Solbriller til mænd

Velkommen til Trenden.dk. Her på siden er vi vilde med Fede solbriller til mænd, og derfor vil vi gerne hjælpe dig til at finde den helt rigtige Fed solbrille til mænd. Som du kan se nedenfor er udvalget nemlig stort, men vi håber at vores oversigt gør valget lidt nemmere at overskue.

Fede solbriller til mænd? Nu er det snart sommer, og dine solbriller er måske lidt slidte og ude af trit med moden? Måske du leder efter et par briller til manden eller kæresten? Hvad enten solbrillerne er til dig selv eller du køber til en mand, så skal du se det nedenstående udvalg af super cool herre solbriller. Vi har fundet forskellige gode ideer til gode stil. Det fede udvalg af designer solbriller til mænd gør en stor forskel. Solbriller i dagens Danmark er ikke bare de praktiske briller der giver beskyttelse mod solen.

Beskyttelse er selvfølgelig den vigtigste egenskab, men solbriller for en mand er også et statement af hans stil og personlighed, og som sådan, skal de også være fede. Derfor har vi fundet forskellige modeller, der kommer i det elegante, rå, casual eller fede design.

Priserne ikke super billige, fordi et par lækre solbriller skal holde i lang tid, og kvalitet koster som regel altid lidt mere, så disse briller er nok ikke beregnet til vilde drukture på Skanderborg, Roskilde eller andet sted.  

Oakley Twoface solbrille

 • Find solbrillen til 1.422,- kr. her Oakley laver populære solbriller, hvor de især er brugt ved ski eller cykelsport der tager sig godt ud med sportstøjet.

  Dog finder du også Oakley solbriller til det helt almindelige hverdagsbrug.

  En model til sådan, kan være denne fede Oakley OO0189 Twoface model, der kommer i det æstetiske og tidløse look med en snert at rå look over sig. Rektangulær brilleform med sorte glas og sort helt indfattet stel.

     

  Ray Ban Aviator brille

 • Find solbrillen til 933,- kr. her Hvis du leder efter en klassisk solbrille, så er Ray-Ban aviator nok den mest ikoniske solbrille overhovedet.

  Den klassiske pilot brille model der blev brugt i tiden før og under anden verdenskrig af US Air Force, har bare holdt ved lige siden.

  Det har selvfølgelig hjulpet at kendisser som Paul McCartney, Freddie Mercury, Tom Cruise med mere, er set med modellen, hvilket altid giver en kæmpe udbredelse.

  Denne model er fra den nyeste kollektion af Ray Ban solbriller til mænd og kvinder under unisex type frem for kønsopdelt. Solbrillen kommer med korrosion-resistent metal som gør brillen stort set umulig at ødelægge.

     

  Serengeti Nuvola solbriller

 • Find solbrillen til 1.340,- kr. her Serengeti Nuvola brillen kommer med uindfattede stel i stærke hængsler, så dit syn bliver begrænset mindst muligt. Kommer CPG glas med indbyggedet polarisering til bedst mulige beskyttelse mod blænding, samtidig med at glasses fotokromiske glas gør sig selv lysere eller mørkere efter forholdende.    

  Thom Browne solbrille

 • Find solbrillen til 3.621,- kr. her Et eksklusivt mærke der koster væsentlig mere end f.eks.

  Ray-Ban, er engelske Thom Browne. Du får topkvalitet i design og materiale, hvor denne sort/grå model kommer med et tyndt stel der er lavet af højkvalitets plastik. Dyre men fede Thom Brown solbriller til mænd og kvinder da den er unisex, kommer i et ret unikt design.

     

  Prada solbriller til mænd

 • Find solbrillen til 1.730,- kr. her Det rå look og top kvalitet er kombination som du finder med denne Prada solbrille.

  Brillen kommer i rektangel form og med unifarve mønster. Brillen er en kombination af 70’ernes amerikanske solbrille look og af Ray-Ban Aviator originale udformning. Det er med til at skabe et macho udtryk, der er kombineret med nutidens overskud at selvsikkerhed og kvalitet.

  Perfekt at sætte sammen med den lette og fede herre sommerjakke.    

  Ray-Ban Original Wayfarer

 • Find solbrillen til 1.056,- kr.

  her De fede Ray Ban briller er lavet af glas og acetate, der giver den fede trendy stil som de populære Original Wayfarer briller vitterlig er. Den fede kombination af det sorte stel og grå grønne glas giver både en klassisk og tidløs moderne stil.

     

  Puma solbrille

 • Find solbriller til 1.266,- kr. her Puma som er kendt for især deres sportstøj til både kvinder og mænd, har i deres hverdagstøj kollektioner også designet unikke solbriller. Denne pilot model med grå helt indfattet stel og sølv glas er en perfekt unisex brille til dig der ønsker unikke briller.    

  Chopard herresolbrille

 • Find solbrillen til 3.938,- kr. her En solbrille i tidløs og eksklusiv stil til manden, er denne seje model fra Chopard..

  Den trendy brille koster 4.000,- kr. som også er et signal om klasse indenfor solbriller.

