Få styr på din sommergarderobe i 2020

Få styr på din sommergarderobe i 2020

Mangler du at få styr på din sommergarderobe i 2020, så kan du med fordel kigge med nedenfor.

Her vil du finde inspiration til hvad din garderobe skal indeholde når det kommer til tøjet, solbrillerne og skoene. Vi ved at vejret ikke altid viser sig fra den bedste side, så man skal være forberedt på det hele

Sommerens tøj

Sommer er lig med shorts, toppe, T-Shirts og måske søde Rosemunde kjoler, hvilket også skal være fast inventar i din sommergarderobe.

Men selvom kalenderen siger juli og august, så skal du alligevel have det varme tøj til at ligge i skabet også. Vejret skifter meget og sommeren kan også byde på regn og kolde dage.

Du skal derfor være forberedt på dette og dermed ikke pakke den tykke striktrøje helt væk. Sommeraftenerne kan også gå hen og blive kolde og en let cardigan eller en lækker striktrøje for kvinder skal også være i garderoben.

Hvis du ikke helt har styr på garderoben her til sommer, så kan du få hjælp hos Rikke Solberg, som har et stort udvalg af moderigtigt tøj til kvinder og som kan hjælpe dig med at fuldende din sommergarderobe.  

 • Find solbrillerne frem

  Solbrillerne er vigtige at have styr på i sommeren. Solen kan til tider være meget skarp og du skal derfor beskytte din øjne.

  Hos Profil Optik kan de hjælpe dig med at finde de helt rigtige solbriller til din sommer.

  Solbrillerne skal passe til din ansigtsform, i den rigtige størrelse og farve. Undervurder ikke et par gode solbriller for de er også et vigtigt inventar til sommergarderoben.

  Hvis du kender til din ansigtsform, størrelse og andet så kan du finde det største udvalg og bedste priser ved Smartbuyglasses lige her

  Forskellige sko er et hit

  Du skal selvfølgelig ikke have forskellige sko på, men du skal have forskellige par sko i garderoben her i sommeren.

  Som nævnt før, så er vejret meget svingende og man skal være forberedt på både regn, blæst, kulde og varme.

  Du skal derfor have nogle forskellige sko at vælge imellem alt efter hvilket vejr det er. Dog er sandaler først og fremmest et must have i sommergarderoben.

  Fødderne skal ud og have luft i sommeren, nu hvor de har været pakket ind i vinteren. Viser vejret sig derimod fra sin dårlige side er det en god ide, at gummistøvlerne ikke er pakket helt væk. Er vejret en dag en smule for kold til sandaler, så bør du anskaffe dig et par gode sneakers, som kan bruges til et hvert outfit. Hvis du endnu ikke har styr på skoene til sommergarderoben, så kan du kigge forbi Eshoes, som helt sikkert kan hjælpe dig

 • Relaterede indlæg: