Eton skjorter

Som du kan se nedenfor er der mange Eton skjorter at vælge imellem, og at finde den helt rigtige er ikke sådan lige til. Derfor har vi grundlagt Trenden.dk, for at hjælpe dig med at lave det rigtige køb. God fornøjelse, og tak fordi du benytter vores side.

Tilbud på Eton skjorter

Man kan ikke lave Trenden.dk uden at vise de bedste tilbud på Eton skjorter i 2021. Så det gør vi selvfølglig. Vi har derfor hyret en lille robot der hver nat automatisk kravler adskillige af de bedste internetbutikker fra Danmark igennem for gode tilbud og priser. Du kan se hvad den lille fyr har fundet nedenfor, og vi håber der er et billigt tilbud du kan bruge.

Flot ensfarvet og strygevenlig dress-skjorte, der er velegnet til business og pænt brug.
KR. 1100.00
Eton - 8633 Signature Twill Skjorte
KR. 1200.00
Eton - 8617 Signature Twill Skjorte
KR. 1200.00
Eton - 3486 Dobby Skjorte
KR. 1300.00
Lækker lang skjorte fra Gestuz. Skjorten er lavet i en lækker kraftig kvalitet og den har store lommer på brystet. Skjorten lukkes med store knapper ned foran. Sæt den sammen med et par cool leggings....
KR. 629.55

Vores robot har søgt hele natten, og ovenstående var alle de produkter den fandt for nu. Vi håber du har fundet en billigt Eton skjorte der har pirret din interesse – hvis det er tilfældet så klik ind på forhandleren og læs mere om leveringstid og leveringspris.

Hvis ikke, så gem Trenden.dk og kom snart tilbage igen – vi sender robotten afsted efter gode tilbud igen i nat.

Indenfor skjorter til mænd finder du mange fede designer mærker, hvor kvalitet, pasform og design giver forskellen mellem den fede og knap så fede skjorte. Blandt de eksklusive mærker i høj kvalitet finder du Eton skjorter til mænd.

Eton skjorterne giver dig det formelle med casual business stil indenfor de klassiske styles. Her finder du både den helfarvet klassiske skjorte, som skjorter med lidt mere spraglede form men dog stadig pakket ind i det formelle. Eton skjorter egner sig bedst som en skræddersyende skjorte sammen med f.eks et Hugo Boss jakkesæt eller blazer, frem for en løs hængende skjorte til det helt afslappet brug, hvor skovmandsskjorter eller andre typer/brands ofte foretrækkes. Her finder du inspiration indenfor fede modeller til brug i 2021.

En af de klare fordele ved Eton skjorterne er, at de produceret i bomuld hvilket gør strygningen en helt del nemmere.  

Klassisk lyseblå Eton Signature

 • Den klassiske skjorte som alle mænd må have i garderoben, er den stilrene lyseblå skjorte. Alle kan bære og bruge en lyseblå Eton skjorte, hvor denne Signature Twill slimfit måske passer til dig. Det med slimfit deler os alle, for nogen ønsker det stramme look mens andre ønsker det løse.

  Hvis du kan bære en slimfit model, så er det selvfølgelig et oplagt valg.

  Denne Signature skjorte kommer i den høje kvalitet og er perfekt både til løs udover bukserne som med blazeren.    

  Den stilrene hvide skjorte

 • Skjorten som er helt uundværlig for alle unge som ældre mænd, er den klassiske hvide Eton skjorte. Poplin modellen kommer i den enkle stil der emmer af kvalitet, hvor du finder skjorten i enten regular eller slim fit model. Hvis du er tvivl, så vælg altid regular da slim fit kan irriterer over brystkassen eller armene, hvis du f.eks. har brugt lidt for meget tid på styrketræning – Eller hvis du måske slet ikke har trænet, og den strammer over maven også.

     

  Eton Satin skjorte

 • En brun/bordeaux/rød skjorte som denne Satin slimfit der også kommer i regular, er perfekt til både arbejdet som aftenbrug i mere afslappet forhold. En enkel og stilfuld skjorte der kan bruges til byturen sammen med et par jeans, men også sammen med habitten og slipset hvor både de brede som tynde slipseknuder virker.    