  Hvis du søger den høje kvalitet der samtidig også er ret unik, så er denne solbrille måske et godt valg. Kan matche stort set alting, hvad end du har den stilfulde Eton skorte eller casual herre skovmandsskjorte på.    

  Carrera solbrille

 • Find solbrillen til 508,- kr.

  her Carrera brillen finder du på tilbud lige nu til lige omkring 500,- kr.

  En pilot solbrille i et innovativt design og materiale hvor brugen af acetate og metal giver det fede udtryk. Du får et par stilfulde solbriller i et smart og æstetisk udtryk der tager sig godt ud både med en t-shirt som den mere eksklusive skræddersyede skjorte.

     

  Nike Premier solbrille

 • Find solbrillen til 482,- kr.her Hvis du mangler de seje sports solbriller der kan bruges til både cykling eller som løbe solbriller, så overvej de seje Nike Premier briller.

  En rå brille i sort der selvfølgelig også kan bruges til ganske almindelig hverdag, hvor den kan kombineres med både den rå herre læderjakke eller måske de casual joggingbukser.

     

  Alexander McQueen solbrille

 • Find solbrillen til 3.358,- kr.  her Store unikke solbriller til mænd? Det er hvad du får med disse fede Alexander McQueen solbriller. Stellet og glasfarver finder du i enten sort eller brun model. En anderledes single lens brilleform i den høje prisklasse, hvor prisen ligger væsentlig højere end Ralph Lauren, Gucci, Emporio Armani, Louis Vuitton, Hugo Boss og lignede mærker, der også indikerer topkvalitet og design.

     

  Polo Ralph Lauren solbriller

 • Find solbrillen til 1.227,- kr.

  her Polo Ralph Lauren PH3088 Polarized solbriller i det populære brand der især hitter blandt det yngre publikum. Grunden til at brandet er blevet ikonisk, er, at det barsler kvalitet og ofte kommer i det tidløse og trendy design. Aviator pilot solbrillen kommer i metal stel i en holdbar, rustfri og smidig kvalitet til den gode pasform og selvfølgelig look.

     

  Ray Ban Active Lifestyle

 • Find solbrillen til 810,- kr. her Et bud på en rå og maskulin solbrille kan være denne Ray Ban model til  800 kr.

  Brillen kombinerer stelfarve med smoke polarized glasfarve på den fede måde, så brillen kan bruges til stort set alt outfit og lejlighed.

  Du kan være heldig at finde den rå brille blandt billige Ray Ban solbriller på tilbud eller udsalg.

     

  Jaguar for mænd

 • Find solbrillen til 1.023,- kr. her Den brille er lidt anderledes end mange andre Jaguar solbriller. Modellen Jaguar 37576 1166 i metal og plastik materiale. Det blå glas passer godt det matte sort blå stel.

  En enkel stil til en mand der ønsker unikke solbriller i den rektangulær brilleform.    

  Ray Ban Clubmaster

 • Find solbrillen til 823,- kr.  her Clubmaster modellen i sort guld kan være den moderne solbrille for dig.

  Brillen der er super populær og har været det i årevis, kan du købe for omkring 800 kr. Brillen kommer med polycarbonat glas med anti-rids overflade. Det gør brillen god til at modstå alle de forskellige slid, som f.eks. af at ligge i bil, skrivebord og andre ting som en mands solbriller bliver udsat for.

     

  Bvlgari BV5034K brille

 • Find solbrillen til 4.375,- kr.

  her Bvlgari solbriller til mænd kommer i den absolutte topkvalitet indenfor materiale og design, hvor prisniveauet vel ligger i samme klasse som Thom Browne herre solbriller. Hvis du tjekker en mode guide over topmærker, vil du finde Bvlgari blandt disse brands.

  Denne BV5034K model kommer guld stelfarve og grå linsefarve. Aviator brillen i metal og plastik kan kombineres med det noble jakkesæt som den casual kortærmet skjorte til mænd.

     

  Oakley Holbrook brille

 • Find solbrillen til 1.1216,- kr. her Oakley har en filosofi om at lave produkter der ser og virker bedre end alt andet. Om det er lykkes for dem, er måske tvivlsomt men du får dog rigtig fed design og top kvalitet.

  Dette Holbrook solbrille har et unikt look, hvor det førende sports og livsstil brand viser, at de er på forkant med innovativt design. Full-rim modellen med wayfarer figur kommer i let plastic og selvfølgelig 100% beskyttelse mod uv-stråler.    

  Persol Typewriter brille

 • Find solbrillen 1.382,- kr. her Hvis du leder efter et par unikke runde solbriller, så er disse italiensk produceret Persol briller måske det helt rigtige par. Brillerne til ca.

  1400 kr. kan med held findes på tilbud fra tid til anden, men det er dog sjældent af solbriller i brandet ligesom med Chanel, Dolce Gabbaba, Dyrberg Kern, Vogue, Dior, Giorgi Armani, Marc Jacobs og lignende, rykker sig ret meget i pris.

  Brillen kommer i skildpaddefarvet stel og brun linsefarve.    

