Modemagasinet Trenden

5 fede Ecco vinterstøvler til børn

Velkommen til – vores mission her på Trenden.dk er at gøre dit køb så gnidningsfrit som muligt. Derfor har vi samlet Ecco vinterstøvler til børn fra en lang række danske internetbutikker, og præsenterer dem til dig i et samlet overblik – så slipper du for at skulle besøge hver enkelt.

Ecco vinterstøvler til børn? Hvis du overvejer om ikke Ecco skal være barnets eller børnenes nye støvler, så er det et godt valg. Ecco havde for efterhånden mange år siden, ry for at lave sko, støvler og træsko der næsten forkælede fødderne. Her var skoen nemlig skabt til at gøre det så behagelig for dig som muligt, men stilen og design haltede dog gevaldigt.

I dag er også design i det flotte udtryk samtidig med at den høje kvalitet i materiale og pasform er bevaret.

Hvornår du skal købe vinterstøvler til børn? Når august rinder ud, går tiden stærkt og vinteren og frosten kommer ofte hurtigere end forventet.

Med tanke på klimaet så er gummistøvler til børn nødvendige hele året rundt, hvor vinterstøvlen til barnet er godt at have klar inden november starter. Brug de nedenstående Ecco støvler som inspiration til at finde drengen eller pigens nye vinterstøvle, så barnet kan gå ind i november med varme fødder i 2021.  

Ecco børnestøvle

 • Find støvlen til 749,95 kr. her Ecco Intervene efterår-/vinterstøvle i lyslilla der er beregnet til de større skolebørn/teenagere.

  Støvlen kommer med Gore-Tex membran til en vandtæt støvle. Den er foret til at holde fødderne varme og kommer med en god praktisk sål til børnelivet udendørs sammen med af de smarte vinterjakker til børn.

   

  Ecco Urban Mini

 • Find støvlen til 699,95 kr. her Ecco Urban Mini Gore-Tex børnestøvle i sort farve.  Du får en god læderstøvle i størrelse fra 24 – 30. Støvlen med goretex membran er vandtæt, åndbar og varm med foret inderside. En let støvle på kun 275 gram som er nem at lukke for barnet, da den kommer med velcro lukkesystem.  

  Ecco S7 teen børnestøvle

 • Find støvlen til 649,- kr. her Ecco S7 Teen vinterstøvle i tarmac oil findes også i camel, sort eller navy farve. En perfekt støvle til drengen eller pigen der ønsker en ‘teenage’støvle frem for den mere klassiske børnestøvle. Ecco S7 mid-cut støvle er let at tage af og på med lynlås der sidder indvendig og selvfølgelig snørelukning.

  Støvlen er vandtæt, holder fødderne varme og tillader fødderne at ånde. Måske den helt rigtige støvle sammen med vinter- eller varme forårsjakke til barnet.  

  Ecco Urban mini støvle

 • Find støvlen til 649,95 kr. her Ecco Urban mini er en dejlig støvle for fødderne både med hensyn til pasform, komfort og holde varmen.

  En foret støvle til de mindste børn i vuggestue og børnehavealder. Ligesom de fleste andre Ecco sko og støvler, kommer denne også med goretex til at holde fødderne tørre.

   

  Ecco vinterstøvle

 • Find støvlen til 399,- kr. her Hvilke vinterstøvler til børn? Svaret kan være denne Urban Snowrider støvle i navy ruskind. En flot støvle der har mesh med orange detaljer og sort sål.

  Støvlen lukkes med to velcroremme og holder fødderne varme med indvendig for i imiteret pels

 • Del på facebook
  Facebook
  Del på twitter
  Twitter
  Del på pinterest
  Pinterest
  Del på reddit
  Reddit
  Del på email
  Email

  Fik du læst...?

  Tjek også disse spændende indlæg ud:

  Tips til mode på budget

  Tøj og mode er ikke bare trendy – det er for mange en måde at udtrykke sig på. Selvom det kan være dyrt at følge

  Smukke billeder af smykker

  Smukke billeder af smykker Har du smykker som du gerne vil sælge online, så kan det have en afgørende betydning for dit salg, hvilke billeder

  Tøj til teenagepiger

  Tøj til teenagepiger

  Som du kan se nedenfor er der mange Tøj til teenagepiger at vælge imellem, og at finde den helt rigtige kan godt være lidt af

  Pieces trusser

  Pieces trusser

  Velkommen til – vores mission her på Trenden.dk er at gøre dit køb så gnidningsfrit som muligt. Derfor har vi samlet Pieces trusser fra mange