  Sort Eton business skjorte

 • Den sorte skjorte er ikke for alle, men hvis du har den rette teint til at bære den, så er den ganske fed skjorte. Modellen der kommer i slim fit bruges også som det seriøse look men i lidt mere afslappet forhold, hvor blå jeans og løsthængende skjorte er velset. Perfekt til hverdagen eller som den enkle og stilfulde beklædning til en tur i byen.    

  Elegant mønstret design

 • En anden skjorte til det lidt mere uformelle udtryk på arbejdet i Eton contemporary fit.

  Det mønstret design giver en afslappet form men dog i det stilfulde udtryk, hvor skjorten står sig godt med et af de klassiske bælter til mænd der binder sko, bukser og skjorte sammen til en helhed.    

  Den klassisk ternet skjorte

 • Køb den klassiske blåternet Eton skjorte til arbejde eller fritid.

  En fed afslappet men også formel skjorte, der står sig godt med f.eks.

  Brav bukser eller Sand tøj. Skjorten kommer i en super kvalitet og har ikke de korte ærmer der kan forekomme ved billigere modeller.

  Brug en størrelseguide online hvis du er tvivl om hvilket størrelse der passer til dig, for skjorten er oplagt til de fleste mænd der ønsker Eton stilen.    

  Spraglet Eton skjorte

 • Hvis du skal have den lidt vildere stil, så kan denne mønstret Eton Poplin i slim fit måske være det rigtige. Skjorten kommer i den høje pris, der nok ikke kan findes på outlet, men dog findes på udsalg online som i butikkerne fra tid til anden. En fed og unik skjorte indenfor den høje kvalitet, der kan bruges både til fest og arbejdsbrug.

   

  Hvad er en Eton skjorte?

  Eton skjorter blev grundlagt tilbage i 1928 i det svenske, og ikke England hvis du forbinder navnet hertil, som dog danner basis for brandets navn. Syfabrikken Special blev grundlagt af David, Eton og Annie Petterson hvor fokus blev på skjorter til mænd og kjoler til kvinder.

  Tilbage til navnet og det med England, for det var nemlig i den lille engelske by Eton, at brandet har sin navn fra.

  Sønnerne Rune og Arne stod for at finde nye materialer til Syfabrikken, og netop i Eton fandt de stof der blev brugt til den første Eton skjorte. Successen med skjorterne indtraf ret hurtigt, og Eton blev firmanavnet i 1950. Brandet kom udover de svenske grænser og i 1992 kom verdens første strygefri skjorte  i 100% bomuld fra Eton.

  Brandet der dækker over slips, smoking, accessories m.m. er i dag kendetegnet som et eksklusivt brand indenfor design og kvalitet i den tidløse stil.

   

  Hvorfor vælge en Eton herreskjorte?

  Du får en god pasform, top kvalitet i materiale og en klassisk tidløst stil. Og dette er nok årsagen til, at Eton er en af de mest efterspurgte skjorter til mænd der søger business looket.

  I dag finder du også andet end forretningslooket, for du kan faktisk få ret vilde og spraglet farver, hvor du nok nærmere tænker Caribien, Middelhavet, sol, varme og afslapning, end det rigtige forretningslook, møder og snak om vækst. Udover den høje kvalitet i design så holder en Eton skjorte også længere end den billige skjorte.

  Netop det gode håndværk og udsøgte kvalitet i materialet, har gjort Eton skjorter bæredygtige over hele verden

 • Del på facebook
  Facebook
  Del på twitter
  Twitter
  Del på pinterest
  Pinterest
  Del på reddit
  Reddit
  Del på email
  Email

  Fik du læst...?

  Tjek også disse spændende indlæg ud:

  Tøj til teenagepiger

  Tøj til teenagepiger

  Som du kan se nedenfor er der mange Tøj til teenagepiger at vælge imellem, og at finde den helt rigtige kan godt være lidt af

  Pieces trusser

  Pieces trusser

  Velkommen til – vores mission her på Trenden.dk er at gøre dit køb så gnidningsfrit som muligt. Derfor har vi samlet Pieces trusser fra mange

  Billige sko til teenagepiger

  Billige sko til teenagepiger

  Velkommen til Trenden.dk. Her elsker vi Sko til teenagepiger, og derfor vil vi gerne hjælpe dig til at finde den helt rigtige Sko til teenagepiger.