  Sorte Lacoste briller

 • En trendy trapez model i sort eller grøn er, hvad du får disse Lacoste solbriller. Stilrent og trendy design til dig der ønsker det moderne storbys look, som kombinerer med stilen i Lacoste der har holdt fast siden 80’erne. Et unik brand som er on/off i popularitet gennem årtierne. Brug den sporte brillen med den lette forårsjakke til mænd som sammen med badetøj eller andet.

     

  Versace solbriller

 • Find solbrillen til 1.125,- kr. her Denne model er en af de fede modeller blandt de mange Versace solbriller til mænd.

  Stel kommer i guld og glas i den grå nuance. Dét giver et eksklusivt og tidløst look til dig, der ikke er bange for at blive set. Dr findes mange lækre mørke og hvide solbriller i Versace brand, men kendetegnet for alle de forskellige designs er, at stilen kommer med en duft af eksklusiv sydlandsk stil.    

  Gucci herre solbrille

 • Find solbrillen til 1.820,- kr. her En klassisk model i det populære Gucci brand.

  Glasfarven er grå med rektangulær stelform og 56 mm. størrelse.

  Et par karakteristiske solbriller hvor materialet kommer i kraftigt acetatat og de klassiske Gucci detaljer

 • Facebook
  Twitter
  Pinterest
  Reddit
  Email

  Fik du læst...?

  Tjek også disse spændende indlæg ud:

  lej en studiebolig med veninderne

  Lej en studiebolig med veninderne – sådan gør du rent praktisk

  At flytte sammen med veninderne og leje en studiebolig kan være en fantastisk oplevelse. Det giver mulighed for at dele oplevelser, skabe minder og styrke venskaberne. Men inden man kan nyde det sociale samvær, er der praktiske ting, der skal klares. I denne artikel vil vi guide dig gennem de praktiske skridt, der skal tages,

  Går du op i makeup? Så er der her 14 makeupjulekalendere til dig

  Går du op i makeup? Så er der her 14 makeupjulekalendere til dig

  På udkig efter en julekalender med makeup og beautyprodukter? I dag kan du få julekalendere med næsten alting i. Julekalendere findes ikke kun med chokolade og søde sager. Nu kan du også købe kalendere med alt fra vin til parfumer, hårpleje og masser af skønne makeupprodukter. I denne artikel har vi samlet 14 af de bedste forslag

  4 modetips til damer der gør dig til en ægte mode-ekspert

  4 modetips til damer der gør dig til en ægte mode-ekspert

  Modeverdenen er altid i konstant udvikling, og det kan være svært at følge med i de nyeste trends. Når det kommer til modetrends for damer, er bluser og toppe dog altid et oplagt valg, da de kan styles på utallige måder, og der er altid nye tendenser at spotte på markedet. Stylingtips til bluser til

  5 stilede outfits til efteråret

  Efteråret er den perfekte årstid til at eksperimentere med sin stil og prøve nye outfits. Her er fem forslag til stilede efterårsoutfits, der både er varme, komfortable og moderne, samt et bonustip sidst i artiklen. 1. Denimkjole og støvler En denimkjole er god om efteråret. Hav den på med et par tykke støvler eller måske

  5 stilede outfits til efteråret

  Efteråret er den perfekte årstid til at eksperimentere med sin stil og prøve nye outfits. Her er fem forslag til stilede efterårsoutfits, der både er varme, komfortable og moderne, samt et bonustip sidst i artiklen. 1. Denimkjole og støvler En denimkjole er god om efteråret. Hav den på med et par tykke støvler eller måske

  5 stilede outfits til efteråret

  Efteråret er den perfekte årstid til at eksperimentere med sin stil og prøve nye outfits. Her er fem forslag til stilede efterårsoutfits, der både er varme, komfortable og moderne, samt et bonustip sidst i artiklen. 1. Denimkjole og støvler En denimkjole er god om efteråret. Hav den på med et par tykke støvler eller måske

  Her er 16 gode gaveideer til hende der går op i sit udseende

  Skal du forkæle en ægte beauty-queen? Hvis du kender en, som virkelig går op i deres udseende, så er det oplagt at finde en gave, som kan bidrage til at holde hende ung og smuk. Der er mange fantastisk gode gaver at vælge imellem og i denne artikel får du 10 af de bedste ideer.

  6 gode gaveideer til hende der elsker tøj og mode

  6 gode gaveideer til hende der elsker tøj og mode

  Når man skal finde på en god gave til en person, som man holder meget af, så er det altid en ret god tommelfingerregel at vælge en gave ud fra det, de interesserer sig for. Det kunne eksempelvis være fodbold, kreative ting – eller måske noget som mode, som rigtig mange gå op i for

  10 Virtuelle Aktiviteter Til At Bekæmpe Kedsomhed

  10 Virtuelle Aktiviteter Til At Bekæmpe Kedsomhed

  Underholdingen har ingen ende, når du er online på internettet. Du ved sikkert allerede, at du har et hav af muligheder for at undgå at kede dig. Alligevel kan det være, at du mangler idéer til at komme i gang. Her kommer vi ind i billedet, og nedenfor kan du få ti gode tips til