen i Lacoste der har holdt fast siden 80’erne. Et unik brand som er on/off i popularitet gennem årtierne. Brug den sporte brillen med den lette forårsjakke til mænd som sammen med badetøj eller andet.

     

  Versace solbriller

 • Find solbrillen til 1.125,- kr. her Denne model er en af de fede modeller blandt de mange Versace solbriller til mænd.

  Stel kommer i guld og glas i den grå nuance. Dét giver et eksklusivt og tidløst look til dig, der ikke er bange for at blive set. Dr findes mange lækre mørke og hvide solbriller i Versace brand, men kendetegnet for alle de forskellige designs er, at stilen kommer med en duft af eksklusiv sydlandsk stil.    

  Gucci herre solbrille

 • Find solbrillen til 1.820,- kr. her En klassisk model i det populære Gucci brand.

  Glasfarven er grå med rektangulær stelform og 56 mm. størrelse.

  Et par karakteristiske solbriller hvor materialet kommer i kraftigt acetatat og de klassiske Gucci detaljer

 • Facebook
  Twitter
  Pinterest
  Reddit
  Email

  Fik du læst...?

  Tjek også disse spændende indlæg ud:

  Spar penge på årets julegaveindkøb under Black Week

  Spar penge på årets julegaveindkøb under Black Week

  Når julegaveræset rigtig går i gang, så er der mange, der nok godt kan opleve lidt sved på panden. Der er nemlig mange, som har en masse gaver, der skal købes ind, inden juleaften nærmer sig, og det vil man jo helst gerne gøre så nemt, hurtigt og billigt som muligt. Nemt fordi det godt

  kvinder køber tøj

  Hvad har danske kvinder i fokus, når de køber nyt tøj?

  Det er ikke alle kvinder, der har det samme i fokus, når de køber nyt tøj. Der skal dog ikke være nogen tvivl om, at der er mange ting, der går igen. En stor del af danske kvinder har nemlig fokus på de samme ting. Er du i tvivl om, hvad der egentlig er i

  Fire slags live underholdning du kan opleve derhjemme

  Fire slags live underholdning du kan opleve derhjemme

  Takket være internettet kan du nu få meget bedre underholdning derhjemme. Alt er blevet mere interaktivt, og det føles som om, at du har verden ved dine fingerspidser. Naturligvis er der underholdning, som er bedre end andet. Det kigger vi på nedenfor, hvor vi giver dig fire gode idéer til underholdning, som du kan opleve

  Køb en julesweater med lys og lyd og bliv midtpunkt til julefrokosten

  Køb en julesweater med lys og lyd og bliv midtpunkt til julefrokosten

  Du er ikke ordentlig klar til jul, hvis ikke du har en rigtig grim julesweater at iføre dig til julefrokosten. Intet skriger julestemning som en julesweater med rensdyr, snemænd, lys eller små bjælder på. Sørg for at du bliver midtpunktet til alle højtidens julefrokoster med en mindeværdig julesweater, der kun kan få smil og grin frem på

  Sådan finder du en flot kjole til juleaften til både piger og damer

  Sådan finder du en flot kjole til juleaften til både piger og damer

  Julen er en vigtig, hvis ikke den vigtigste, højtid for mange danskere, og det er der flere oversager til. For mange er julen den højtid, hvor man samles hele familien, ligger gamle problemer og lignende bag sig og fokusere på hyggen. Derfor er det også vigtigt, at julen er som den altid har været for

  Sådan opnår du succes online med din webshop

  Sådan opnår du succes online med din webshop

  Alt viden du opnår om online kommunikation, IT og generelt digitale maskiner er en stor fordel. Flere folk bliver nysgerrige omkring brugen af internettet og det kan kun gavne specielt virksomheder på den lange bane. Det er begyndt at være en større trend at promovere for produkter og services online i nye nuancer igennem nye

  Få inspiration til en unik og moderne indretning i hjemmet

  Få inspiration til en unik og moderne indretning i hjemmet

  Har du svært ved at få det moderne udtryk ind i dit hjem, eller ønsker du måske blot, at stilen bliver mere iøjnefaldende samt personlig? Så er du landet det helt rette sted. Indretning kan for mange være en tjørn i siden, også selvom man har en god ide, om hvordan hjemmet skal stå og

  Sportens indflydelse på moden

  Sportens indflydelse på moden

  Sport er en del af mange menneskers hverdag. Enten dyrker de selv en form for sport eller motion,  eller også følger de bare med på sidelinjen. I skolerne bliver vi alle opdraget til, at sport er vigtigt  for vores generelle sundhed og velbefindende. I idrætstimerne gør idrætslærerne alt hvad de kan, for  at præsentere så

  De mest anvendte betalingsformer på online casino

  De mest anvendte betalingsformer på online casino

  Når du skal på casino, skal du have pengepungen med. Selv om der findes gratis spil, er det sjældent  at det udelukkende er den spillere kommer for. På et online casino kan du naturligvis ikke betale  med kontanter. Du bliver nødt til at bruge en digital løsning. I artiklen herunder finder du både de  mest