Få byens lækreste mad leveret direkte til døren til din næste venindeaften

Få byens lækreste mad leveret direkte til døren til din næste venindeaften

Vil du gerne imponere veninderne til din næste venindeaften og få mad fra jeres foretrukne lokale spisested leveret direkte til døren, så I kan hygge jer med den i hjemlige rammer? Så er Wolt appen for dig. Med Wolt kan du nemlig få mad fra alle de bedste spisesteder i byen bragt ud nemt og enkelt.

I denne artikel kan du læse om mulighederne med Wolt; om hvordan du kan spare penge, næste gang du bestiller via appen og ikke mindst om, hvordan virksomheden langt om længe har bragt McDonalds udbringning til Danmark

Hvad er Wolt?

Wolt er en relativt ny service i Danmark. Virksomheden er oprindeligt finsk, men siden lanceringen på det danske marked tilbage i 2017, har den fleksible udbringningsservice opnået stor succes i Danmark. Kort sagt er Wolt en service, der lader dig få maden fra alle dine foretrukne restauranter, caféer og spisesteder bragt direkte til døren – det kunne være i forbindelse med en hyggelig venindeaften eller lignende.

Via Wolt-appen kan du få et samlet overblik over alle de mange spisesteder, Wolt har et samarbejde med.

Det er også fra appen, du bestiller maden. Når du har bestilt og angivet, hvilken adresse maden skal leveres til, cykler et af Wolt-budene ud for at hente og bringe til dig.

Wolts services er nemlig baseret på cykeludbringning, hvilket udover fleksibilitet har den fordel, at budene hverken støjer i bybilledet eller udleder CO2, når maden udbringes.

Foreløbig tilbyder Wolt kun sine services i nogle af landets større byer – herunder København, Aarhus og Odense. Men med den store succes, virksomheden har opnået i Danmark på de få år siden lanceringen, er det ikke til at sige, om ikke der kunne være en udvidelse til flere danske byer på vej i fremtiden

Rabatkode til Wolt

Wolts services har mange fordele, hvilket også har gjort virksomheden populær på meget kort tid. En af fordelene er muligheden for at bruge wolt rabatkoder. Med rabatkoder bliver det muligt at spare penge, når du bestiller mad fra dine foretrukne spisesteder via Wolts app.

Du kan således både spare penge og få dit måltid leveret direkte til din hoveddør, når du eksempelvis har veninderne på besøg.

Det er med andre ord ikke svært at få øje på de egenskaber, der har gjort Wolt populært

McDonalds udbringning

En af de mange fordele ved Wolt er muligheden for at få bragt mad til døren fra spisesteder, som ellers ikke tilbyder take-away og udbringning. Wolt har et samarbejde med enorm mange forskellige typer af spisesteder, og det er således muligt både at bestille klassisk cafémad i form af sandwicher og lettere retter, forskellige former for fastfood og decideret restaurantmad, som ellers ikke ville være muligt at få bragt ud. En faktor, som i den grad har været medvirkende til at gøre Wolt til en succes på det danske marked, er virksomheden samarbejde med fastfoodmastodonten McDonalds. I mange år har danske fastfood-fans efterspurgt McDonalds udbringning og med en Wolt rabatkode er dette endelig blevet en realitet

Relaterede indlæg: